Gå til hovedinnhold

Inne dag

Jeg har funnet den perfekte fuglemater. Er ikke denne fin ?
Finnes på Plantasje og jeg har fryktelig lyst til å løpe og kjøpe den.
Nå har jeg matet småfuglene ei stund og har iritert meg grønn over kråke, skjæra og enda værre duer som kommer for å stjele maten til de små. Da blir jeg sint.
Blir nok en gave til meg fra nissen dette her.

(har lånt bilde fra Fellekjøpet)
Ellers om dagen så er det grått og vått ute. Tørking av klær og fyring i ovnen. Hadde egentlig tenkt å gå meg en tur i dag, men lysten er veldig liten. Koselig bare å sitte her med PC å titte på småfuglene utenfor vindu.
Blir litt vasking av klær også må jeg vel gå en tur med støvsugeren - kanskje...
Boka mi ligger her også... ja, ja vi får se hva det blir til.

Ønsker alle en super fin dag, selv med grått vær.

Kommentarer

Flott fuglemater, julegaver til seg selv er viktig.

Innevær her også, selv om jeg stadig har planer om å gå en tur ut for litt frisk luft.

Ha en fortsatt fin innedag, med eller uten støvsuger!
Linnemi sa…
Noen dager er perfekte til å gjøre ingenting. Det er en kunst å være avslappet i det å gjøre ingenting! :-)
Kathrine sa…
Så på disse jeg også, men kjøpte de uten det runde nettet utenpå. Håper du får masse fugler på din:))
Ok meg innedager også da. Sjøl blir jeg så rastløs av å være inne en hel dag, i går ble det to turer ut. En oppi skogen og en ned i fjæra her. Og så fikk jeg vasket et av rommene til jul.
Kos deg i dag, og slapp av:) Det er sundt det også:) Klem:))
krepsemor sa…
Kjempesmart fuglemater, ja, rett og slett genialt! Selv har jeg og guttene laget fuglemat i går, i melkekartong, og den har stått i kjøleskapet i natt. Nå henger den under mønet her, for jeg tar ikke sjansen på at hjortene skal ødelegge de. Der jeg hadde tenkt å henge de, var der fullt av lort etter de! Ha en fin uke, og bedre vær også kanskje?
Merethe sa…
Her er det også masse store fugler som tar maten fra de små. Så den fuglemateren fra plantasjen var fin. Det er jo disse søte små vi gjerne gir mat og ikke disse glupske andre. :) Her har det regnet i dag. SÅ det er bløtt og grått. Ønsker deg en herlig kveld. klem fra meg
Mariann S sa…
Eg er i nedvaskmodus i dag eg ;) Har begynt på julevasken. Føles deilig no, å sitte her med beina på bordet og kaffekoppen innen rekkevidde :D
Fuglemateren var genial :)
Tør ikkje mate småfuglane eg, har litt for mykje rotteplager her i bygda for den slags - synd :(
Ha ein fin kveld :)
Torill sa…
Ja ! Den såg bra ut. Her er fleire som kan få den i gåve frå nissen !
Ha det godt !

Populære innlegg fra denne bloggen

Macrobilder fra skogen

 

Helgegleder # 21

Jeg gleder meg allid til helgen. Tid for avslapping og kos sammen med familie og venner.   Tusen takk til dere alle sammen som bidrar med bilder til Helgegleder. Det er kjempe koselig å lese om andre gleder, om de er små eller store, så er det alltid stas å sette seg ned for å se.   Har du noen bilder som har skapt eller skaper en Helgeglede, så er du hjertelig velkommen til å delta.   I denne runden så er det på tide med litt matglede igjen. Jeg er utrolig glad i mat, og i å lage mat med spennende smaker.   Sist helg var det jo påskeaften. Her i huset har vi ikke noe fast matrett den kvelden, så i år ble det kalkun. Etter et innpuls kjøp på Kiwi.  Frøst så penslet jeg den med olje. Finhakket hvitløk, sitronpepper og raspa limeskall ble gnidd inn og slik lå den på benken en halv times tid (under folie) Jeg kuttet gulerøtter og purreløk i litt store biter og la sammen med kalkunen. Dette gir smak på kraften, som jeg senere skulle bruke til saus.

Helgegleder #68

Helgegleden denne gang kommer en dag tidligere, slik at vi alle kan få tid til ALT vi skal gjøre i morgen tidlig. Her i huset skal sønnen gå i barnetog, og da hjelper det lite om det er lørdag morgen. Tidlig opp for å henge ut flagg, spise frokost, få på penklær og være klar på skolen når klokka slår. Denne runden av helgegleder blir en blanding av flere ting. Sist helg så lå jeg på sofa'n med feber, hoste og snørr. Ikke noe stas, men lykkelig for at det ikke var denne helga. På søndag pakket jeg meg godt inn og tok med kamera ut, det kunne jo være noe som hadde kommet frem siden sist. Denne Auriklen kjøpte jeg i fjor, og du verden så flott den er. Se på det hvite, det ser nesten ut som snø. Siden Auriklen er en lav plante, så kan dere vel tenke dere hvordan jeg lå for å ta disse bildene :) Bare det kan jo være en flott helgeglede, i alle fall for nabo'n. Den flotteste overraskelsen på søndagens runde, var allikevel julerosen. Denne