Gå til hovedinnhold

Ikke alt blir slik det skal!

 
I våres var jeg helt sikker på at i år skulle det virkelig bli bra.
I år skulle jeg gjøre ting jeg ikke hadde gjort før.
I år hadde jeg så mange planer og jeg gledet meg veldig til hagesesongen.
 

Kjøkkenhagen var øverst på gjørelisten
Flere nye bed skulle graves
Nye roser skulle kjøpes
Jeg skulle gjøre noe med feltet nedenfor garasjen
Jeg skulle lage koselige sitteplasser i hagen
Jeg skulle besøke Helen Fredholm
Prøve å få noen flotte sammenplantinger


Men ble det slik?
Mulig hun er litt lei seg, hun som står og følger med meg.
Ikke alt gikk etter planen
Ikke alt ble slik det var tenkt
Ikke alltid at pengene strekker til når ønskelisten er lang
Og sist, men ikke minst - været ble ikke slik jeg hadde trodd
Det har regnet, og regnet og mine kjære roser har rotnet og sitteplassene i hagen er ikke blitt brukt.


Men hagesesongen er ikke over riktig enda, og vi gir oss ikke. Enda er det prosjekter på gang, og høsten den skal blir fin (har jeg bestemt)
 
Det som jeg er mest skuffet over - kommer i neste innlegg.
Tiden er inne for å ta en titt tilbake.
 
Men likevel er det noe som består -
Tro - håp og kjærligheten til hagen!
 
Ha en fin lørdag!



Kommentarer

Susanne sa…
Hej Vännen!
Jag känner precis likadant och blir nästan ledsen när jag tänker på det....så mycket man ville o längtade efter o så fort det gick ;)
underbar vacker din dam!!
trevlig helg
kram susanne
Hvis det er noen trøst, har ikke alt gått etter planen her heller. Noe er ikke blitt gjort, noe vi har gjort er blitt feil osv... men det er jo egentlig det som er så fint med hagearbeid, det vi ikke fikk gjort i år kan gjøres neste år... og det som blir feil kan gjøres om på en eller annen måte. Lykke til=) Fin lørdag=) Vibeke
Unknown sa…
Nei det er ikke så lett få til alt man vill ,og spesielt når sommeren ikke spiller på lag.

Jeg mener å huske at du tros alt har laget fine nye bed og har vis oss det ene fine innlegget etter det andre.

Jeg graver opp en del bed og flytter planter ,jeg vil ha ett nytt lilje-bed og mange stauder blir helt borte og må frem i lyset.
,,planlegging er ikke min sterke side,,
Men det er tungt arbeide så jeg får bruke høsten og håpe på fint vær.

Ha en fin dag , Maritklem.
Bille sa…
Ja, hun så en smule betenkt ut ;-)

Har endel sånne ikke fullførte planer jeg også, men synes jo det er fint at jeg allerede har noe på blokken for neste sesong. Det er ikke noe mål å bli ferdig. Og litt er da gjort, selv det som ikke sees så godt tar jo litt tid. Har du vært i hagen, har du definitivt gjort noe :D

Høsten blir bra, det er jeg helt enig med deg i! Nyt helgen!
Man hinner nästan aldrig det man tänkt i trädgården. Jag hade massor av planer, men har inte på långa vägar uppfyllt dem:)). Växthuset är det som stör mig mest att jag inte får färdigt!! Vi har varit bortresta mycket och vädret har inte varit på topp. Men det kommer en ny vår och sommar, och höstan kan bli lång och underbar:)).
Du har det så fint hos dig, så jag tror ingen märker om du inte hinner med:).
Ha det gott.
Kram Maria
Unknown sa…
Nei alt blir ikke etter planen,så en får ta det neste år :o)
Men en ting blir ivertfall ferdig i år og det er verandaen (den har stått på vent i 5 år,endelig fikk kalln tid)og platten med pergolaen, så noe er jeg fornøyd med :o).Men synes det er mye fint i hagen din og ha ei fin hagehelg :o)
Ikke alt går etter planen her heller, men det kommer alltid nye muligheter.

Fortsatt god helg til deg!
MarJE sa…
Ja slik kan det gå..........det er så lett å legge kanskje?...litt for mange planar (kjenner meg heilt igjen der)Men dette året er vi enige om at det er ikkje oss det står på....det er veret selvfølgelig :)
Den frua di, synest nesten som om det er noko ho ventar i spenning på. Held seg over panna og lurer felt på kva sprell Vivi skal finne på i haust.
Om du føler at dine prosjekt ikkje er gjennomført......så har ivertfall vi som besøkjer deg på bloggen fått sett ein fabelaktig flott hage og mykje nydelig bløming.
Lykke til vidare.
Klem frå meg.
Hemmavid sa…
Det blir tyvärr inte alltid som man tänkt..
hoppas att du får rätt angående hösten så att du får njuta av oc få användning av sittplatserna i trädgården.

kramen Jenny
Vigdis sa…
Enig, høsten skal bli bra. Har iikke fått gjort så mye i hagen jeg heller. Men neste år er det en ny sjanse.
Marita sa…
Jeg tror det er slik hos de fleste. Akkurat nå er jeg bare glad for alt vi faktisk har fått gjort, så får resten komme senere. Skal jo ha noe å glede seg til til våren også :) Men jeg skulle så klart ønske at vi hadde fått flere fine dager til å nyte roseblomstring, for akkurat det føler jeg at vi gikk litt glipp av pga alt regnet. God helg til deg :)
Sunniva sa…
Du fikk sagt det som det var, denne sommeren ble litt våt og det ble litt lite roser osv. Men de rosene som kom ble fine :-) og de dagene man fikk brukt sitteplassene husker man kanskje bedre for det ble jo så få :-) Og en lang varm fin høst, det hadde vært deilig det! God helg klem fra Sunniva

Populære innlegg fra denne bloggen

Macrobilder fra skogen

 

Helgegleder # 21

Jeg gleder meg allid til helgen. Tid for avslapping og kos sammen med familie og venner.   Tusen takk til dere alle sammen som bidrar med bilder til Helgegleder. Det er kjempe koselig å lese om andre gleder, om de er små eller store, så er det alltid stas å sette seg ned for å se.   Har du noen bilder som har skapt eller skaper en Helgeglede, så er du hjertelig velkommen til å delta.   I denne runden så er det på tide med litt matglede igjen. Jeg er utrolig glad i mat, og i å lage mat med spennende smaker.   Sist helg var det jo påskeaften. Her i huset har vi ikke noe fast matrett den kvelden, så i år ble det kalkun. Etter et innpuls kjøp på Kiwi.  Frøst så penslet jeg den med olje. Finhakket hvitløk, sitronpepper og raspa limeskall ble gnidd inn og slik lå den på benken en halv times tid (under folie) Jeg kuttet gulerøtter og purreløk i litt store biter og la sammen med kalkunen. Dette gir smak på kraften, som jeg senere skulle bruke til saus.

Helgegleder #68

Helgegleden denne gang kommer en dag tidligere, slik at vi alle kan få tid til ALT vi skal gjøre i morgen tidlig. Her i huset skal sønnen gå i barnetog, og da hjelper det lite om det er lørdag morgen. Tidlig opp for å henge ut flagg, spise frokost, få på penklær og være klar på skolen når klokka slår. Denne runden av helgegleder blir en blanding av flere ting. Sist helg så lå jeg på sofa'n med feber, hoste og snørr. Ikke noe stas, men lykkelig for at det ikke var denne helga. På søndag pakket jeg meg godt inn og tok med kamera ut, det kunne jo være noe som hadde kommet frem siden sist. Denne Auriklen kjøpte jeg i fjor, og du verden så flott den er. Se på det hvite, det ser nesten ut som snø. Siden Auriklen er en lav plante, så kan dere vel tenke dere hvordan jeg lå for å ta disse bildene :) Bare det kan jo være en flott helgeglede, i alle fall for nabo'n. Den flotteste overraskelsen på søndagens runde, var allikevel julerosen. Denne