onsdag 7. januar 2009

Frø i posten og i jord

Dette har vært en dag med mye husarbeid, hyggelige sysler og andre nødvendige sysler. Jula rydda jeg jo ut i går, men den siste finpussen ble gjort i dag. Legge på nye duker, skifte gardiner og vaske over igjen. Sengene trengte også å få skifta på seg, bakt 2 brød og vaske 3 maskiner med klær/håndklær/sengetøy. Støvsugeren har gått og surra i hele dag, har fått tatt helt fra hemsen og ut i gangen nede. Veldig så flink har jeg vært, og jeg kjenner det i beina nå, dem dirrer litt mere enn vanlig.

Frø i posten fra Leüthens, og det gikk jammen raskt.
  • Delphinium Blue bird
  • Delphinium Nudicaule laurin
  • Papaver Rhoeas angel choir
  • Verbascum phoeniceum mix
  • Papaver engels chor doble

Jeg har også fått sådd stokkrosefrøene mine i dag, som har ligget i vann siden mandag. Lene var redd jeg skulle drokne dem, men tror det har gått bra for noen hadde begynt å spire. Nå står dem i druebokser på badegulvet og jeg krysset fingrer og tær for at dette går bedre enn i fjor. Jeg må skrive opp navna på dem og legge inn i sålista mi i morgen.

Jeg er en ihuga serviettsamler og gikk nesten amokk på Pandurohobby sine hjemmesider http://www.pandurohobby.no i dag. Så mye lekre servietter - må ha - må ha. Veldig fasinert av servietter med fine motiver og mønster. På Europris solgte dem serviettpakker for 5,- i dag, så da ble behovet for servietter mettet i dag også. Veldig fornøyd med det og gleder meg veldig til pakken fra Pandura kommer.

Ønsker alle en fin kveld.

4 kommentarer:

Lene fra Lillehammer sa...

Ja da må jeg bare ønske deg lykke til med stokkrosene Vivi, dine har ikke begynt å spire her enda og det ser ikke særlig bra ut, men tiden vil vise.
Jeg husker jeg også samlet på servietter da jeg var liten, var ikke min største samlerinteresse men noen hadde jeg jo. Synd jeg ikke har spart på de, vært gøy å hatt.
Du, du som er så glad i scrapbooking, har funnet en side hvor det er masse gratis, utskriftbare ting og tang til scraping, mye forskjellig og i mange forskjellige kategorier. Mulig du allerede vet om siden men jeg legger ved linken jeg alikevel:
http://www.scrapbookscrapbook.com/themes.html

Ellea sa...

Så flittig du har vært da:-)

Så pussig....jeg har sådd papaver, delphinum og verbascum ganske så nylig, men ikke samme som deg.....

Rekkehuset sa...

Hei Flittige Vivi - det var litt av en innsats i heimen:-) Godt du rakk å så litt og å bestille litt hobbydill også innimellom! Ha en fin dag - klem Hanne.

Elisabeth sa...

Jøss er du også en ihuga serviettsamler, da er vi to om den intressen. Man kan lissom aldri få nok...hmm