Gå til hovedinnhold

Det blomstrer i hagen min

Tok en runde i hagen og her er noe av det som blomstrer nå.
Ellers om dagen luker jeg ugress.










Nå har jeg hatt regn i hagen i nesten ei hel uke. Det gjorde godt for både planter og folk. Nå er det spådd sol og varme i uka som kommer. Da kommer det til å si pang og mye vil komme i blomst. Jeg gleder meg og er veldig glad jeg har en hage.
Ønsker alle en flott nye uke.

Kommentarer

Mye flott som blomstre hos deg, men den flotteste var den som du viste på siste bilde.
Sånn vil også jeg ha - hva heter den?
Hmm.. mange flotte planter i hagen din. men nr.6 i rekken. sart, hvit, nydelig.. hva er det?
Margrethe sa…
Regn gjør utrolig godt for hagen hvis det bare stopper inn i mellom. Håper du får en solfylt uke til å nyte alle de flotte plantene dine. God søndag i hagen og ellers.
Vivishagerom sa…
Den svarte er en Fritillaria, men husker ikke hva slag. Jeg kjøpte den gjennom Zimtrade for noen år siden og den er kjempe flott. Har dem den til høsten, så blir det kjøpt flere, ja.
Ellen Walnum sa…
Ja den Frittalariaen var kjempelekker! Her begynner det også å blomstre masse i bedene:) Deilig. Vi har hatt to dager med regn her etter at det har vært tørt lenge, så jeg regner med at det eksploderer litt de neste dagene som det er meldt sol og varme:)
Røsslyng sa…
Herlig blomstring du har nå!:)
Selv om regnet gjør godt for hagen er det jo oppholdsdager hvor vi kan være ute å nyte alt sammen vi vil ha
Kathrine sa…
Så mye fint da! Her står det ganske stille, tenker bare på eksplosjonen som kommer av blomster om nå det blir varmt en gang..9+, og litt sol akkurat nå, så det går tregt her.

Lurer litt på den frøstjernen din. Vet du navnet på den?
Jeg har to frøstjerner, men syns din så hvit ut?

Så fin tur du har hatt med hagelagene:)
Kos deg videre, Vivi. Klem:)
Jøsses, hvor er det du bor da? Her er det lite som blomstrer fremdeles, men det er vel like før. Flotte bilder Vivi.
Takk for stemmen din forresten, koselig.
Rekkehuset sa…
Så mye fint som blomstrer hos deg nå! Kos deg i hagen:-) Klem fra Hanne.
Merethe sa…
Ja nå blomstrer det fint mange steder. Jeg gleder meg til rosene kommer skikkelig igang. Noen av dem står med sprekkeferdige knopper men vil ikke åpne seg enda. Det må vel mere varme til tenker jeg. Mange vakre blomster i din hage :) ja hagelivet er godt Vivi. Deilig å ha denne interessen.
Wenche sa…
Masse flott som blomstrer hos deg. Her begynner det så smått og hjelpe, men jeg synes det går sent.

Den Frittalariaen er bare rålekker og har stått på ønskelisten en stund :-)
IngunnBW sa…
Regn gjør godt for haven, ja :) For meg klan det godt regne 1 dag i uken hele sommeren gjennom, perfekt! Jeg klarer aldri å vanne på samme måte som det som kommer ovenfra, plantene blir ekstra fine av regn. Du ahr mange fine planter, jeg må ha flere akeliebfrøstjerner harjeg funnet ut. Det er jo sååå mange fine sorter! Din har nydelige blomster :)

Populære innlegg fra denne bloggen

Macrobilder fra skogen

 

Helgegleder # 21

Jeg gleder meg allid til helgen. Tid for avslapping og kos sammen med familie og venner.   Tusen takk til dere alle sammen som bidrar med bilder til Helgegleder. Det er kjempe koselig å lese om andre gleder, om de er små eller store, så er det alltid stas å sette seg ned for å se.   Har du noen bilder som har skapt eller skaper en Helgeglede, så er du hjertelig velkommen til å delta.   I denne runden så er det på tide med litt matglede igjen. Jeg er utrolig glad i mat, og i å lage mat med spennende smaker.   Sist helg var det jo påskeaften. Her i huset har vi ikke noe fast matrett den kvelden, så i år ble det kalkun. Etter et innpuls kjøp på Kiwi.  Frøst så penslet jeg den med olje. Finhakket hvitløk, sitronpepper og raspa limeskall ble gnidd inn og slik lå den på benken en halv times tid (under folie) Jeg kuttet gulerøtter og purreløk i litt store biter og la sammen med kalkunen. Dette gir smak på kraften, som jeg senere skulle bruke til saus.

Helgegleder #68

Helgegleden denne gang kommer en dag tidligere, slik at vi alle kan få tid til ALT vi skal gjøre i morgen tidlig. Her i huset skal sønnen gå i barnetog, og da hjelper det lite om det er lørdag morgen. Tidlig opp for å henge ut flagg, spise frokost, få på penklær og være klar på skolen når klokka slår. Denne runden av helgegleder blir en blanding av flere ting. Sist helg så lå jeg på sofa'n med feber, hoste og snørr. Ikke noe stas, men lykkelig for at det ikke var denne helga. På søndag pakket jeg meg godt inn og tok med kamera ut, det kunne jo være noe som hadde kommet frem siden sist. Denne Auriklen kjøpte jeg i fjor, og du verden så flott den er. Se på det hvite, det ser nesten ut som snø. Siden Auriklen er en lav plante, så kan dere vel tenke dere hvordan jeg lå for å ta disse bildene :) Bare det kan jo være en flott helgeglede, i alle fall for nabo'n. Den flotteste overraskelsen på søndagens runde, var allikevel julerosen. Denne