tirsdag 6. januar 2009

Jula varer ikke helt til påske.....

... i allefall ikke hos meg. Koselig med nisser og julerødt, men nå er det over for denne gang. Pakket ned alt nå i kveld. Takket nissene for denne gang og håper dem får skikkelig vile til neste jul. Nå jula starter, eller advent, så synes jeg alltid at jeg må ha noe nytt julepynt. Når jeg da står der først i januar og skal pakke alt ned igjen, så skulle jeg ønske at jeg hadde litt mindre. Men slik er det hvert år, og slik blir det nok til neste år også. Ja, ja det er fint så lenge det varer.

Nå har jeg stått og strøket opp igjen en haug med duker og skjorter, det er det værste jeg gjør, så nå er belønningen godstol, teppe, pianøtter og frustrerte fruer.

Ha en fin tirsdags kveld - i morgen skal jeg så stokkroser og ha en hel fridag for meg selv.

4 kommentarer:

Mete sa...

Nikos deg med såing og alenetid i morgen, Vivi!

Fortsatt god uke til deg!

Ellea sa...

Det er nå godt å få jula ut og se fram til vår:-) Kos deg med fridag!
(og stokkrosesåing)

Juni sa...

Her er jula også borte vekk for denne gangen. Der er alltid koselig når den kommer og like godt når den drar.
Flink du har vært med strykinga - det er en av de tingene jeg heller ikke kan fordra. Jeg hørte en gang om ei dame som elsket å stryke - hun strøk undertøyet! Jeg mister både munn og mæle når jeg hører sånt.

Rekkehuset sa...

Deilig å få det vekk ja! Jeg synes ikke stryking er så aller verst jeg, det er mest det å komme igang..så det blir ikke så ofte likevel.
Kos deg med fridag og sådd!
Klem.