Gå til hovedinnhold

Helgegleder #75


Det er veldig koselig å være tilbake med Helgegleder, og veldig stas at så mange ville være med igjen etter en lang og varm sommer.
Jeg fortsetter litt med sommerminner, og denne gangen tar vi turen til Langedrag.


Det er andre gang vi er på Langedrag, men første gangen var sønnen i huset så liten, at han husker knapt at han var med.
Derfor var det ekstra stas nå.


Langedrag er et fantastisk flott sted, hvor dyrene går både løst og inngjerda.
Vi går rundt i naturen og det er koselige rasteplasser rundt omkring, så det er bare å sette seg ned for å nyte både natur og dyr.Deilig med en avslappende stund i skyggen, synes Emma gris.Utrolig flotte dyr.


Så utrolig herlig og bare slenge seg ned på bakken, rulle rundt og la det stå til.


En kose gris?


Ulvene var vel de dyrene vi var mest spent på, og når "matmor" kom med godsakene, så fikk vi se de flotte dyrene.


Sommeren vi har hatt i år, vil nok bli husket på flere måter.
Ikke bare at været har vært upåklagelig, men de opplevelsene vi har hatt blant alle dyrene.
Det er ganske mektig å få oppleve.

Har du noen sommerminner, eller andre gleder som du har lyst til å dele, så er du hjertelig velkommen til å være med på denne utformelle fotoutfordringen. 

Lag et innlegg på bloggen din, og last den opp hit. 
Du kan også legge ut bilde på Instagram #helgegledervivshagerom

Jeg ønsker alle en flott helg, med masse gleder.


Kommentarer

Villrose sa…
Ser jo ut som de dyrene har det bra og nyter sommeren også! Bra for mennesker å ha kontakt med dyr.
Jannibele sa…
For en sommer dere har hatt! Et yrende liv på Langedrag. Flott å komme så nært på. De har det nok godt der. Bildene av ulven var fabelaktig fine! Ha en gledelig helg.
Marit sa…
Så flotte bilder, Vivi! Det er så mye fint å se på der. Jeg har vært der for mange år siden når barna var små. Nå fikk jeg lyst til å dra dit igjen!

Ha en fin helg!

Klem, Marit
Lunalei ;-) sa…
Langedrag kunne jeg tenkt meg til å besøke! Flotte bilder du viser - bildet av ulven var helt nydelig!
Ha en fin helg!
Åhhh, det så rett og slett fantastisk koselig ut=) Så artig at du er i gang med helggleder igjen, det liker jeg, og skal hive meg med. Har bare hatt det litt travelt de siste ukene. Håper dere har ei fin helg=) Vibeke
Ranten sa…
Endelig var det mulighet for å dele helgegleder igjen! Flott Vivi! Hos oss er det jo plommehøstingen sammen med barnebarn som har preget helgen. Veldig koselig :-)) Flotte bilder du byr på! Spennende med alle dyrene og spesielt de vi ikke har mulighet til å komme tett på i naturen! God søndag og ha en flott ny uke!
Så herlige bilder. Jeg har enda ikke vært der, selv om jeg har snakket med Tuva på Langedrag om det flere ganger. Men det blir nok min tur en dag også. Inntil det, er jeg takknemlig for å få se dine vakre bilder. :)Fortsatt fin søndag ønskes deg.
Bille sa…
Hei! Skulle jo ønske deg god tur til botanisk hage, onsdag, men så får det bli - håper du hadde en flott tur dit, istedet :) Fine bilder fra Langedrag! Og ikke minst nærbildene av Kongelys for noen innlegg siden. Har ikke sett den med så spreke farger før! Nyt søndagen!
Koselig helgeglede med nærkontakt med dyr. Det har virkelig vært en fantastisk sommer!:)
Unknown sa…
Der har vi vært også og eldstemann var på skoleleier der, ett kjempefint sted med mange artige dyr.
Flotte og artige bilder Vivi, god ny uke.
Flotte bilder fra Langedrag! Her må barnebarna komme en gang...

Populære innlegg fra denne bloggen

Macrobilder fra skogen

 

Helgegleder # 21

Jeg gleder meg allid til helgen. Tid for avslapping og kos sammen med familie og venner.   Tusen takk til dere alle sammen som bidrar med bilder til Helgegleder. Det er kjempe koselig å lese om andre gleder, om de er små eller store, så er det alltid stas å sette seg ned for å se.   Har du noen bilder som har skapt eller skaper en Helgeglede, så er du hjertelig velkommen til å delta.   I denne runden så er det på tide med litt matglede igjen. Jeg er utrolig glad i mat, og i å lage mat med spennende smaker.   Sist helg var det jo påskeaften. Her i huset har vi ikke noe fast matrett den kvelden, så i år ble det kalkun. Etter et innpuls kjøp på Kiwi.  Frøst så penslet jeg den med olje. Finhakket hvitløk, sitronpepper og raspa limeskall ble gnidd inn og slik lå den på benken en halv times tid (under folie) Jeg kuttet gulerøtter og purreløk i litt store biter og la sammen med kalkunen. Dette gir smak på kraften, som jeg senere skulle bruke til saus.

Få skjæra vekk fra hagen

Enkelte ting lar jeg bare passere, for som regel er det noe jeg ikke kan gjøre noe med. Men nå er selv min tålmodighet nådd toppen, og jeg er fryktelig forbanne på skjæra. Den frekke, ekle og utspekulerte fuglen som bare er ute etter å lage rot. Den hakker og roter i alt den kommer over, selv blomsterpottene mine lar den ikke være i fred. Den store hagehortensia er også oppgitt nå, for den får stadig overraskende besøk av den fryktede skjæra, og hennes hakkende nebb. Roter rundt i jorda, og den rydder ikke opp igjen etter seg. Uforskamma gjest. Nå har jeg hengt opp CD med "Hjemmets julesanger fra 2009", så da får jeg håpe at den holder seg unna. Jeg tviholder på dette trikser, for jeg ser jo stadig CD hengende rundt omkring i folks bærtre. Greit nok med fugler, og andre dyr som vandrer eller flyr omrking, men i min hage skal dem ikke få ødelegge. Jeg blir lei meg når jord og søl rotes utover veranda'n. Jeg vet hvor problemer kommer