tirsdag 28. oktober 2008

Høststevning og scrapbooking

På søndag fikk jeg tatt en runde i hagen med kamera, og kommer noen bilder fra hagen på Vingnes.Så har jeg jo såvidt startet på bryllupsalbumet vårt. Har ikke fått fremkalt alle bildene enda, men jeg har startet. Er nok litt forsiktig nå i starten med å bruke pynte ark og stærsj, men etter hvert som jeg ser ting blir til så føler jeg at jeg tørr litt mere. Noen kort har det også blitt i løpet av helga.
Dette kortet har jeg laget til datteren til ei venninne av meg, som fyller 6 år på torsdag.Dette kortet har jeg laget til forloverne våre, som takk for det de gjorde slik at dagen ble slik den ble.

Albumet er i startfasen og foreløpig er jeg fornøyd med det som jeg har gjort.

Håper bildene mine er klare til helga slik at jeg får gjort mere på albumet. Det er kjempe gøy og jeg glemer nesten tid og sted når jeg får satt meg ned med papir, lim, saks og tusen ideer i hodet. Nå som det nærmer seg jul har jeg jo fått bestilt meg papir med julemotiver. Skal prøve å få laget julekort selv i år.
På nettsidene til http://www.papirgleder.no er det masse fint og det er lett å gå litt amokk. Nesten som å bestille frø.
I morgen har jeg fri og jenta i huset skal ha noen venninner på pizza. Hun skal være med sin far til Egypt,og reiser torsdags morgen, så dette blir liksom en liten "god tur" middag for henne. Dette er tredje gang hun skal til Egypt og hun gleder seg jo selvfølgelig veldig til sol, varme og bading.
Fredag er det Halloween og minsten i huset skal ha spøkelsegutte fest, så her blir det full fart med 8 spøkelser og meg som trollmor, som skal prøve å holde styr på gotteri og vampyr tenner.
Har noen ideer om bordpynt og trolldrikk. Jeg skal ta bilder og legge ut i løpet av helga.
Ha en kjempe fin tirsdagskveld alle sammen.

3 kommentarer:

New Dawn sa...

Nydelige hagebilder som du har tatt. Høsten er absolutt en favorittbildetid..... flotte farger og klar luft.
Ser du har fått deg en alle tiders vinterhobby - og nettshopping er avslappende - null stress.
Det er vel på tide at jeg starter opp med hekleprosjekter - burde kanskje gjøre ferdig noe som ligger i skuffen først, men det er jo så mye hyggeligere å begynne på noe nytt.
God kveld, eller natt til deg også.

Kathrine sa...

Flotte høstbilder!! Den "busteklematisen" var da vakker.

Eeee...Gleder meg ikke akkurat til Fredag jeg da. Halloween er nok ikke for meg, men ungene skal ha sine på besøk her. Datteren på loftstua og sønnen her i stua. Jeg skal stå på kjøkkenet og lage sein middag, lammelår:-) Min mann dro til Gardemoen i dag tidlig, kanskje kommet fram? Snø der, så det var vist forskinka som vanlig. Han kommer forhåpentligvis hjem Fredagskveld til middagen.

Ha en fin dag:)

Randines parsellhage sa...

Så flotte kort du lager og høstbildene var flotte.