Gå til hovedinnhold

Helgegleder #83

Tidlig helgeglede denne gangen, men jeg skal på hyttetur i helga, så derfor må jeg kaste meg rundt nå.
Har du en helgeglede som du har lyst til å dele, så er du hjertelig velkommen til å delta i denne uformelle fotoutfordringen.


Sist helg hadde vi noen venner på besøk, og det er noe av det koseligste jeg vet, å ha venner på mat.
Og da får jeg jo dekket bord, og det koser jeg meg med hele dagen.


Roser for anledningen. Vi har nettopp hatt bryllupsdag, og da fikk jeg roser av min mann.
Disse ble også benyttet som bordpynt, for litt romantisk skulle det være.


Hjerteforma lysfat var gave fra min forlover, og det passer jo helt perfekt her hos meg.
Jeg elsker å tenne levende lys.


En enkel løper på bordet denne gangen.
Da blir det ikke så altfor pyntet, og det blir ikke fult så høytidelig.



En enkel og fin bordpynt, og noen ganger er det nok.
Kvelden ble utrolig koselig, og både mat og drikke falt i smak hos gjestene.

Har du noen bilder fra en liten eller stor glede, så lag et innlegg på bloggen og link den opp hit.
Trykk på den blå Inlinkz knappen og fyll ut feltene som kommer opp.
Du kan også legge ut bilde på Instagram #helgegledervivishagerom.

Ønsker alle en super fin helg, for det skal nemlig jeg ha med to gode venninner på hyttetur.


Kommentarer

Så koselig du hadde pyntet. Vakkert med roser og lys. Gratulerer med bryllupsdagen litt på etterskudd. Ha en finfin helg!
Villrose sa…
Gratulerer!
Hyggelig oppdekning og fi-ine servietter :-)
hagen vår sa…
Hei! Nydelig pyntet bord. Gratulerer med overstått bryllupsdag.
God hyttetur! Anne
Så koselig med helgegleder=) Jeg er også veldig glad i å ha venner på besøk, og vi har allerede hatt en vennemiddag denne uka, og i dag skal vi jammen ha en ny=) Goood helg=) Vibeke
Marit sa…
Nydelig bord med flotte roser! Gratulerer på etterskudd med bryllupsdagen!

God helg!

Klem, Marit
Gratulerer med vel overstått bryllupsdag. Her har det vært jobbsammenkomst i helgen. Carporten ble gjort om til utestue og det tror jeg jammen den forblir...
Heisann!

Så nydelig bord du har dekka i anledningen feiringa.
Godt å minnes i slike omgivelser. Gratulerer - vel overstått!
Så fin helgeglede! Vakkert pynta. fin ny veke til deg :-)

Populære innlegg fra denne bloggen

Få skjæra vekk fra hagen

Enkelte ting lar jeg bare passere, for som regel er det noe jeg ikke kan gjøre noe med. Men nå er selv min tålmodighet nådd toppen, og jeg er fryktelig forbanne på skjæra. Den frekke, ekle og utspekulerte fuglen som bare er ute etter å lage rot. Den hakker og roter i alt den kommer over, selv blomsterpottene mine lar den ikke være i fred. Den store hagehortensia er også oppgitt nå, for den får stadig overraskende besøk av den fryktede skjæra, og hennes hakkende nebb. Roter rundt i jorda, og den rydder ikke opp igjen etter seg. Uforskamma gjest. Nå har jeg hengt opp CD med "Hjemmets julesanger fra 2009", så da får jeg håpe at den holder seg unna. Jeg tviholder på dette trikser, for jeg ser jo stadig CD hengende rundt omkring i folks bærtre. Greit nok med fugler, og andre dyr som vandrer eller flyr omrking, men i min hage skal dem ikke få ødelegge. Jeg blir lei meg når jord og søl rotes utover veranda'n. Jeg vet hvor problemer kommer

Macrobilder fra skogen

 

Helgegleder # 21

Jeg gleder meg allid til helgen. Tid for avslapping og kos sammen med familie og venner.   Tusen takk til dere alle sammen som bidrar med bilder til Helgegleder. Det er kjempe koselig å lese om andre gleder, om de er små eller store, så er det alltid stas å sette seg ned for å se.   Har du noen bilder som har skapt eller skaper en Helgeglede, så er du hjertelig velkommen til å delta.   I denne runden så er det på tide med litt matglede igjen. Jeg er utrolig glad i mat, og i å lage mat med spennende smaker.   Sist helg var det jo påskeaften. Her i huset har vi ikke noe fast matrett den kvelden, så i år ble det kalkun. Etter et innpuls kjøp på Kiwi.  Frøst så penslet jeg den med olje. Finhakket hvitløk, sitronpepper og raspa limeskall ble gnidd inn og slik lå den på benken en halv times tid (under folie) Jeg kuttet gulerøtter og purreløk i litt store biter og la sammen med kalkunen. Dette gir smak på kraften, som jeg senere skulle bruke til saus.