lørdag 24. januar 2009

Nå snør vi snart inne

I natt har det virkelig kommet MASSE snø, og nå er det NOK. Det laver ned enda, store hvite, våte og tunge snøkjerringer. Og hva gjør en hagegal da ? Jo, bestiller sommerblomstfrø og håper snart våren kommer. Nå har virkelig galskapen våknet igjen og bestille over nett er meget farlig en søndag morgen med kaffekoppen.
Bestillingen gikk til Hageglede og Solfang - angrer nesten på at jeg ikke bestilte trillebår. Den var jo helt herlig, ellea.
Jeg skal skrive en liste over frøene som ble bestilt senere i dag.

Ellers så har forkjølelsen kommet for fullt. Begynte som en irriterende prikking i nesa på torsdag, som har resultert i en meget tett nese i helga. Håper det holder med det, slik at jeg slipper feber. Hosten til sønnen har mer eller mindre gitt seg, så i morgen er vi alle i gang igjen.

Ha en flott søndag alle sammen. I dag skal jeg ta vinterbilder.

7 kommentarer:

merethe sa...

Det snør her også,er nok nå! Har en skuff full av frø så jeg får prøve å holde meg til de.... :)
Får håpe du slipper å bli syk...
Ha en fin dag vivi.

Red Hobbitt sa...

Jeg er nesten litt misunnelig på all snøen dere har. Sånn var det hos oss også for noen uker siden, men så begynte det selvfølgelig å regne. Snøen som er igjen er steinhard og ikke noe særlig å måke over frøpottene.
Lag en fin søndag!

Juni sa...

Litt misunnelig på snøen jeg og. Vi fikk et lite dryss i går og nå i dag er den der fremdeles, men er blitt steinhard pga minusgrader i natt. Så nå har vi vel egentlig bare et lite steinhardt islag over det meste.
Ikke bra:(

Ellea sa...

Dette høres nesten ut som Sørlandet i februar. Vi har nesten ikke snø om vinteren,men i februar får vi alltid et voldsomt snøvær med tung og våt snø. Ikke hyggelig!

Ingrid E 's hage 630 moh sa...

Det er vel nesten så dere har mere snø enn oss nå, tror jeg.

Iris sa...

Det er fryktelig mye snø her også. Håper det slutter å snø hos deg nå.
Det ligger en utfordring til deg i min blogg!

disa sa...

成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖