onsdag 27. januar 2010

Der vart det en liten bestilling, ja......

Ja, da var jeg skikkelig i gang. Primafrø har fått en liten bestilling fra meg. Slik går det når man kjeder seg og titter på internett.
Her er altså min bestilling:

Verbascum nigrum Album
Salvia nemorosa "rose queen"
Salvia nemorosa Violet queen
Lychnis coronaria alba
Aquilegia viridiflora chocolate soldier
Lurer på om jeg noen gang lærer ? har jeg lyst ? NEI !!
Ha en fin onsdagskveld alle sammen. Jeg har tatt helga og er glad for det.

11 kommentarer:

krepsemor sa...

Nydelige planter du har plukket ut! Det er flott med høye stauder! Og Akeleien var bare råflott! Jeg skal ikke bestille mer nå, for frøboksen er snekkfull! La oss kose oss med sådden, og glede oss til våren kommer! Ha en fin kveld!
Takk for tipset om Picnik! Det er et supert program!

Beth sa...

Nå kommer hagen til å bli såå blomsterrik og fin så...

Lene fra Lillehammer sa...

Hei på deg ja! Vet du, du kunne nesten ha sendt denne bestillingen til meg fordi den verbascumen der kjøpte jeg frø av fra Primafrø i fjor og jeg har nok en del avleggere vil jeg tro (hihi), jeg kjøpte også frø av nøyaktig samme salvia som du har bestilt i år jeg også, altså Violet Queen og jeg har igjen masse frø, denne ble også bestilt fra Primafrø. Og du, kjære deg, den lychnisen kommer jeg til å ha masse av til sommeren, sådde nemlig masse av den hvite i fjor som sikkert kommer til å blomstre i år.Jaja, slik er det.
Når det gjelder Martinus så har han blitt frisk som en fisk igjen........HELDIGVIS. Dette var noe skikkelig dritt men jeg hører om at unger er sjuke både her og der nå så det er tydelig at det er mange som har det nå. Hverken jeg eller Morten har fått det heldigvis og hadde vi blitt smittet hadde vi nok allerede fått det. Nå har forresten Martinus fått plass i barnehage, i Hammermo fra 1. feb., men førsteønsket vårt var jo på Skårsetlia og den fikk vi jo også men som vi sa fra oss da jeg ble permitert.Men gjett da, nå fikk vi brev i går om at han har fått plass i Skårsetlia fra 1. februar så det har vi selvsagt sagt ja til. Så da blir det et par mnd. i Hammermo og deretter flyttes han opp til "bygda" igjen.
Okidok, lykke til med sådden, vi snakkes!

merethe sa...

jeg har ikke tort å se på frøkataloger i år...Skal bruke det jeg har, har jeg tenkt. :)
Ellers så koser jeg meg med symaskinen og dagene blir borte på et blunk. :) Men jeg er stadig nede i denne frøskuffen min :) ja det er rart når det kommer til denne tiden av året. Godt med tidlig helg Vivi. :) kanskje vi tastes en av dagene da...ha en god kveld, klem

Iris sa...

Fort gjort å bestille seg vekk med frø ja. spesielt på denne tiden hvor en lengter så veldig etter vår. Lykke til med spiringen!

Tove sa...

Er nok "farligste" tiden på året dette her for frøsurfing, tjihii. Jeg har fremdeles holdt meg i ørene, bare den ene bestilingen. . Lykke til med frøsådden. Er jo moro da, selv om det er litt pes om våren.

Rekkehuset sa...

Da er du ordentlig i gang med våronna du da;-) Moro det!
Du har nok rett i at jeg har klippet meg siden i sommer, men det er så lenge siden at jeg ikke tenker på at jeg har gjort det lenger. Angående flytting regner jeg med at vi er inne i nyhuset om to uker, spennende og travle dager her nå! Ha en fin langhelg Vivi, klem fra Hanne.

Kathrine sa...

He..Ja sånn kan det gå. Jeg har ennå ikke bestilt noe fra internett. En av mine søstre bestiller myyye på nett, løk og frø og noen planter. Men jeg liker ikke helt dette enda,)
Joda, jeg henger da med i dataverden, men kjøp/betal over nettet, så langt har ikke jeg kommet. Kanskje like bra? Kunne fort bli mye..
Min mann kjøper haugevis med bøker, og endel musikk på nettet.
Og jeg, jeg handler på gartneri(har en favorittgartner som samler stauder)eller får/bytter av venner.
Skal tro om jeg tør kjøpe på nett noen gang?
I dag har jeg forresten vært ute, etter nesten en uke inne. Meg og bronkitt hører vist sammen i vinterhalvåret. På bedringen nå:)
Ønsker deg en fin fin helg, Vivi. Klem fra meg:)

Elisabeth sa...

Her er det noen go`biter ja, lykke til med sådden Jeg gleder meg til bilder etterhvert :)

josimo sa...

Hvis det er alt det gale du gjør ,altså bestille for mange frø....ja da syns jeg virkelig at du bare skal fortsette med det *smiler*
Og bestille frø gjør meg faktisk glad til sinns.
Slik er det vel med de fleste hagegale

God natt til deg fra meg

Seascape sa...

Lykke til med frø sådden.
Ja vi hagegale vokner til liv når frøkatalogene ligger der og frister.
Men den fristelsen har ikke jeg tenkt å stå i mot :-))

Her har det vært 2 dager med + grader. Herlig å være ute i hagen og høre kjente vårlyder.
Snøen smelter litt etter litt og bekken er begynt å renne igjen.

Klem