onsdag 8. januar 2014

Merkelig årstid

Jammen er det merkelig vær om dagen.
Det regner og varme vinder kommer stadig innover landet, mens i USA er det så kaldt at selv isbjørnen må holde seg inne.

Det hjelper neppe med en snødans, heller!


Slik ser det ut i hagen min nå i januar, og dette er der det er mest snø.
Lurer fælt på hva som klarer seg i dette ishavet?


Lykkefund-rosen ser nå i allefall ut til å trives.
Grønn og fin i kvisten.


Jeg håper at det kommer snø snart.
Skal det være vinter, så får det være vinter.

Jeg vil ha en god gammeldags vinter, med flott snølandskap. Tenk så mye lysere det blir ute da.

Håper alle har en fin uke!


10 kommentarer:

stallnilsen sa...

Ja det e en merkelig vinter vivi, her hos mæ fins det ikke sne, litt is her og der i luftegårdene til hestene, eller grønt og fint, og mildt.

Men nu kommer kulda , sæ da lurer æ på korsen det blir og gå med alt som er kommet opp av jorda og alle skuddene på syrinbuska mi.....

Ha en fin kveld, hilsen Lisbeth :0))

Inger Marie sa...

Her er det også grønn og fin vinter...helt etter min smak..men jeg vet at de fleste ønsker det hvitt og kaldt...det kommer til helgen:))

Underberget sa...

Huff ja, grønn og våt vinter er ikke så bra. Nå er det meldt kuldegrader igjen og jeg lurer på hvordan det skal gå med plantene som står med vann rundt beina... Vi får håpe det kommer litt snø også snart, hvit vinter er nok å foretrekke og jeg håper snøen kommer før mars.. Ønsker deg en fin kveld videre. Klem fra Berit

Ingvill Egeli sa...

Det er rart at det er så mildt over hele landet, er enig med deg i at snø lyser opp! Får håpe at vi enten får nydelig snø, eller at våren snart kommer for alvor.

Marit Sønstebø sa...

Hei Vivi!

Ja, det er en merkelig vinter vi har i år! Jeg ønsker meg også snø nå, men det ser ikke ut som det kommer her med det første.
Skummelt med disse rosene som ser ut til å sprette når som helst...

Klem

Turid sa...

Huff og huff, jeg krysser fingrene for dere med bare hager og spirende busker om dagen. Håper dette går bra. Mange stauder er uerstattelige, men går det skikkelig ille er det påfyll å få fra Svingvoll vet du, Vivi :)
Klem til deg.

En helt uvanlig hverdag sa...

Ikke vinter her heller og gradene holder seg opp mot 10 pluss. Regn har vi derimot nok av, det virkelig bøtter ned.

Hadde vert fint med snø og skikkelig vinter.

Ha en fin kveld.
Klem

Jannibele sa...

Riktig godt nyttår Vivi. Koselig å besøke deg igjen. Ja, dette er virkelig en merksnodig vinter så langt. På Enerhagen hadde krokusspirene såvidt stukket hodene over jorden. De var nok forvirret og lurte på om det var vår. Jeg er enig med deg: Skal det være vinter så får det jammen være en skikkelig en. Jeg vil ha snø og jeg vil gå på ski!

4 i Kiellandsgata sa...

Ja, dette har vært en veldig merkelig vinter så lang. Heldigvis kom det et tynt lag snø før frosten kom, så jeg håper alt overlever=) Ønsker deg ei fiiiiin helg=) Vibeke

Tove sa...

Vi har heller ikke snø, så nå håper jeg det kommer noe i morgen eller på mandag. Blir ille med minus 20 og ikke noe snø. Ha en kanonbra helg.