Gå til hovedinnhold

Sliten rosebue

I høst hadde vi mye vind - tydeligvis. Noe rosebua ikke helt likte, og etter som det var mye vann i jorda etter alt regnet i sommer så skulle det ikke mye til før den ga etter for vindkastene.
Prøvde å rette den opp igjen så lenge det ikke var frost i bakken, men nå har den satt seg så da får den bare stå der!
Håper ikke klatrerosa mi (Lykkefund) og Alpe clematis har tatt skade av all denne vinden, for rosebua har vært mere på skakke en den er på bildene her. Jeg har fått rettet den opp igjen sånn passe.
Gleder meg veldig til sol og sommer igjen slik at jeg kan få satt på plass rosebua. Da skal den festet godt slik at den ikke blir tatt av vinden flere ganger. Nå har ikke vi i innlandet her så mye vind som på kysten, men i den seinere tid så har det blåst mye mer her også. Tørr ikke tenke på hvordan denne bua hadde sett ut om jeg hadde bodd på mere forblåste steder!

Kommentarer

Inger Marie sa…
Hei vivi:)
Kjempehyggelig at du vil være med på mitt 1-årsjubileum..og koslig at du liker bloggen min:)
Problemet med rosebuen din kjenner jeg godt...det sig og blir skjevt under høstens våte og vindfulle dager...vi har litt jobb når det våres:)
Unknown sa…
Hei,,
Noravind er ille her hos meg og i høst rota den veldig i hagen min.

Rosebue er så fint ,det blir som dekrasjoner i hagen og få litt høydeforsjeller i bed gjør hagen mer spennende.

Jeg gleder meg til våren jeg også.
Ha en fin kveld Vivi og klem fra Marit.
Flott rosebue du har, får håpe på at plantene ikke har tatt skade selv om vinden har herjet.
jeg har planer om å få meg en rosebue til våren. her blåser det til tider ganske kraftig, så jeg får vel støpe den fast tenker jeg.
Kathrine sa…
Rosebuer kan jeg bare glemme i min hage. Hadde et klatrestativ til Humla her i noen år, men i fjor gikk den rett i bakken. Et år veltet Hurdalsrosa også. Alle mine klatrere er ved husveggen. Vind har vi hatt mye av i vinter ja. Ene stormen etter den andre har veltet inn her og ristet hus og hage godt.

Det går mot vår ja:) Koselige bilder under er av alt du har fått kjøpt deg på Plantasjen:)

Ha en fin kveld. Klem:)

Populære innlegg fra denne bloggen

Macrobilder fra skogen

 

Helgegleder # 21

Jeg gleder meg allid til helgen. Tid for avslapping og kos sammen med familie og venner.   Tusen takk til dere alle sammen som bidrar med bilder til Helgegleder. Det er kjempe koselig å lese om andre gleder, om de er små eller store, så er det alltid stas å sette seg ned for å se.   Har du noen bilder som har skapt eller skaper en Helgeglede, så er du hjertelig velkommen til å delta.   I denne runden så er det på tide med litt matglede igjen. Jeg er utrolig glad i mat, og i å lage mat med spennende smaker.   Sist helg var det jo påskeaften. Her i huset har vi ikke noe fast matrett den kvelden, så i år ble det kalkun. Etter et innpuls kjøp på Kiwi.  Frøst så penslet jeg den med olje. Finhakket hvitløk, sitronpepper og raspa limeskall ble gnidd inn og slik lå den på benken en halv times tid (under folie) Jeg kuttet gulerøtter og purreløk i litt store biter og la sammen med kalkunen. Dette gir smak på kraften, som jeg senere skulle bruke til saus.

Helgegleder #68

Helgegleden denne gang kommer en dag tidligere, slik at vi alle kan få tid til ALT vi skal gjøre i morgen tidlig. Her i huset skal sønnen gå i barnetog, og da hjelper det lite om det er lørdag morgen. Tidlig opp for å henge ut flagg, spise frokost, få på penklær og være klar på skolen når klokka slår. Denne runden av helgegleder blir en blanding av flere ting. Sist helg så lå jeg på sofa'n med feber, hoste og snørr. Ikke noe stas, men lykkelig for at det ikke var denne helga. På søndag pakket jeg meg godt inn og tok med kamera ut, det kunne jo være noe som hadde kommet frem siden sist. Denne Auriklen kjøpte jeg i fjor, og du verden så flott den er. Se på det hvite, det ser nesten ut som snø. Siden Auriklen er en lav plante, så kan dere vel tenke dere hvordan jeg lå for å ta disse bildene :) Bare det kan jo være en flott helgeglede, i alle fall for nabo'n. Den flotteste overraskelsen på søndagens runde, var allikevel julerosen. Denne