torsdag 17. februar 2011

Har spirer, men ikke på do....

Jeg har spirer, og det gikk jammen fort. Hadde nok tenkt at dem skulle få stå på badet, men i år har jeg da spirer på taket til marsvinburet. Tror egentlig at marsvina synes det er helt greit å dele taket sitt med noen enkle spirer.
Det er blomkål og brokkoli som er først ut. Urtene lar vente på seg og det samme gjør chilli'n.
Nå er spirene flyttet til stuevindu pga mere lys.
Paprikafrø er sådd i dag - tok frø av vanlig kjøpt paprika, det har gått greit frø, så jeg prøver igjen. 4 pellis stiklinger har også fått jord i dag og i helga får de som står ute i lysthuset også jord rundt beina sine.
Ellers så sitter jeg og lurer på om jeg skal kaste meg på en ny runde med Georginer. Vet ikke hvor mange jeg har kasta pga dårlig overvintring, men i år har det gått så fint med temperaturen i lysthuset, så jeg har lyst til å prøve igjen. Det var så mange flott i Zimtrade nå. Jeg har liksom gitt litt opp sommerblomster og derfor kan det være like greit å ha Georginer i urner på veranda'n.
Lar tankene surre til helga så får jeg se om jeg sender inn en bestilling.
Ellers så har jeg bestått på eksamen og har nå gjennomført og lagt bort min tid som student. Jeg syns nok at det var både spennende og gøy, men ikke med full jobb, hus og barn ved siden. Det ble for lite timer i døgner i forhold til dem her hjemme og det likte jeg ikke.
Men nå har jeg prøvd det og ferdig!!
Nå gleder jeg meg til helga!
Ønsker alle venner en riktig god helg!!

3 kommentarer:

Kathrine sa...

Gratulerer Vivi!Flott at det gikk bra og at du besto eksamen. Skulle nå bare mange da,)
Lurer litt på når du har spirene inne i stua, blir det ikke for varmt til dem da? Lyst og kjølig har jeg hørt, men de blir kanskje bra alikevel:)
Morro med frø, men jeg har ennå ikke kommet igang. Bare skiftet litt jord på noen potteplanter(må ha hjelp til bæring av jord og potter, men det blir da en gang)

Foten går seg til den, men jeg tåler ikke så godt medisinen. Gleder meg til jeg er ferdig med dem og kan være ute på tur igjen.

Ha en fin fin helg. Klem:))

Mia sa...

På något sätt misstänker jag marsvinen till att visa större tålamod med pottene än det mannen min gör när han sitter på do.. Så kul att det spirar :)

krepsemor sa...

Gratulerer med vel bestått eksamen! ja, det har nok vært litt stritt for deg. Men nå kan du gå våren i møte med mye bedre tid, og kanskje til og med mye tid til de små spirene =) De gir så mye glede når de vokser og trives. Jeg må jammen skunde meg og så mine grønnsaker og urter jeg også! Jeg har dem liggende her ved siden av laptopen ;o)
Til helgen.....Paprika sådde jeg for et par uker siden, av den lange søte du får kjøpt på butikken, De har spirt og ser rett så trivelige ut!
Ønsker deg en god og avslappende helg sammen med dine!