mandag 9. november 2009

Ny uke og flere fuglebilder

Ja, da var det mandag igjen og en ny uke.
Jeg er på en måte ferdig med å male gangen, det mangler bare noen lister og maling av et nøkkelskap.
Skal ta bilde når det meste er på plass.
Lysten på å fortsette innover i neste gangen er der, men tror det er lurt å få unna jula først. Selv om det følger med seg mye jobb, så er det virkelig vert det når jeg ser resultatet. Gangen ble kjempe lys og virket plutsetlig større.
Ellers så kryper jeg stadig snikende rundt med kamera og håper stadig på det perfekte fuglebilde.
Har laget egen fuglemat i melkekartonger. Det var en sølete og klissete jobb, så jeg tror jeg kjøper mat heretter. Hele kjøkkenbenken så ut som en voksduk med frø når jeg endelig var ferdig.
Her er noen av de siste fuglebildene mine.Ha en fortsatt fin mandag alle sammen.

8 kommentarer:

Elisabeth sa...

Nydelige bilder da, småfuglene er jo bare så nydelige. Kjenner meg godt igjen i klisset etter fuglematlaging ja *ler* Har hatt noen runder selv på kjøkkenbenken, med mindre pene ord p.g.a alt griset ;)

Elisabeth sa...

Glemte jo å skrive at serviettpakken din er på vei oppover til deg. Håper du blir fornøyd :)

Jorunns hverdag og meddelelser sa...

Nydelige fuglebilde!
Jeg setter stor pris på alle som stikker innom forplassen jeg har rundt omkring!

Ha en fin uke!:)

Mariann S sa...

Flotte fuglebilder :)

Kathrine sa...

Hi..Syns jeg ser kjøkkenbenken din ja,)Legg på avispapir neste gang du skal lage fuglmat:)
Flotte bilder ble det iallefall av fuglene. Og du kan nesten jakte livet ut på det perfekte fuglbilde. Det er nok det som driver en videre til å fotografere. For gøy er det, og spennende!
Nå skal jeg pakke sekken og rusle ned til fjæra her. -8 i dag og rosa himmel. Kanskje jeg får fotografert skarvene. Men først, på med longsen.
Klem:))

merethe sa...

Fine bilder igjen. :) Spennende å se hvilke type fugler som dukker opp hos deg i vinter.

Lene fra Lillehammer sa...

Hei du.......den nederste fuglen var hos meg i dag...hihihi og fortalte at på Vingnes fikk de så god mat! Koselig med småpippippene og selv så jeg den første hanndompappen i dag, den satt i den gamle bjørka på nordsiden.......joda, hunnen var også med men hun er jo ikke like flott som hannen.
Gleder meg til å se bilder av gangen din Vivi og jeg vet alt om hvor morsomt det er å se resultatene til slutt og det er sant som du sier at rommene virker mye større når man maler lyst. Sånt liker vi her ihvertfall.
Ønsker deg en trivelig uke og så får vi håpe at snøen holder seg unna en god stund til selv om det så ut til at det dukker opp noe til helgen igjen (men det gjør ikke noe for da skal vi ha varetelling på jobb.......blææææ).

anne - moseplassen sa...

alltid stas å se andres småfugler :)

Hihi, det kan bli klissete, men jeg fyller tørrmassen og flytende fett i kartonger mens de står i stålkommen, og da går det bra.