Gå til hovedinnhold

Julekort og adventslys

I dag har jeg vært litt kreativ. Ikke så mye som jeg hadde planer om, men noe er i allefall gjort.
En tur på Plantasjen, hvor jeg ikke var alene, kjøpte jeg diverse ting som jeg trengte.
Her er det en nissejente og en nissegutt som skal pynte opp litt i gangen.



Noen julekort har jeg også laget i helga. Veldig gøy å holde på med, når man først er igang.
Fornøyd ble jeg også.
Noen laget jeg etter oppskrifta, men noen er laget av fri fantasi. Jeg fant ut at jeg hadde mange flotte ark liggende fra i fjor, når jeg hadde skikkelig scrap-dilla.

På innsiden av kortene skal jeg lime inn bilde av alle oss fra i sommer.
Tror de blir fine, jeg.


Ja, og slik ble adventlysestaken min. Jeg fant ikke noe jeg likte til å ha lysene i, så jeg måtte ta det jeg hadde hjemme. Granbaret kjøpte jeg på Plantasjen,og med litt pynt så ble det jo riktig fint, eller hva syns dere..?

Håper alle har og får en flott adventsøndag. Kos dere masse og husk at nå er det lov å pynte litt for hver dag som går. Smake på pepperkakene og drikke gløgg hver dag.
Herlig tid for masse kos og nisser og lys.

Kommentarer

krepsemor sa…
Så søte nisseparet var! Og så fine kort du lager! Jeg har snust litt på scrapping, men er helt grønn der, for å være ærlig ;o) Jeg har konfirmant til våren, så det hadde vært gøy å lage noe litt personlig til bordkort osv.
Adventsstaken din var kjempefin, den! Hvitt er jo flott da ;o)
Hos meg ble det lilla i år også!
Ha en fin advent!
Kathrine sa…
Riktig så fint ble det:))

Pynter ikke så mye lenger i adventstida jeg, det tar ungene seg av. Og jo større de blir, jo mindre pynting. Men adventstaken og kalenderen må fram. Det er koselige dager nå framover.

Stjernene er hengt opp også. det er kjempekoselig!

Ha fine førjulsdager. Klem fra meg:))
Hei-hei, adventskreasjonen din ble jo riktig så flott Vivi, det må jeg si. Uff og uff, jeg har ikke engang tent det første lyset i kveld jeg, og det skyldes at jeg er alene og kvelden har jeg brukt på annekst hvor jeg har fått sydd gardin nemlig. Så tiden gikk visst litt fort i kveld og her er det null julepynt enda. Jeg får ta det når jeg rekker det.
Du, forresten, den bakken nissene sitter i måtte da ha blitt fin til adventslysene?
Ha en flott uke!
Mariann S sa…
Kor flinke du e Vivi :)
Likte både juledekorasjon, kort og adventsdekorasjon eg :)
No har snøen lagt seg som ett fint teppe her hos oss og gir ei fin afventsstemning.
Ha ei stemningsfull og fin adventstid Vivi :)
Merethe sa…
Ja du har virkelig vært kreativ vivi. Flotte kort har du laget. Koselig pynt med smånisser. :) Ønsker deg en nydelig uke. klem fra Merethe
Rekkehuset sa…
Jeg synes staken din ble riktig fin jeg! Og julekortene også, koselig med hjemmelagde kort:-) Hos oss blir det nok ferdigbestilte med bilde på, det er det jeg rekker - må jo prioritere litt også da. Kos deg Vivi, nyt pepperkakene og gløggen! Klem fra Hanne.
krepsemor sa…
Hei igjen!
Det ligger en utfordring til deg på bloggen min ;o)

Populære innlegg fra denne bloggen

Macrobilder fra skogen

 

Helgegleder # 21

Jeg gleder meg allid til helgen. Tid for avslapping og kos sammen med familie og venner.   Tusen takk til dere alle sammen som bidrar med bilder til Helgegleder. Det er kjempe koselig å lese om andre gleder, om de er små eller store, så er det alltid stas å sette seg ned for å se.   Har du noen bilder som har skapt eller skaper en Helgeglede, så er du hjertelig velkommen til å delta.   I denne runden så er det på tide med litt matglede igjen. Jeg er utrolig glad i mat, og i å lage mat med spennende smaker.   Sist helg var det jo påskeaften. Her i huset har vi ikke noe fast matrett den kvelden, så i år ble det kalkun. Etter et innpuls kjøp på Kiwi.  Frøst så penslet jeg den med olje. Finhakket hvitløk, sitronpepper og raspa limeskall ble gnidd inn og slik lå den på benken en halv times tid (under folie) Jeg kuttet gulerøtter og purreløk i litt store biter og la sammen med kalkunen. Dette gir smak på kraften, som jeg senere skulle bruke til saus.

Helgegleder #68

Helgegleden denne gang kommer en dag tidligere, slik at vi alle kan få tid til ALT vi skal gjøre i morgen tidlig. Her i huset skal sønnen gå i barnetog, og da hjelper det lite om det er lørdag morgen. Tidlig opp for å henge ut flagg, spise frokost, få på penklær og være klar på skolen når klokka slår. Denne runden av helgegleder blir en blanding av flere ting. Sist helg så lå jeg på sofa'n med feber, hoste og snørr. Ikke noe stas, men lykkelig for at det ikke var denne helga. På søndag pakket jeg meg godt inn og tok med kamera ut, det kunne jo være noe som hadde kommet frem siden sist. Denne Auriklen kjøpte jeg i fjor, og du verden så flott den er. Se på det hvite, det ser nesten ut som snø. Siden Auriklen er en lav plante, så kan dere vel tenke dere hvordan jeg lå for å ta disse bildene :) Bare det kan jo være en flott helgeglede, i alle fall for nabo'n. Den flotteste overraskelsen på søndagens runde, var allikevel julerosen. Denne