Gå til hovedinnhold

Helgegleder #105

Påsken er kommet med både sol og påskeegg, og endelig får vi noen etterlengtede feriedager.
Til nå har det blitt mange fine skiturer, og det beste er at det fortsatt er noen dager igjen før hverdagen fanger oss.


Sist helg var vi på hyttetur på Skei, og sønnen i huset deltok på Asgeir Cup.
Det er et skirenn arrangert av Asgeir Lindberg, som selv drev med alpint i sine yngre dager.


Klare for start.


Perfekt vær og forhold i bakken. 
(noen av bildene ble for lyse, pga sol og fint vær. Eller kanskje det har noe med fotografen?)Her kommer gutten min i fin fart inn mot mål.


Og da ble det pølse og litt drikke til alle deltagerne.


Helt til slutt var det "gamle kara" sin tur til å kjøre.
Her er det Kjetil Andre Aamodt, som er fornøyd med sitt løp.


Ser ut til at Tom Stiansen også er rimelig fornøyd.

Det var en flott helg på Skei, og en fin start på påsken. Og med medalje rundt halsen, og nye skibriller i premie, så reiste vi fornøyde hjem.

Har du en helgeglede som du har lyst til å dele med andre, så er du hjertelig velkommen til å delta på denne uformelle fotoutfordringer.
Lag et innlegg på bloggen din, og link den opp hit. 
Du kan også legge ut bilde på Instagram #helgegledervivishagerom

Ønsker alle en fortsatt fin påske, og måtte sola skinne på alle.


Kommentarer

Flinke guten din !!
For ei fin oppleving å vere med på slike tilstelningar.
Det er kanskje Skei i same fylke som me har hytte ?
Ynskjer deg ei fin påskehelg.
No skal me ut i fineveret.

Klem frå Anne-Mari
Ranten sa…
Skikkelig påske! Ønsker deg fine dager resten av påskehelgen!
Fortsatt god påske til dere=) Vibeke
Så sprek gutt! Og flotte skibilder.

Populære innlegg fra denne bloggen

Macrobilder fra skogen

 

Helgegleder # 21

Jeg gleder meg allid til helgen. Tid for avslapping og kos sammen med familie og venner.   Tusen takk til dere alle sammen som bidrar med bilder til Helgegleder. Det er kjempe koselig å lese om andre gleder, om de er små eller store, så er det alltid stas å sette seg ned for å se.   Har du noen bilder som har skapt eller skaper en Helgeglede, så er du hjertelig velkommen til å delta.   I denne runden så er det på tide med litt matglede igjen. Jeg er utrolig glad i mat, og i å lage mat med spennende smaker.   Sist helg var det jo påskeaften. Her i huset har vi ikke noe fast matrett den kvelden, så i år ble det kalkun. Etter et innpuls kjøp på Kiwi.  Frøst så penslet jeg den med olje. Finhakket hvitløk, sitronpepper og raspa limeskall ble gnidd inn og slik lå den på benken en halv times tid (under folie) Jeg kuttet gulerøtter og purreløk i litt store biter og la sammen med kalkunen. Dette gir smak på kraften, som jeg senere skulle bruke til saus.

Få skjæra vekk fra hagen

Enkelte ting lar jeg bare passere, for som regel er det noe jeg ikke kan gjøre noe med. Men nå er selv min tålmodighet nådd toppen, og jeg er fryktelig forbanne på skjæra. Den frekke, ekle og utspekulerte fuglen som bare er ute etter å lage rot. Den hakker og roter i alt den kommer over, selv blomsterpottene mine lar den ikke være i fred. Den store hagehortensia er også oppgitt nå, for den får stadig overraskende besøk av den fryktede skjæra, og hennes hakkende nebb. Roter rundt i jorda, og den rydder ikke opp igjen etter seg. Uforskamma gjest. Nå har jeg hengt opp CD med "Hjemmets julesanger fra 2009", så da får jeg håpe at den holder seg unna. Jeg tviholder på dette trikser, for jeg ser jo stadig CD hengende rundt omkring i folks bærtre. Greit nok med fugler, og andre dyr som vandrer eller flyr omrking, men i min hage skal dem ikke få ødelegge. Jeg blir lei meg når jord og søl rotes utover veranda'n. Jeg vet hvor problemer kommer