tirsdag 31. januar 2012

Sliten rosebue

I høst hadde vi mye vind - tydeligvis. Noe rosebua ikke helt likte, og etter som det var mye vann i jorda etter alt regnet i sommer så skulle det ikke mye til før den ga etter for vindkastene.
Prøvde å rette den opp igjen så lenge det ikke var frost i bakken, men nå har den satt seg så da får den bare stå der!
Håper ikke klatrerosa mi (Lykkefund) og Alpe clematis har tatt skade av all denne vinden, for rosebua har vært mere på skakke en den er på bildene her. Jeg har fått rettet den opp igjen sånn passe.
Gleder meg veldig til sol og sommer igjen slik at jeg kan få satt på plass rosebua. Da skal den festet godt slik at den ikke blir tatt av vinden flere ganger. Nå har ikke vi i innlandet her så mye vind som på kysten, men i den seinere tid så har det blåst mye mer her også. Tørr ikke tenke på hvordan denne bua hadde sett ut om jeg hadde bodd på mere forblåste steder!

4 kommentarer:

Inger Marie sa...

Hei vivi:)
Kjempehyggelig at du vil være med på mitt 1-årsjubileum..og koslig at du liker bloggen min:)
Problemet med rosebuen din kjenner jeg godt...det sig og blir skjevt under høstens våte og vindfulle dager...vi har litt jobb når det våres:)

marit´s,,, sa...

Hei,,
Noravind er ille her hos meg og i høst rota den veldig i hagen min.

Rosebue er så fint ,det blir som dekrasjoner i hagen og få litt høydeforsjeller i bed gjør hagen mer spennende.

Jeg gleder meg til våren jeg også.
Ha en fin kveld Vivi og klem fra Marit.

New Dawn sa...

Flott rosebue du har, får håpe på at plantene ikke har tatt skade selv om vinden har herjet.
jeg har planer om å få meg en rosebue til våren. her blåser det til tider ganske kraftig, så jeg får vel støpe den fast tenker jeg.

Kathrine sa...

Rosebuer kan jeg bare glemme i min hage. Hadde et klatrestativ til Humla her i noen år, men i fjor gikk den rett i bakken. Et år veltet Hurdalsrosa også. Alle mine klatrere er ved husveggen. Vind har vi hatt mye av i vinter ja. Ene stormen etter den andre har veltet inn her og ristet hus og hage godt.

Det går mot vår ja:) Koselige bilder under er av alt du har fått kjøpt deg på Plantasjen:)

Ha en fin kveld. Klem:)