lørdag 18. oktober 2008

Lørdagskveld alene

Det var nok en del kamerater av gubben som følte at dem hadde gått glipp av en fest, i forbindelse med at vi giftet oss i all hemmelighet, så i dag kom dem mannsterke for å ta med seg gubben på by'n. Jeg ble orientert på torsdag og har klart å holde tett, men det var vanskelig for det er jo ikke så ofte at hans kamerater ringer meg på jobben. Nå er i allefall veteranbobla kjørt og jeg og sønnen sitter igjen alene med smågodt skåla i mellom oss. Varme på ovnen og PC i fanget, og snart har jeg hele kvelden for meg selv for han skal jo snart si natta. Etter ei uke i ekteskapets lenker er det godt med en kveld for seg selv.

Ellers i dag har det ikke skjedd så mye. Sola har vist seg frem og med det resultatet at det er kaldt ute når kvelden kommer. I dag tidlig var det -3 grader og jeg kunne se at nå var det flere stauder som var frosset. Ja ja, det må jo komme i år også, det er bare det at jeg prøver så godt jeg kan å holde litt igjen.

Pakka fra Hjerterommet kom i dag med pilhjerte og duftposer. Nå gleder jeg meg til å gi bort småe gaver til gode venninner. Må bare få laget noen fine kort først og det skal jeg vel klare en dag.
Fiol og rekkehuset har virkelig fått laget et fint sted for sine kreative evner, og jeg håper virkelig at dem får solgt masse.

Da ønsker jeg alle en riktig god lørdagskveld og en flott søndag i morgen.

4 kommentarer:

Charlotte sa...

Lei etter en uke, allerede? ;-) Neida. Skjønner godt hva du mener. Stakkars Gubben din i kveld, han får nok gjennomgå. Kos deg hjemme i varmen.

Ellea sa...

Hehe...ei uke og dama snakker allerede om lenker....lol

Kos deg med alenekvelden din du Vivi:-)

solfrid sa...

Bare vent, ei uke er ingenting =D

Gratulerer, forresten! Klæm

Elisa sa...

Ja, no har eg holdt ut i heile tre månader (fnis). Gratulerer så mykje med giftermålet!