fredag 6. februar 2009

Primula spirer på boden

Jeg har 4 små "Primula Waltonii red" spirer på boden, og dem er så små. Det er første gangen jeg har fått spirer av Pimula frø, så nå er jeg ekstra stolt. Jeg har igjen 5 potter til på badet, så jeg håper dem spirer også.
Flere frø blir sådd snart, for nå er tiden snart inne for skikkelig så-økt. Skal bare bli ferdig med denne helga med 50 års fest i kveld, og sønnens 6 års dag på mandag. Så kan kan mor finne frem frøboksen sin igjen. Glemme kaker og kaffeselskaper og bare ha jord på fingrene igjen. Deilig.
Ha en fin lørdag alle sammen. Her er det masse snø - igjen - og enda mere kommer dalende ned.

7 kommentarer:

Iris sa...

Gratulerer med spirene! Moro å få spiring på noe en ikke har sådd før. Snøen laver ned her også...Ha en fin lørdag du også!

Lene fra Lillehammer sa...

Ja, gratulerer så mye med spiringa Vivi, er det ikke gøy? Og så må dere kose dere skikkelig i kveld og på minstens bursdag da, det blir nok stas.
Vi snakkes!

merethe sa...

Så herlig med små spirer :)
Her laver det også ned. Mannen er ute og måker snø....Ha en flott lørdag. klem

Ellea sa...

Gratulerer med spiring! Er det ikke et av livets under?:-)

Hvem sin 50 års dag er det som feires?

Vivi sa...

Du trodde jeg var 50 år du kanskje ellea ? Neida, jeg holder meg ung og er fortsatt under 40 grensen. Ingen her i huset - en venn av gubben.

Elisabeth sa...

Grattis med de nye spirene, og ha en flott helg videre.

Ellea sa...

Neide jeg trodde ikke det.....men jeg begynte å lure:-) Er forøvrig farlig nær 50 selv, så jeg prøver å venne meg til at det er en ok tanke:-))