fredag 20. november 2009

Jammen gikk denne uka fort......

Så sitter jeg her igjen og det er fredag. Synes nesten ikke det er så lenge siden sist fredag. Ukene går utrolig for og til neste helg er det første advent. I år skal ikke stresset få ta meg. Har ei liste over ting som skal gjøres, og i år tror jeg at jeg setter ? bak punktet for både baking og vasking. Noen gaver har det begynt å bli, men det er jo slike ting jeg må ha.

I går var sønnen og jeg på juleshow med Gråtass i Maihaugsalen på Lillehammer. Koselig førjulsshow med både julemusikk og god underholdning. Etter på gikk vi ned til byen, var innom KIWI og kjøpte snop og ble plukket opp av gubben på stasjonen. En hyggelig kveld for sønn og mor.

Ute er det kjempe trist. Grått og vått og det har det vært den siste uka. Ikke noe å få gjort med, får bare holde seg inne og tenne lys.

Ha en super fin fredagskveld alle sammen der ute.

4 kommentarer:

Randines hageblogg sa...

God fredagskveld til deg også...

Baking kan overlates til bakeren, hvis en ikke skulle få et akutt bakeanfall. Om en vasker eller ei vises ikke på denne tiden av året.

Advent og flere lys er viktigere og noen julegaver kan kjøpes innimellom.

Håper du får en fin helg!

merethe sa...

Ja ukene flyr avgårde. Tenk at det er første søndag i advent neste helg. Blir litt baking her, men ikke på langt nær så mye som før.
Det er et trist vær ute men jeg konsentrerer meg om pusling innendørs stort sett. :) Ønsker deg og din familie en god helg.
Klem fra Merethe

Lene fra Lillehammer sa...

Hei på deg Vivi! Først må jeg få si at gangen ble kjempeflott og lys, alt blir så mye triveligere og lyst, slik trenger vi i disse mørke, våte og triste dagene. Jeg tror liksom ikke at værgudene har bestemt seg om det skal bli vinter eller ei jeg, men den kommer nok etterhvert.
Og jeg kan også skrive under på at denne uka har gått fort. Jeg måtte virkelig tenke etter hva slags dag det var i går for for meg føltes det som om uka akkurat hadde begynt.
Jeg ønsker deg en trivelig helg!

Mariann S sa...

Dagane og vekene fyk avgårde. Det er godt det stadig kjem meir av tida og ;) Gleder meg som en unge til advent og jul eg no, nesten meir enn ungane trur eg ;)
Vasking og baking eller ei, det viktigaste er at en ikkje gjer meir enn en har lyst og ork til, jula kjem uansett :) Ha ei fin helg Vivi. Helgeklem til deg :)