onsdag 15. oktober 2008

Pause på teppet på gulvet

Satte meg ned for å betale noen regninger. Godstolen er ikke egnet med mye papirer rundt seg, så jeg satte meg på gulvet og sorterte regninger utover i bunker (jeg er nå arkivar). Etter ei lita stund så kom en glad og hoppende Josefinekanin, og tok et lykkelig hopp midt opp i bunken for neste mnd. Bunken med krølla papir, som skulle kastet, ble omhyggelig dratt med utover gulvet og smakt på. Så kom hun igjen i en rasende fart og hoppet over beina mina, stoppet litt opp for å snuse på tærne mine, og nå befinner hun seg trykt under den ene godstolen. Om det skyldes mine sure tær eller en lettere bismak av utgåtte regninger, er jeg ikke sikker på.

Jeg har nå fått betalt det jeg skulle, der i blandt bestilingen min fra Hjerterommet til fiol og rekkehuset. Gleder meg veldig til jeg mottar pakken og kan gi bort slike søte små gaver.

Hun som var forlover da jeg gifta meg, har fortjent en liten hyggelig overraskelse som takk for det hun gjorde på dagen vår. Også blir det vel noen andre også, noen som jeg bryr meg om og som har fortjent en liten oppmuntring.

Jeg kommer helt sikkert til å handle mer hos disse flotte damene. De lager jo så mye fint.Fridag i dag og har egentlig ikke gjort noe fornuftig. Har vært en tur hjemme hos foreldra mine og det koselig å kunne sitte å prate uten barn.

Ellers er været helt upåklagelig, men kaldt. Nå kommer snart skolejenta mi hjem snart og da

har denne dagen gått også.Da sier Josefinekanin og jeg takk for nå med et lykkelig hopp og ønsker alle en fortsatt fin dag.

5 kommentarer:

Kathrine sa...

Har hørt fra min mor at det har vært strålende vær i strøket. Nydelig måne og.

Hmm...Og kanin har det vært endel mas om her i huset. Søte, men jeg er ferdig med dem. Jeg og ene søsteren min hadde to pelskaniner som var av god avstamming/premiekaniner. Og du veit, artig å sjå på - men for et ressultat:-( Far nekta, det var vårt annsvar. Skal si vi lærte leksa vår. Jeg måtte avlive 12 kaninunger...Aldri mere.

God ettermiddag til deg:-)

Ellea sa...

Hehe jeg synes jeg ser Josefine kaninen trekke seg unna ubetalte regninger:-) Den frøkna vet hva man skal holde seg unna her i livet

Tove sa...

Åh, jeg har ikke fått med meg at du har giftet deg. Så moro! Gratulerer så mye :-)

Rekkehuset sa...

De er jo søte de dyra da - selv om de lager litt ugreie av og til :-)

Takk for koselig omtale :-)

Randines parsellhage sa...

Så flott høstlyngbilde du har fått øverst i bloggen.
Regninger er det best å bli kvitt først som sist. Kaninen er kjempesøt!