Gå til hovedinnhold

Snakk om å ha fått ny dilla -

... og det er ikke hagerelatert. Har vært på shopping i dag, og det føltes veldig godt etter to dager inne med sykt barn. Ja, jeg var ute en tur i går også og jobbet litt overtid sammen med damene på jobben, men det var nok en annen følelse i kroppen i dag. Det å bruke litt penger, ja da føler vi oss meget bedre og dagen blir så fin den kan bli.

På Nille hadde dem mye til scrapbooking og jeg, ja man kan vel si at jeg kjøpte en del, og ideene bare boblet i hodet på tur hjem.


Minsten fikk sitt etterlengtede Halloween kostyme, selvfølgelig vampyr, og vi ruslet lykkelig ut igjen hånd i hånd. Om han hadde like mange fantasi tanker i hodet som mora, er uvist, men når han spurte om det fantes lekeblod, så skjønte jeg på en måte at vi var på hver vår planet.

Så nå er det bare å sette fantasien i spill og håpe på noen fine kreasjoner. Det første jeg skal prøve meg på er et koselig kort til hun som var forloveren min og hun jeg lånte smykker av. De har fortjent en koselig hilsen og takk for at dem bidro med å gjøre dagen min slik den ble.

Da vi giftet oss fikk vi middagsservise, noe som jeg lenge har ønsket meg. De vi bruker til hverdags har liksom gjort nytta si og det var godt å få byttet dem ut.

Av damene på jobben fikk vi gavekort, så etter å ha vært å tittet hos Tilbords så ble det kjøpt litt mere i dag.


Veldig fornøyd med dagens fangst.
I morgen er det jobb og barnehage igjen, for nå har virkelig sønnen kommet til hektene igjen og har begynt å kjede seg igjen.
Ha en fin kveld.

Kommentarer

Ellen Walnum sa…
Jeg håper du tar bilder av det du lager så vi også får tatt en titt?
Vivishagerom sa…
Hadde tenkt å ta noen bilder ja, ellea. Håper bare jeg blir fornøyd, så jeg tørr å vise det fram.
Bjørg 47 sa…
Jeg er blitt anbefalt å begynne med scrapbooking, fordi jeg lager album av alle ferieturene våre, med utklipp av brosjyrer og billetter i tillegg til bildene. Jeg skriver også dagbok som jeg fører inn i albumet. da synes jeg det holder for meg, Men det ser spennende ut, og kort og sånn hadde jo vært en mulig sak å begynne med !!! Kos deg.Greit å ha en vinterhobby nå når hagen ikke trenger så mye stell en stund fremover.
Kathrine sa…
Dette blir spennende:-) Koselig syssel nå utover senhøsten...og to mnd til jul(!)Jøye meg som tiden flyr!

Ha en fin kveld:)
Flott service du hadde kjøpt - stilig. Ser fram til å få se bilder av det du lager.
Det var en periode jeg drev å heklet pulsvarmere og vesker som jeg solgte - husker ennå følelsen når jeg gikk ut av butikken med poser fulle av garn og perler - ideene bare boblet opp - måtte skrive de ned så de ikke forsvant. Kanskje jeg skal lete frem igjen heklenåla og ta fatt nå når det er sesong for innesysler.
Lykke til med korta - håper du får mange koslige stunder.
Mokki sa…
Jeg lager kort:) Litt koselig pyssel å holde på med så nå har jeg julekort til halve Trondheim *fnis*
Det finnes mange scrappingforum også - bla scrapping.no, advarsel... hvis Visakortet ditt brenner like mye som mitt, så er det et utrolig farlig sted å logge seg på. Få gubben til å låse bort kortet først!
Merethe sa…
Scrapbooking er kjempegøy. Driver litt med det også jeg :)
Har handlet ting på nille jeg også. Det finnes en butikk på Strømmen....der kan man bare gå og se i flere timer. Det er så mye fint der. Tar meg en tur dit sånn to ganger i året. Da blir det en del ting med hjem. Kos deg med den nye hobbyen din. Det blir så personlig slike album.
Snuffeldyret sa…
Har og oppdaget kort laging. Har laget 20 kort i Tilda stil. Det er så morsomt!
Håper på bilder av kortene dine etterhvert.
Rekkehuset sa…
Så artig med en ny hobby! Det er så mye fint man kan lage med scrapbooking - håper du viser oss bilder etterhvert :-) Uansett er det viktigste at du koser deg med det!
Fortsatt god helg Vivi!

Populære innlegg fra denne bloggen

Macrobilder fra skogen

 

Helgegleder # 21

Jeg gleder meg allid til helgen. Tid for avslapping og kos sammen med familie og venner.   Tusen takk til dere alle sammen som bidrar med bilder til Helgegleder. Det er kjempe koselig å lese om andre gleder, om de er små eller store, så er det alltid stas å sette seg ned for å se.   Har du noen bilder som har skapt eller skaper en Helgeglede, så er du hjertelig velkommen til å delta.   I denne runden så er det på tide med litt matglede igjen. Jeg er utrolig glad i mat, og i å lage mat med spennende smaker.   Sist helg var det jo påskeaften. Her i huset har vi ikke noe fast matrett den kvelden, så i år ble det kalkun. Etter et innpuls kjøp på Kiwi.  Frøst så penslet jeg den med olje. Finhakket hvitløk, sitronpepper og raspa limeskall ble gnidd inn og slik lå den på benken en halv times tid (under folie) Jeg kuttet gulerøtter og purreløk i litt store biter og la sammen med kalkunen. Dette gir smak på kraften, som jeg senere skulle bruke til saus.

Helgegleder #68

Helgegleden denne gang kommer en dag tidligere, slik at vi alle kan få tid til ALT vi skal gjøre i morgen tidlig. Her i huset skal sønnen gå i barnetog, og da hjelper det lite om det er lørdag morgen. Tidlig opp for å henge ut flagg, spise frokost, få på penklær og være klar på skolen når klokka slår. Denne runden av helgegleder blir en blanding av flere ting. Sist helg så lå jeg på sofa'n med feber, hoste og snørr. Ikke noe stas, men lykkelig for at det ikke var denne helga. På søndag pakket jeg meg godt inn og tok med kamera ut, det kunne jo være noe som hadde kommet frem siden sist. Denne Auriklen kjøpte jeg i fjor, og du verden så flott den er. Se på det hvite, det ser nesten ut som snø. Siden Auriklen er en lav plante, så kan dere vel tenke dere hvordan jeg lå for å ta disse bildene :) Bare det kan jo være en flott helgeglede, i alle fall for nabo'n. Den flotteste overraskelsen på søndagens runde, var allikevel julerosen. Denne