mandag 6. oktober 2008

Ikke på nett

Etter mye om og men, og med misstanke om at Josefine kanin hadde vært ute på kabelgnaging, men det resulterte i at boks som var utgått på dato. Canal Digital skal nå sende oss en ny boks i posten, så er vi igang igjen.
Derfor lurer jeg meg til en liten nettpause på jobben mens jeg drikker morgenkaffen og venter på posten.

Hage - alle løkene er nå satt i jorda og alle Dahlia og andre planter som skal inn, er nå inne. Må huske på at riste av litt mere jord av Dahliaknollene etter hvert som de tørker. Så er jeg spent på hvordan blomstringen blir til våren. Må nok innrømme at det ble nok løk i høst også, så de siste gikk ned i jorda der jeg fant plass. Om de passer der gjenstår å se.

Nå er posten kommet og jeg må starte på dagens oppgaver. Håper jeg snart er tilbake på hjemmePC'n min. Og være uten nett er ikke noe stas, særlig nå som Hagegal er opp igjen. Tok meg en liten titt i går, og den er jammen blitt fin.

Ha en fin høstdag alle sammen.

4 kommentarer:

Lene fra Lillehammer sa...

Ja det er ikke noe særlig når man ikke får vært på nett, man føler seg litt hemma.
Og takk for at du gir meg god samvittighet, for jeg har IKKE fått tatt opp dahliaknollene mine enda. Utrolig lite hagerelatert hos meg nå og kukomposten som jeg skulle fylle på alle rosene har jeg kun klart å få lagt i trillebåra.
Oki, ha en strålende dag Vivi, sola skinner ihvertfall!

Elisabeth sa...

Flere som stiller seg i køen over "de som ikke har fått opp sine knoller". Men kommer tid kommer råd. Håper du får igang nettet ditt snart igjen.

Ellea sa...

Jeg hører til dem som ikke har fått knollene opp av jorda fordi jeg ikke har noen.-) Men etter å ha lest om og ikke minst sett dine og andres dahlia kjenner jeg at lysten til å løpe og kjøpe begynner å bli stor.

Skrekk og gru, uten internett. Du verden så avhengig man blir. Håper du får det tilbake snart.

merethe sa...

Venter på deg vi vet du :) til du er på nett igjen.
Ikke gi opp å se i postkassen, den kommer snart!! klem