Gå til hovedinnhold

Helgegleder #98

Endelig er det helg igjen, og tid for avslapping, kos og hygge.
Denne uka har vel gått like fort som den foregående, og dagene blir lysere og lysere.
En kollega av meg kunne fortelle at det er på denne tiden av året, at sola stiger fortest. 
Og det er jo kjempe bra, for det er jo nå at vi trenger dagslys.


Min helgeglede denne ganger, er nok en gang bursdag. Mine barn er født tidlig på året, og denne gangen er det min super sønn som har fylt 12 år.
Og sist helg var det bursdagsfest med besteforeldre, onkler og tanter.


Borddekorasjonen sa seg jo egentlig selv, for sønnen i huset er helt oppslukt i fotball.


Fotballsko som har gjort jobben sin, kan også brukes til blomsterpotte.
Primula er en plante som kan brukes til det meste, og vips så var bordet dekket.Bursdagsbarnet var kjempe fornøyd med ideen. Fotballkulene som ligger på bordet er laget av sjokolade, så dem kunne gjestene spise.

* * *
Guttebursdag - Tyrilisenteret på Lillehammer


Guttebursdag hører med og Tyrilisenteret er et perfekt sted for bursdag.
Her kan ungene klatre og boltre seg i mange forskjellige vegger, med forskjellig vanskelighetsgrad.


For meg er det underlig at det går an å klatre opp en slik vegg, og jeg var utrolig glad for at det ikke var jeg som skulle klatre.


Heller ikke veggen vekket noe klatrelyst i meg, men du verden så imponert jeg ble av dem som virkelig kunne det.Det var 4 fornøyde gutter som spiste kake, etter en time med klatring med kyndig hjelpe fra senteret.
Når gutta begynner å bli så store, er det greit å ha bursdag på en plass hvor gutta kan boltre seg, og brenne litt energi.
Helt topp for ungene, og helt greit for foreldrene.

Har du en helgeglede som du har lyst til å dele med andre, så er du hjertelig velkommen til å delta. 
Lag et innlegg på bloggen din og link den opp hit.
Du kan også legge ut bilde på Instagram #helgegledervivishagerom

Ønsker alle en fin helg.Kommentarer

Jannibele sa…
Så utrolig stilig med fotballskoene! Kreativt:) Gleder meg til å besøke det nye Tyrilisenteret. Jobbet der i mange år i Oslo tidligere. God helg Vivi:)
Så fine bord du dekker, kreativt med forballsko.
Klatrevegger må være ideelt for gutter.

Ha en fin helg!
Inger Marie sa…
Gratulerer med gutten din!
Flott bod du har dekket:)
Og en skikkelig utfording disse veggene,har en venninne som driver med dette...utrolig at de tørr..noen vekker er jo 10meter...gulp sier jeg:)
God helg Vivi:)
Ha, ha! Vilken underbar dukning!
Unknown sa…
Så stilig bordpynt som ikke kunne passe bedre.
Det så artig ut med klatring, men jeg hadde nok ikke kommet så langt som gutta.
God helg Vivi.
Så flott!
Heldige dei som får feire ein kjekk 12åring :-)

God helg!
Hipp hurra for bursdagsbarnet. Så flotte borddekorasjoner.Håper dagen har vært fin. Fortsatt god helg!
Marit sa…
Så fint dekket bord! Kan tenke meg guttene stortrives der med en egen klatrevegg :)

Ha en fin søndag!

Klem, Marit
Heisann!
Bursdagshelg av de store store her i families også. Begge sønnene er født lørdag før morsdag, henholdsvis i 79 og 83.På Valentins dag feira vi faren min, men uten han...
I dag fikk vi bare tatt en liten tur ut. Det ble en fin BSW likevel.
Fine helgegleder ;:OD)
Ranten sa…
Stilig! God ny uke :-))

Populære innlegg fra denne bloggen

Helgegleder # 21

Jeg gleder meg allid til helgen. Tid for avslapping og kos sammen med familie og venner.   Tusen takk til dere alle sammen som bidrar med bilder til Helgegleder. Det er kjempe koselig å lese om andre gleder, om de er små eller store, så er det alltid stas å sette seg ned for å se.   Har du noen bilder som har skapt eller skaper en Helgeglede, så er du hjertelig velkommen til å delta.   I denne runden så er det på tide med litt matglede igjen. Jeg er utrolig glad i mat, og i å lage mat med spennende smaker.   Sist helg var det jo påskeaften. Her i huset har vi ikke noe fast matrett den kvelden, så i år ble det kalkun. Etter et innpuls kjøp på Kiwi.  Frøst så penslet jeg den med olje. Finhakket hvitløk, sitronpepper og raspa limeskall ble gnidd inn og slik lå den på benken en halv times tid (under folie) Jeg kuttet gulerøtter og purreløk i litt store biter og la sammen med kalkunen. Dette gir smak på kraften, som jeg senere skulle bruke til saus.

Macrobilder fra skogen

 

Helgegleder # 20

Det er lørdag igjen og i dag er det også påskeaften, det betyr masse kos og glede. Ta masse bilder, og så kan du også fortelle oss om din helgeglede. Dette er en fotoutfordring om helgegleder. Det kan være alt som skaper et lite smil, litt bobling i magen eller en stor fest. Valget er ditt!   I denne runden av helgegleder, så handler min glede om ro og kos her hjemme. Det er påskeaften i dag og tid for å lene seg litt tilbake. Kose seg med familien og nyte sola i solveggen. Vi starter dagen med en lang frokost. Nå har vi god tid til å kose oss. Dette danner grunnlaget for en ny og fin dag.  Tulipaner skaper alltid glede, og er et møst både til påske og helg. Koselig med avskårne blomster i stua.  Påskeegget med gotteri er alltid innen rekkevidde. Deilig med en appelsin og en kvikklunsj i sola.  Påskeliljer sprer en utrolig vårfølelse i stua. Og når kvelden kommer og kroppen er sliten etter en lang skitur, da er det herlig å kunn