tirsdag 21. oktober 2008

To dager med sykt barn

Sønnen i huset er ikke i form, derfor holder vi oss inne om dagen. Lenge siden jeg har sett han så slapp som han var i går. Potta tett i nesa, og dermed blir det tungt å puste. Men med Disney på TV og is i fryseren så fikk vi dagen til å gå. I dag er han i bedre form, men feberen sitter i litt enda. Nå leker vi kontor sammen. Han sitter med skriveblokk og tursj og skriver "rusisk" og leker at han prater i viktige telefoner. Slik går nå disse sykedagene.
Jeg har bakt loff og vaska gulv, så litt flink har jeg nå vært. Og når gubben kommer hjem fra jobb, så drar jeg og jobber litt. Vi hadde avtalt overtid på jobben i dag, så da synes jeg at jeg må ta meg en tur. Blir litt greit å komme ut av huset en tur også.

I morgen er det fridag, så får vi se hvordan formen til minsten er da. Tror jeg holder han i ro til han er skikkelig i form igjen.
Skal hente bilder fra bryllupet i morgen, og så har jeg tenkt å prøve meg på scrapbooking. Blir gøy å se om jeg får taket på slikt. Har søkt på nettet og funnet masse fint og fått noen tips om hvordan det gjøres. Eller, det er jo fantasien som setter grenser har jeg skjønt.
Kanskje det er noen som har tips og gode råd og komme med ? Har funnet meg noen sider på nettet som selger forskjellige ting. Jeg starter i det små, og så får vi se hvordan det utvikler seg.

Nå tror jeg at jeg skal foreslå en kaffepause på kontoret her. Kanskje den lille kotorgutten har lyst på litt te eller noe ?

Ha en fin dag alle sammen. På Lillehammer skinner sola i dag og det er mildt og fint. Håper dere har det samme fine høstværet hos dere.

5 kommentarer:

Kathrine sa...

Flott høstvær hoss dere og skjønner jeg:-) Her er det nydelig med sol, men vi har en "nisse" i adresseavisa som er enten eller. Enten storm i ei uke eller fint i ei uke. Stemmer aldri, så vi har gått lei. Han spår, i ordets rette forstand-dårlig vær. Stort sett.Eller knakende flott! Her i "forgården" til Nordsjøen, stemmer dette aldri. Her tar vi været hardt og kontant.
Bare et lite utbrudd her...Men høststormene har uteblitt i år. Savner de jeg da...

Lenge siden jeg var hjemme med syke barn. Men har hatt mange slike dager og. Datteren kasta opp mange ganger for året i over ti år, og mye ørebetennelse. Sønnen sover seg gjennom de feberkulene som har vært, og det er ikke mange. Stor forskjell på de to.

Skal bli spennende og se(?)bilder fra bryllupet? Eller kanskje dere holder det for dere selv.
Det gjorde vi. Ble sammen i -86. Gift i -95. I bunad i tinghuset, forlovere på middag hjemme og dro på hytta. Dett var dett, men det var trange tider for oss da.
Har lite tips å komme med anng.scrapbook. Her går det i album med kommentarer osv...

Koselig med kontorgutt da. Selskap der og..Kos dere, og god bedring:-)))Fin dag til deg:)

Lene fra Lillehammer sa...

Uff da, håper junior blir bra igjen snart da slik at han får energien sin tilbake.
Scrapbooking er sikkert veldig gøy men egentlig ganske kostbart dersom man skal gjøre det litt proft. Jeg har prøvd meg litt når jeg har laget album til Martinus men tiden strakk ikke til så det ble bare en enklere form av scrapbooking ved at jeg limte inn litt dekorark og diverse stæsj, men definitivt ikke noe proft. De har også en del bøker på biblioteket om scrapbooking. Jeg lånte alle men leverte de tilbake etter noen få dager og konkluderte meg at dette får jeg ikke til og tid hadde jeg heller ikke..hihi!
Jeg vil anbefale deg og kikke hos www.panduro.no, de har masse utvalg i scrapbooking. Lykke til også håper jeg nå endelig at du legger ut noen bilder fra bryllupet på bloggen din Vivi!!

Randines parsellhage sa...

Håper du snart får et friskt barn, det virker som du er flink med sysselsetting.
Jeg vasket vinduer når jeg måtte være hjemme med små barn, men det er lenge siden!

Rekkehuset sa...

Jeg ser mange andre som har laget masse fint med scrap-booking, så det blir sikkert et fint album! Kanskje en ide og teste litt før du begynner med selve bryllups-albumet ;-)
God bedring til lillegutt!!
Klem.

Vivi sa...

Har brukt lang tid på panduro.no, og Lene dette var farlig. Fikk nesten samme følelsen når jeg er på nettsider for frø. Bestilte like godt katalogen, så får vi se hvor det ender.

Bilder fra bryllupet kommer jeg nok ikke til å legge ut på bloggen. Sorry alle dere som hadde gledet seg, men slik føles det bare.