Gå til hovedinnhold

Helgegleder #4

 
Helt siden sist helg har jeg gledet meg til å vise dere denne helgens
Helgegleder!
Sist helg var en skikkelig kosehelg, som startet med jentekveld og fortsatte med julemarked!
 
Her er denne helgens Helgeglede:
 

Elin Merethe med bloggen "Livet på småbruket" hadde åpnet Rødstua for julemarked!
Selvfølgelig måtte jeg ta turen ned til Ridabu for å se alt det fine hun hadde, og sammen med ei god venninne så ble også bilturen super koselig.

 
Alltid like koselig å komme til Merethes småbruk og ikke minst Rødstua!
Og her var det virkelig mye fint. Skal si disse damene virkelig har stått på.
Her var alt fra hjemmestrikk, støpefat og lyseholdere, Tilda-dukker og urtesalt.Adventslys og andre flotte dekorerte lys!


Vi tittet og beundret, drakk kaffe og tittet litt til. Her var det vanskelig å bestemme seg, men vi fikk med oss noe fint hjem begge to.


Det er alltid en ro og en hyggelig stemning hos Merethe! Kosen i Rødstua og den hyggelige praten, er noe som varmer helt inn i hjertet.
Håper virkelig at hun lager julemarked til neste år også, for da vet jeg om to damer fra Lillehammer som kommer på besøk.
 
Dette er mine bilder som har skapt en Helgeglede. Hva er din?
Lag et innlegg på bloggen din og link den hit, ved å trykke på den blå-inlinkz-knappen.
Det behøver ikke være noe som har skjedd denne helgen, eller sist helg. Det kan godt være bilder fra en annen helg, som også skapte glede!
 
Håper du vil dele din Helgeglede - den går helt frem til mandag kl. 23.59
 
Ønsker alle en flott lørdag!

Kommentarer

Elin sa…
Å så hyggelig! Så ut som et fantastisk sted å tilbringe helga. Misunnelig:) Hva kjøpte du?
Jeg skal nok legge inn noen helgegleder i løpet av helga.
Mia sa…
Vilket fint utval av olika produkter som hon frestar med, förstår det kan vara svårt att välja. En koselig tur i tillägg och glädjen är där :)
Marit sa…
Så flott det ser ut der! Sånne butikker er så koselige. Ha en fin lørdag, klem!
Vilken mysig julmarknad! Mycket fint där.
Ha det gott.
Kram Maria
Unknown sa…
Sånne små utsalg får jeg julestemning av, og der kan man jo finne noen,,litt unike,, julegaver også.

Ha en fin kveld, Maritklem.
MarJE sa…
Ja, det såg ut til å ver ein koselig tur......mykje flott handverk å sjå.
Kjekt å nyte tida slike plassar i lag med gode vener.
Super helgeglede!!!
Tante Titti sa…
Så hyggelig at du deler Helgegleden fra Rødstua - en helgeglede jeg deler, selv om vi ikke var der på samme tid. Kan bare skrive under på alle dine utsagt om Merethe og Rødstua. Det er en fryd å få komme dit! Håper det klaffer så kan treffes der neste gang.
Ha en riktig fin søndag, skjønne Vivi!
Titti-klem!
Berit sa…
Hei!
Så mye fint- og så morsom fotoutfordring!
Legger til bildene fra skituren i går, og gleder meg til det arrangeres julemesse her neste helg :o)
Eva Linnea sa…
Nu lackar det mot jul med raska steg!
En fortsatt skön helg önskar Eva Linnea
Eva Linnea sa…
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Hemmavid sa…
Oj så mycket fint!

Hoppas att du får en härlig avslutning på helgen!

Kramen Jenny
Gela sa…
Hej vill såklart vara med denna helg också, skrev en kommentar på förra veckans försökte lägga in inlägget där men det gick ju inte=). Vilken härlig butik du hittat!!! Jag har också en fin butik i mitt inlägg men har aldrig varit inne där...än. Ha en fin söndag kväll/Gela
Har hatt jobbehelg og bloggen har vært litt utav det. Har derfor funnet noe som er desidert stor helgeglede i sommerhalvåret. Å plukke blomster og fine vekster fra Hagen og binde buketter. Håper de fargerike sommerbukettene kan gi litt helgeglede og så i november...
Turid sa…
Så, da er jeg med på helgegleder :) Jeg holder helgene datafrie for det meste, timeout på en måte :)
smese sa…
use this link that site Read Full Report my latest blog post why not check here over here
Unknown sa…
that site dolabuy gucci you can check here replica gucci handbags read what he said bags replica ysl

Populære innlegg fra denne bloggen

Helgegleder # 21

Jeg gleder meg allid til helgen. Tid for avslapping og kos sammen med familie og venner.   Tusen takk til dere alle sammen som bidrar med bilder til Helgegleder. Det er kjempe koselig å lese om andre gleder, om de er små eller store, så er det alltid stas å sette seg ned for å se.   Har du noen bilder som har skapt eller skaper en Helgeglede, så er du hjertelig velkommen til å delta.   I denne runden så er det på tide med litt matglede igjen. Jeg er utrolig glad i mat, og i å lage mat med spennende smaker.   Sist helg var det jo påskeaften. Her i huset har vi ikke noe fast matrett den kvelden, så i år ble det kalkun. Etter et innpuls kjøp på Kiwi.  Frøst så penslet jeg den med olje. Finhakket hvitløk, sitronpepper og raspa limeskall ble gnidd inn og slik lå den på benken en halv times tid (under folie) Jeg kuttet gulerøtter og purreløk i litt store biter og la sammen med kalkunen. Dette gir smak på kraften, som jeg senere skulle bruke til saus.

Macrobilder fra skogen

 

Helgegleder #68

Helgegleden denne gang kommer en dag tidligere, slik at vi alle kan få tid til ALT vi skal gjøre i morgen tidlig. Her i huset skal sønnen gå i barnetog, og da hjelper det lite om det er lørdag morgen. Tidlig opp for å henge ut flagg, spise frokost, få på penklær og være klar på skolen når klokka slår. Denne runden av helgegleder blir en blanding av flere ting. Sist helg så lå jeg på sofa'n med feber, hoste og snørr. Ikke noe stas, men lykkelig for at det ikke var denne helga. På søndag pakket jeg meg godt inn og tok med kamera ut, det kunne jo være noe som hadde kommet frem siden sist. Denne Auriklen kjøpte jeg i fjor, og du verden så flott den er. Se på det hvite, det ser nesten ut som snø. Siden Auriklen er en lav plante, så kan dere vel tenke dere hvordan jeg lå for å ta disse bildene :) Bare det kan jo være en flott helgeglede, i alle fall for nabo'n. Den flotteste overraskelsen på søndagens runde, var allikevel julerosen. Denne