Gå til hovedinnhold

Helgegleder #78


Jeg vet ikke om jeg skal si at høsten er min favoritt tid, for da blir vel hele Vivishage fornærma, og alle plantene mine vil vel kanskje finne seg en annen hage.
Men det er noe med høsten, som jeg liker godt.
Og denne helgegleden viser nok det tydelig.


Vi har jo et fantastisk flott vær om dagen, og når Elin Tvedt forteller på TV at det er et høytrykk som er helt genialt plassert over landet vårt, ja da er det ikke vanskelig å være enig.
Og når det er slik vær, og det er høst, så må jeg ut på tur og det med kamera.


Det er nok ikke bare vi på Lillehammer som har velegnet turområdet i nærmiljøet, og disse må vi bare passe på å benytte oss av når sola skinner.
Sist lørdag var jeg ved Kanalen eller Kroken, som det også heter, øverst i Lillehammer.
Dette er på toppen av Mesnaelva, og nedenfor Birkebeiner skistadioen, om det er noen som er kjent.


Et helt fantastisk flott turtereng, som er velegnet for både unge og gamle. Fin vei å gå på, og det er også veldig fint å sykle innover her.
Det er også fint å finne på andre ting, som min kjære turvenn alltid gjør.


Innerst inne er det lagt til rette for en pause, og det er muligheter for å gå rundt vannet eller bare sitte ved vannkanten og nyte kaffen.


Denne lille karen fulgte med oss innover Kanalen.


Høsten er fin, og det er noe med den som gjør ett eller annet med meg.
Flere som har det på samme måte?


En familie på tur i høstsola.



Da var alle samlet, og lederen viser vei.


Høsten er flott, jeg må nok innrømme det, og jeg kommer nok til å ta flere turer ut for å fange opp høstfargene og gleden av å være ute.

Har du en helgeglede som du har lyst til å dele, så er du hjertelig velkommen til være med.
Ingen glede er for stor, og ingen er for liten.
Lag et innlegg på bloggen din, og link den opp hit ved å trykke på den blå Inlinkz knappen.
Du kan også dele bilder på Instagram #helgegledervivishagerom

Ønsker alle en fin helg og håper alle får mange gleder.


Kommentarer

Unknown sa…
Hei Vivi.
Ja så herlig høstvær vi har og så fine bilder du har tatt.
Det blir en tur ut i skogen her i dag bare tåka letter.
Ha en strålende helg, klem fra Marit.
Så nydelege bilete!
Må finne noko å publisere i løpet av helga.
God helg :-)
Hei Vivi! Så fine bilder du viser. Gøy å se på endene. Kos deg viderei september!
Jannibele sa…
Jeg holder med deg i det du sier om høsten:) I det hele tatt setter jeg pris på at vi har så markante årstider, der hver har sitt å by på! Nydelige bilder. Ha en fin helg!
Villrose sa…
Fine bilder! Spesielt det med anda som speiler seg :-)
Karilotte sa…
Nydelige bilder!! jeg liker også høsten...ikke pga kulden som setter inn, men alle de nydelige fargene i naturen. Ha en flott helg!
Åh så vackert!! Fantastisk natur. Det är underbara dagar vi har, men idag är det mest gråväder här.
Har varit ute med hunden i skogen nu, så härligt.
Ha en fin söndag
Kram Maria
Nydelige høstbilder=) Høsten er fantastisk, selv om jeg også synes den er litt vemodig. Kos deg med fine høstdager=) Vibeke
Marit sa…
Så vakre høstbilder du har tatt! Høsten er en vakker tid på året, det er helt sikkert.

Ønsker deg en fin ny uke!

Klem, Marit
Unknown sa…
Så fine høstbilder! Det ser veldig deilig ut å være på den turen.
Inger Marie sa…
Kjempeflott!
Her må det være fantastisk å vandre..og med slike fine farger da:)

Populære innlegg fra denne bloggen

Macrobilder fra skogen

 

Helgegleder # 21

Jeg gleder meg allid til helgen. Tid for avslapping og kos sammen med familie og venner.   Tusen takk til dere alle sammen som bidrar med bilder til Helgegleder. Det er kjempe koselig å lese om andre gleder, om de er små eller store, så er det alltid stas å sette seg ned for å se.   Har du noen bilder som har skapt eller skaper en Helgeglede, så er du hjertelig velkommen til å delta.   I denne runden så er det på tide med litt matglede igjen. Jeg er utrolig glad i mat, og i å lage mat med spennende smaker.   Sist helg var det jo påskeaften. Her i huset har vi ikke noe fast matrett den kvelden, så i år ble det kalkun. Etter et innpuls kjøp på Kiwi.  Frøst så penslet jeg den med olje. Finhakket hvitløk, sitronpepper og raspa limeskall ble gnidd inn og slik lå den på benken en halv times tid (under folie) Jeg kuttet gulerøtter og purreløk i litt store biter og la sammen med kalkunen. Dette gir smak på kraften, som jeg senere skulle bruke til saus.

Helgegleder #68

Helgegleden denne gang kommer en dag tidligere, slik at vi alle kan få tid til ALT vi skal gjøre i morgen tidlig. Her i huset skal sønnen gå i barnetog, og da hjelper det lite om det er lørdag morgen. Tidlig opp for å henge ut flagg, spise frokost, få på penklær og være klar på skolen når klokka slår. Denne runden av helgegleder blir en blanding av flere ting. Sist helg så lå jeg på sofa'n med feber, hoste og snørr. Ikke noe stas, men lykkelig for at det ikke var denne helga. På søndag pakket jeg meg godt inn og tok med kamera ut, det kunne jo være noe som hadde kommet frem siden sist. Denne Auriklen kjøpte jeg i fjor, og du verden så flott den er. Se på det hvite, det ser nesten ut som snø. Siden Auriklen er en lav plante, så kan dere vel tenke dere hvordan jeg lå for å ta disse bildene :) Bare det kan jo være en flott helgeglede, i alle fall for nabo'n. Den flotteste overraskelsen på søndagens runde, var allikevel julerosen. Denne