Gå til hovedinnhold

En hånd er støpt!

 
Jeg er jo blitt smittet av støpefeberen, og det er veldig gøy.
Utrolig hvor mye rart man kan lage!
 
På søndag så støpte jeg noen fuglebad og hadde litt igjen i bøtta. Da fylte jeg gummihansken min, og la den over ei blomsterpotte.
 

I dag tok jeg av gummihansken og vips, så hadde jeg en hånd.
Kanskje litt oppblåst og håven, men dog en hånd som er åpen for det meste!


Denne lysestaken er støpt i et rømmebeger. Dorull for plass for telys, som forøvrig er tatt av skjora - mulig hun ville pynte opp hjemme?


Et lite fat av et blad fra drueplanta! 


Lillefingeren knakk, så den må jeg få limt på igjen.


Hvem kan vel motstå en betonghånd med Louise Bugnet?


Koselig pynt foran verandadøra og flere gummihansker skal kjøpes inn :)
 
Prøv da vel, det er jo så utrolig gøy!



Kommentarer

Nennes sa…
Så kult :) flink du!

Høstklem
Skal si du er kreativ. Er det vanlig sement du bruker? Min kjære skal støpe noe om ikke så lenge, kanskje jeg kan knabbe litt sement og lagr meg et fuglebad?
Tove Kristin sa…
Så artig, det var flott kommet på.
Marit sa…
Så flink du er! Du har virkelig fått dreisen på dette. Klem
Rejen sa…
Det kunne være jeg skulle kaste mig ud i støberiet, jeg mangler et fuglebad. Sjovt fundet på med hånden..Klem..;-D
Unknown sa…
Fin blogg. Liker bildene. Funker bra. Videre så vil jeg anbefale deg å linke bloggen dn opp i mot News2post.com. Da trekker du mange mer lesere, og flere får sett bloggen din.
Merethe sa…
:D Så herlig å se kreativiteten blomstrer hos deg. Virkelig artig at du er hekta. Slike hender er stilige innslag i hagen. Oppi dem kan takløk plantes. De trives godt på slike underlag. Spent på hva mere du lager til. :) Klemmer Merethe
Kathrine sa…
Kult! Jeg støpte støvler en gang. Ble ikke helt vellykket, for hælen manglet jo, men ok til pynt i hagen:)
Det at det knekker av og til, har noe med herdingen og gjøre. Det kan da lønne seg å dusje på vann noen ganger om dagen, og la det tørke sakte i skyggen uten vind. Men det er ikke sikkert det herdes bestandig heller.
Jeg har brukt både betong og sement. Syns betongen var best og sterkest.
Skjønner godt skjora ville ha telys. Det begynner jo å bli mørkt på kveldene,)
Klem:))
Rekkehuset sa…
Kul hånd Vivi!! Klem fra Hanne.
Turid sa…
Så fint :) Telysestakene er skikkelig lekre, kan en lage de større også, til kubbelys tror du? Å hvor kjøper man betong????
Hilsen nyskjerrige Tua :)
Unknown sa…
Såå kreativ du er!! Dette ble jo råtøft!! :))
Inger Marie sa…
Dette ser utrolig gøy ut!..og kjempefine ting du lager!..hånden med rosene i var nydelig:)
Ha en fin kveld og hyggelig at du kikket inn til meg:)
MarJE sa…
Så oppfinnsom du er....den handa var råstilig :)
Dette er ispirerande og til neste år SKAL eg ta igjen støypinga mi.
Det er kjekt at du viser oss dette...Takk.
Ha ein fin kveld.
Vigdis sa…
Så fine ting du lager!
Det ser moro ut, men jeg har aldri prøvd, men har sett på tv at de laget potter, men bladene dine er kjempe fine, og spennende med hånden!

Ha fine høstdager!
Klem Anne Marit
loftkroken sa…
Morsomt :))
Bare å komme på det ;)
Ha en flottes helg Vivi ♥

Klemmer Bente

Populære innlegg fra denne bloggen

Macrobilder fra skogen

 

Helgegleder # 21

Jeg gleder meg allid til helgen. Tid for avslapping og kos sammen med familie og venner.   Tusen takk til dere alle sammen som bidrar med bilder til Helgegleder. Det er kjempe koselig å lese om andre gleder, om de er små eller store, så er det alltid stas å sette seg ned for å se.   Har du noen bilder som har skapt eller skaper en Helgeglede, så er du hjertelig velkommen til å delta.   I denne runden så er det på tide med litt matglede igjen. Jeg er utrolig glad i mat, og i å lage mat med spennende smaker.   Sist helg var det jo påskeaften. Her i huset har vi ikke noe fast matrett den kvelden, så i år ble det kalkun. Etter et innpuls kjøp på Kiwi.  Frøst så penslet jeg den med olje. Finhakket hvitløk, sitronpepper og raspa limeskall ble gnidd inn og slik lå den på benken en halv times tid (under folie) Jeg kuttet gulerøtter og purreløk i litt store biter og la sammen med kalkunen. Dette gir smak på kraften, som jeg senere skulle bruke til saus.

Helgegleder #68

Helgegleden denne gang kommer en dag tidligere, slik at vi alle kan få tid til ALT vi skal gjøre i morgen tidlig. Her i huset skal sønnen gå i barnetog, og da hjelper det lite om det er lørdag morgen. Tidlig opp for å henge ut flagg, spise frokost, få på penklær og være klar på skolen når klokka slår. Denne runden av helgegleder blir en blanding av flere ting. Sist helg så lå jeg på sofa'n med feber, hoste og snørr. Ikke noe stas, men lykkelig for at det ikke var denne helga. På søndag pakket jeg meg godt inn og tok med kamera ut, det kunne jo være noe som hadde kommet frem siden sist. Denne Auriklen kjøpte jeg i fjor, og du verden så flott den er. Se på det hvite, det ser nesten ut som snø. Siden Auriklen er en lav plante, så kan dere vel tenke dere hvordan jeg lå for å ta disse bildene :) Bare det kan jo være en flott helgeglede, i alle fall for nabo'n. Den flotteste overraskelsen på søndagens runde, var allikevel julerosen. Denne