fredag 9. januar 2009

Det spirer på do

Mannen i huset har skjønt for lengst at jeg er tilbake til det grønne hjørnet, for han homrer bare når det er plassert såpotter på gulvet på do. Ny sesong, tenker han nok, så vet han jo hvor han har meg frem til høsten.
Og det spirer! JEG HAR STOKKROSESPIRER PÅ DO - JEG HAR STOKKROSESPIRER PÅ DO. Jeg fikk det til og det etter bare 2 dager, skal jammen si at det var krutt i disse frøa.
Nå i kveld har jeg ryddet plass til dem på boden for der er tempen rundt 8-10 grader. Ordna meg med lys og føler VIRKELIG at livet er supert. Tenkt, Lene jeg klarte å så stokkroser. Tusen takk igjen for at du smittet meg med stokkrosesåing syken. Sender en varm klem til min hagevenn, Lene.

Nå sitter jeg og venter på at klokka skal bli 2230, da skal jeg hente min 12 år gamle datter, som er på nyttårsball på skolen. Skal jammen si at det pynting og ordning her ei stund i efta, så ble hun veldig fin også. Det var en stolt mor som leverte 3 fine jenter, som gikk på den røde løperen bort til Grendahuset. Veldig stolt, men samtidig har jeg lyst til å rope ut at dem skal slutte og vokse. Ja, ja .... sånn er det nå.

Ha en fin kveld alle sammen, med eller uten stokkrosespirer.

11 kommentarer:

Lene fra Lillehammer sa...

GRATULERER VIVI - GRATULERER!!! Du er jammen meg flink gitt. Dine frø kan jeg nok bare gi meg med, ingen liv her i gården gitt, men jeg forsøkte da ihvertfall.
Mine stokkrosefrø har også stått på badet/wc men står plassert i annekset nå da, men i dag satte jeg inn en ny ladning med frø på varmenkabalene på badet, tror det var 12 potter. Tror jeg må ta det litt etappevis ellers blir det veldig mye potter på badet. Hmm, raskt regnet tror jeg dt "bare" står igjen rundt 50 potter ute....hihihi!
Ha en superduper helg Vivi....og jeg synes det begynner å bli litt vårtemperatur ute jeg nå gitt, på mandag skulle det da bli 1 pluss.

Juni sa...

Gratulerer! Det er så inmari moro når man lykkes og de første etterlengtede spirene kommer.

Anne-Marie sa...

Dette var et herlig innlegg. Jeg kjenner så godt igjen gleden! Men det viser at vi er litt nerdete; hvor mange treff tror du at du får på google hvis du søker på "JEG HAR STOKKROSESPIRER PÅ DO"?

Monica sa...

Hei!

Det er moro når det spirer og gror:)

Eldstejenta mi på 13, er også på nyttårsball i kveld, så jeg kjenner den siste følelsen også...Var noe dolling her også tidligere i kveld:)

God helg!

Mona sa...

Da jeg var liten skrev vi i minnebøkene til hverandre;

MÅtte lykken gro som gresset bak do

Vi kan omskrive den til hagegalsk; Måtte lykken gro som stokkrosene på do.


MonaO

Rekkehuset sa...

Grattis!

Vivi sa...

Skal se du har et nytt ordtak der, Mona. Passet jo veldig bra for oss gale.

Det var trist at ikke frøene spirte da, Lene. Men nå ser det ut til at jeg får en del stokkroser selv. Tror det er noen røde der, men tror ikke det var den nydelige røde som du hadde. Vårtemp - ja takk.

merethe sa...

Det er noe eget når de første spirene dukker opp.Herlig vårfølelse.

Ellea sa...

Grattis med spirer! Jeg lever med akkurat den samme dileriske gleden for tiden:-).....å få se det spire

Jonna sa...

Gratulerer!
Jeg sådde noen på friland i fjor (fordi det hadde gått meg hus forbi at de måtte såes i januar, noe du tydeligvis vet), og gleder meg til å se hva det blir til:)

Anonym sa...

情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看