Gå til hovedinnhold

Av sommersol blir det blomster.

Gårsdagens blomster.
Det har eksplodert i hagen, etter at varmen kom og jeg bare nyter og følger med på alt det fine, så godt jeg kan.
I går når jeg kom ut, var det mange nye blomster, som hilste meg velkommen.

Her er noen bilder.





Humla surrer, og jeg nyter alt som hører sommeren til.



Først ute hos meg i år var Aicha, med sine gule og flotte blomster.
Flere er på tur, og jeg står klar med kamera.

Nå skal jeg ut igjen, for jeg er spent på hva som har kommet siden sist jeg vandret gjennom hagen.

Nyt dagen dere, jeg har ferie!


Kommentarer

Ååå, så fint det blomstrar hos deg.
Vakre på kvar sin måte.

Ha ei fin sommarveke !
Marit sa…
Mye fint hos deg nå! Ja, varmen hjelper på blomstringen :)

Nyt hagen og blomstene!

Klem, Marit
Unknown sa…
Wow så mye fint Vivi, ja nå må bare varmen og solen bli så en kan nyte resten av sommeren.

God kveld og ny sommeruke til deg.
Villrose sa…
Her gjelder det å følge med og nyte hver dag! Dagliljene også? Har ikke sett noen enda. Kanskje jeg må en tur ut og se etter?
Ønsker deg en fin sommeruke!

Populære innlegg fra denne bloggen

Macrobilder fra skogen

 

Helgegleder # 21

Jeg gleder meg allid til helgen. Tid for avslapping og kos sammen med familie og venner.   Tusen takk til dere alle sammen som bidrar med bilder til Helgegleder. Det er kjempe koselig å lese om andre gleder, om de er små eller store, så er det alltid stas å sette seg ned for å se.   Har du noen bilder som har skapt eller skaper en Helgeglede, så er du hjertelig velkommen til å delta.   I denne runden så er det på tide med litt matglede igjen. Jeg er utrolig glad i mat, og i å lage mat med spennende smaker.   Sist helg var det jo påskeaften. Her i huset har vi ikke noe fast matrett den kvelden, så i år ble det kalkun. Etter et innpuls kjøp på Kiwi.  Frøst så penslet jeg den med olje. Finhakket hvitløk, sitronpepper og raspa limeskall ble gnidd inn og slik lå den på benken en halv times tid (under folie) Jeg kuttet gulerøtter og purreløk i litt store biter og la sammen med kalkunen. Dette gir smak på kraften, som jeg senere skulle bruke til saus.

Helgegleder #68

Helgegleden denne gang kommer en dag tidligere, slik at vi alle kan få tid til ALT vi skal gjøre i morgen tidlig. Her i huset skal sønnen gå i barnetog, og da hjelper det lite om det er lørdag morgen. Tidlig opp for å henge ut flagg, spise frokost, få på penklær og være klar på skolen når klokka slår. Denne runden av helgegleder blir en blanding av flere ting. Sist helg så lå jeg på sofa'n med feber, hoste og snørr. Ikke noe stas, men lykkelig for at det ikke var denne helga. På søndag pakket jeg meg godt inn og tok med kamera ut, det kunne jo være noe som hadde kommet frem siden sist. Denne Auriklen kjøpte jeg i fjor, og du verden så flott den er. Se på det hvite, det ser nesten ut som snø. Siden Auriklen er en lav plante, så kan dere vel tenke dere hvordan jeg lå for å ta disse bildene :) Bare det kan jo være en flott helgeglede, i alle fall for nabo'n. Den flotteste overraskelsen på søndagens runde, var allikevel julerosen. Denne