fredag 19. september 2008

Nå venter jeg bare på helg.

Sitter på jobb og bare venter på at klokka skal bli så mye at jeg kan reise hjem. Det begynner å lysne ute og jeg håper på at det blir hagevær i helga. Nettopp ferdig med fredagskaffen m/sjokolade i dag, så nå er kroppen litt vel mye i hvilemodus.

Har planer om å høste litt flere frø i helga og håper snart at dem er modne. Har foresten fått noen frø av ei venninne i dag. Hvit martagonlilje og mørk rød pion. Hun tror sikkert jeg har fryktelig god tålmodighet, for ingen av disse er kjent for rask spiring. Men jeg skal prøve så får vi se hvordan det går.
Jeg må også prøve å få laget meg et bedre oppholdssted for høst/vintersådden min. Pottene skal i år graves ned i jorda. Og jorda må først fraktes opp med trillebår og tømmes i pallekarmen. Joda, klarer det jeg, så lenge det er luft i trillebårhjulet.

I kveld skal jeg ikke gjøre noen ting. Kjøpte nytt kjøleskap, kanskje ? - det vi har døde natt til i går. Vi har et lite ett, men det blir fort fult når fredagshandlinga er unnagjort.
Ellers så er det pledd, smågodt og "skal vi danse " på TV'n.

Ha en kjempe fin fredagskveld alle sammen der ute.

4 kommentarer:

Rekkehuset sa...

Ha en finfin helg Vivi! Venter på at klokka skal bli mange nok her også..fredagskaffen er unnagjort og lysten til å pakke sammen er stor!

merethe sa...

:) NÅ er vel klokka helg for dere som jobber. Her er det også fredagsstemning i heimen. Den står jeg selv for. Fyr på peisen, hagegal,blogg og stearinlys.
God helg vivi.

Iris sa...

God helg til deg også!

Torill sa...

Ha en riktig god helg Vivi!