lørdag 17. januar 2009

Nok en dag med bursdag

Jenta i huset var 12 år på fredag og siden da har det vært litt feiring. Startet da på dagen med venninne bursdag på Dolly Dimple's, etter på reiste til opp til faren hennes og var der med altfor mye smågodt, popcorn, kaker og brus. Fnisenivået lå høyt og alle hadde kosa seg veldig.
Bursdagsbarnet var fornøyd.
I dag blir det voksenbursdag og bursdagsbarnet skal stå for maten. Hun skal lage grønnsagssuppe med rundstykker til. Jeg har fått beskjed om og holde meg unna, for se om jeg klarer det. Jeg skal pynte bløtekake og dekke bord. Jeg har i allefall fått satt i gang deigen, så får vi se om hun er våken når den er klar. Jeg bruker brødmaskina når jeg lager deiger, og den tar 1,5 time. Veldig lettvidt for da slipper jeg å elte og kna i en bolle.

Tittet inn på boden for å se hvordan det sto til med stokkrosene som jeg prikla i går, og dem sto som noen stokker. Nå blir det ikke noe mere såing før i mnd skifte jan/feb. Da blir det Primunla frøene jeg kjøpte av Magnar. Dem kunne jeg ha litt kaldt, men trengte ikke frost. Etter det så blir det vel sådd, spiring og prikling til langt utover våren. TØFT

Ha en super søndag alle sammen. Her hopper den hoppende Josefine rundt omkring allerede og jeg skal piske krem. Barne TV gutten har inntatt godstolen, men resten av huset sover.
Ute er det vinter og enda mere snø har kommet i natt. En liten tur på Plantasjen - får håpe dem har rosa liljer eller noe annet som er rosa. Pynting av bord er ingen spøk.

4 kommentarer:

Lene fra Lillehammer sa...

Tenk Vivi, snart tenåring (mener ikke deg nå da selv om det kanskje ser sånn ut...hihi)! Tiden går fort synes jeg, det merker jeg bare på Martinus som nå er over 8 mnd allerede, synes ikke det er lenge siden han kom til oss jeg.
Dere får kose dere skikkelig i dag!

Ellea sa...

Her står visst bursdagene i kø:-) Kos dere med bursdag:-)

Tove sa...

Det gikk sikkert bra på kjøkkenet :-) Kos dere!

Kathrine sa...

Gratulerer til datteren din:-)) Her blir min datter 16 til sommeren, og videregående til høsten. Huttitu som tiden flyr!
Morro at ungene vil være på kjøkkenet aleine:-) I går laget sønnen på snart 11, middag her i huset. Stekte koteletter og kokte potet. God trening det! Han ble kjempestolt, og det ble jammen jeg og.

Ellers så må jeg si jeg er imponert over såplanene dine. Jeg har masse frø jeg og, men veit da ikke hvor jeg skal så de. Kjelleren blir kanskje litt for mørk, og loftet er tatt i bruk som stue nr.2 nå. Kjøkkenet er for varmt..
Det blir vel å strø frøene utover i hagen og se hva som kommer.

Fin uke til deg:-)