Gå til hovedinnhold

Pioner fra pionmann

Dagens store høyde punkt - 5 nye pioner tilkjørt fra pionmannen.
Jeg har ei venninne som er enda litt galere enn meg, særlig når det gjelder pioner. Og når hun alikevel tar turen til Tønsberg, så slenger vi så klart med en bestilling til Pionmannen. Etter en rask telefon på fredag, så var bestillingen i boks og alle pionene ble satt til side i på vente av transporten.
Så i dag var jeg og hentet 5 flotte pioner som har blomsterknopper - og gjett om jeg gleder meg til blomstringa.
Her er de som jeg bestilte:
Nå står dem trygt i drivhuset i påvente av bedre temperatur på natta.
Koser meg veldig med hagen om dagen og nå strutter det i alle retninger. Gjødsla noen blomsterbed i går og flere blir tatt i løpet av uka.
Fortsatt er det noen steder jeg ikke har fått rydda, men håper på bedre tid utover nå slik at det blir gjort til 17.mai.
Ønsker alle en ny flott uke!!

Kommentarer

Nydelige peoner du har kjøpt, ser frem til bilder når de springer ut.

Ønsker deg også en fin uke!
aah, flott fangst! Jeg digger også peoner. En vakker dag skal jeg ned til pionhagen, når pionene blomstrer. Med noen kontanter, men uten bankkortet, haha

Populære innlegg fra denne bloggen

Macrobilder fra skogen

 

Helgegleder # 21

Jeg gleder meg allid til helgen. Tid for avslapping og kos sammen med familie og venner.   Tusen takk til dere alle sammen som bidrar med bilder til Helgegleder. Det er kjempe koselig å lese om andre gleder, om de er små eller store, så er det alltid stas å sette seg ned for å se.   Har du noen bilder som har skapt eller skaper en Helgeglede, så er du hjertelig velkommen til å delta.   I denne runden så er det på tide med litt matglede igjen. Jeg er utrolig glad i mat, og i å lage mat med spennende smaker.   Sist helg var det jo påskeaften. Her i huset har vi ikke noe fast matrett den kvelden, så i år ble det kalkun. Etter et innpuls kjøp på Kiwi.  Frøst så penslet jeg den med olje. Finhakket hvitløk, sitronpepper og raspa limeskall ble gnidd inn og slik lå den på benken en halv times tid (under folie) Jeg kuttet gulerøtter og purreløk i litt store biter og la sammen med kalkunen. Dette gir smak på kraften, som jeg senere skulle bruke til saus.

Helgegleder #68

Helgegleden denne gang kommer en dag tidligere, slik at vi alle kan få tid til ALT vi skal gjøre i morgen tidlig. Her i huset skal sønnen gå i barnetog, og da hjelper det lite om det er lørdag morgen. Tidlig opp for å henge ut flagg, spise frokost, få på penklær og være klar på skolen når klokka slår. Denne runden av helgegleder blir en blanding av flere ting. Sist helg så lå jeg på sofa'n med feber, hoste og snørr. Ikke noe stas, men lykkelig for at det ikke var denne helga. På søndag pakket jeg meg godt inn og tok med kamera ut, det kunne jo være noe som hadde kommet frem siden sist. Denne Auriklen kjøpte jeg i fjor, og du verden så flott den er. Se på det hvite, det ser nesten ut som snø. Siden Auriklen er en lav plante, så kan dere vel tenke dere hvordan jeg lå for å ta disse bildene :) Bare det kan jo være en flott helgeglede, i alle fall for nabo'n. Den flotteste overraskelsen på søndagens runde, var allikevel julerosen. Denne