torsdag 10. februar 2011

Nå er jeg igang igjen - endelig!

Det er super fint vær om dagen, og med det så kommer jo naturligvis hagefølelsen igjen. I år har jeg venta lenge på denne følelsen og var ei stund litt bekymra for meg selv, men nå begynner å krible litt igjen og noen sysler har blitt gjort de siste dagene.
Alle pellisene som har overvintret i lysthuset har klart seg, og det er en bragd bare det til å være meg. De er da klippet ned og noen stiklinger er satt i vann. Jord blir kjøpt i helga!
For første gang i mitt hageliv, så har jeg bestilt urtefrø og har planer om å fylle drivhuset for det det er vert. Basilikum, dill, persille, oregano, timian og chilli. Frø til blomkål og forskjellige gulrøtter er også bestilt. Tomater og agurk venter jeg med for dem kjøper jeg ferdig planter. Paprika frø ligger til tørk på kjøkkenet!
Dette blir gøy!!!
Noen stauder tror jeg ikke blir sådd her i år. Jeg har noen potter ute fra i høst, som snart skal få lov til å komme frem igjen og det får holde.
Bortsett fra at hagefølelsen har kommet så går livet sin vante gang. Gleder oss til helga for da går turen til sesong åpning av Hunderfossen familiepark. Håper på godt vær!
Bok som leses nå er "Granateplene" av Sue Monk Kidd. Har lest mye i vinter og har fått litt dilla! Det finnes så mange gode bøker.
Da er en ny blogg/hagesesong starter - med nytt design på bloggen, men ble ingen bloggvinner av den grunn :-))

7 kommentarer:

Randines hageblogg sa...

Kjekt at du er i gang igjen og med nye planer.
Bloggen din var blitt riktig flott!

Vivi sa...

Takk for det, Randine. Det føles greit å være igang igjen også!

merethe sa...

hei Så koselig med innlegg fra deg. JA jeg hadde virkelig vårfølelse i går...men i dag er det vinter igjen.. Men alikevel har jeg vært og tittet i frøskuffen min. Har lyst å komme igang kjenner jeg. Urter er flotte planter også er det så godt å bruke friske urter når grillsesongen starter. :) HÅper alle urtene jeg plantet i det nye urtebeddet overlever vinteren. Klem til deg.

Merethe

Elisabeth sa...

Endelig er du tilbake igjen, og i lekkert design :))
Jeg har faktisk endel servietter liggende til deg, skal samle noen til også sender jeg de avgårde til deg :)

krepsemor sa...

Så flott bloggen din har blitt!
Så koselig at du er tilbake igjen i bloggverdene, Vivi! Og at du er i gang igjen med en ny hagesesong er også bra. Urter og grønnsaker lyder spennende. Ingenting er så godt som hjemmedyrkede skatter =)

New Dawn sa...

Hei hei så kjekt å se deg på banen igjen - artig å høre fra deg :-)
Her i huset er såsesongen så absolutt i gang, og til helga har jeg en stor priklejobb foran meg. Morsomt så lenge det ikke vokser meg over hodet, noe som det har en tendens til å gjøre :-)
Bloggen har blitt flott, og jeg er glad du har beholdt det flotte bildet av drivhuset.

Kathrine sa...

Flott at du er tilbake, Vivi!

Nydelig bloggen din nå. Jeg er ikke helt i hagebloggland enda, men det kommer nok utover her. Lysere dager og sol, vekker jo interessen.

Klem:))