mandag 17. november 2008

En trist start på en ny uke

Det er ikke alltid like gøy å starte på ei ny uke, og komme på jobb etter en avslappende helg.
I dag var det ekstra trist, for nyheten som møtte oss i dag har vi vel kanskje egentlig venta på ei stund. En kollega av meg mistet sin 6 års gamle sønn i helga. Har slitt med kreft ett års tid, og selv om vi kanskje har tenkt, så har vi trodd og håpet på det beste hele tiden. Men den lille kroppen klarte ikke mere og nå er et år med slit over for han. Dette er trist, grusomt og uhyggelig og veldig meningsløst. Tankene går til hans foreldre og familie.

Jeg tenner nok et lys i kveld. Og klemmer ungene mine litt ekstra.

Jeg sitter litt lammslått på jobb og får ikke tankene over på det som skal gjøres. Tror nok at alle har forståelse for det i dag, og har det nok på samme måte.

9 kommentarer:

Elisabeth sa...

Uff, så tragisk. Det må være det vondeste et menneske kan oppleve å miste et barn. Skjønner godt at du er både lammslått og trist.

Rekkehuset sa...

Så trist. En reminder til oss alle om at vi må være glade for at vi er friske og at ingen er garantert noe som helst.

RandiF sa...

Uff ja, vi hadde samme opplevelse tidligere i år. Men den gutten hadde slitt i 3 år, livsglad og optimistisk. men det hjalp ikke.....Det er fryktelig vondt for dem det gjelder, og vi andre kan ikke gjøre mye for å lette sorgen.

Kathrine sa...

Å nei, så trist. Tenker ofte på alle disse små med kreft, da vi har vært endel på sykehus med yngstemann(han er hjerteopperert) Det er altfor mange barn som skulle ha vært friske og fått leve livet ferdig. Har sett mange tragiske sjebner på barneavdelingene både på St.Olav og Haukeland.
Trist dette...

Ninni sa...

Så grusomt og vondt. Tiden gjennom en kreftsykdom er fryktelig for alle som blir berørt. Livet kan være urettferdig og meningsløst. Jeg blir redd for mine egne barn og nærmeste når jeg hører slike eller tilsvarende ting.

Charlotte sa...

Uff ja.. virkelig tragisk. Så fælt at en ikke kan gjøre noe for å hjelpe heller. Ikke noe greit.

Ellea sa...

Noe så grusomt som å miste et barn. Det er så totalt meningsløst!

Marosa sa...

Uff, det var leit å høre. Slikt virker så totalt meningsløst. Man må ta vare på den tida man har sammen, det er sikkert. ..

Sine sa...

Uff, så grusomt. Det er ikke lett å vite hvordan en skal være i en slik situasjon, men det viktigste er vel at man er menneske (med alt det innebærer). Jeg forstår derfor godt at du reagerer som du gjør.