Gå til hovedinnhold

Utprøving av nytt kamera

Ferien er over for min del, i alle fall for ei stund, og da blir tiden knapp igjen med en gang.
Jeg gjør det jeg må i hagen, når det ikke regner, og resten av tiden går til hus, litt trim og søvn.

Jeg har spart lenge, og endelig i går fikk jeg kjøpt meg et nytt kamera.
Lite og kjekt Sony Lens G kamera, med 30x Optival zoom, noe jeg synes er utrolig kjekt.

Tar nok litt tid å sette seg inn i alle innstillinger og finesser, men jeg har vært ute å knipsa litt, og her er noen av bildene.





Nå gleder jeg meg til en ny fotohverdag.

To arbeidsdager igjen, så er det helg - HURRA.


Kommentarer

hagen vår sa…
Hei!
Innmari fine bilder. Gratulerer med nytt kamera. Ha det godt! Anne
Wow! Lekre bilder :-)
Gratulerer med nytt kamera! Blir spennende å se flere bilder :-)
Ha en fortsatt fin sommeruke :-)
Gratulerer med nytt kamera ! Flotte bilder.
Lykke til med nytt kamera, og fortsatt god sommer :-))
Jannibele sa…
Gratulerer med nytt kamera Vivi. Så stas. Det ser virkelig ut til å være et supert kamera. Sånne klare og fine bilder. Fortsatt god sommer.

Jannicke
Gratulere med nytt kamera.
Du har nok fått taket på dei allereie for bilda dine er nydelege !!!
Lukke til vidare.

Klem

Populære innlegg fra denne bloggen

Macrobilder fra skogen

 

Helgegleder # 21

Jeg gleder meg allid til helgen. Tid for avslapping og kos sammen med familie og venner.   Tusen takk til dere alle sammen som bidrar med bilder til Helgegleder. Det er kjempe koselig å lese om andre gleder, om de er små eller store, så er det alltid stas å sette seg ned for å se.   Har du noen bilder som har skapt eller skaper en Helgeglede, så er du hjertelig velkommen til å delta.   I denne runden så er det på tide med litt matglede igjen. Jeg er utrolig glad i mat, og i å lage mat med spennende smaker.   Sist helg var det jo påskeaften. Her i huset har vi ikke noe fast matrett den kvelden, så i år ble det kalkun. Etter et innpuls kjøp på Kiwi.  Frøst så penslet jeg den med olje. Finhakket hvitløk, sitronpepper og raspa limeskall ble gnidd inn og slik lå den på benken en halv times tid (under folie) Jeg kuttet gulerøtter og purreløk i litt store biter og la sammen med kalkunen. Dette gir smak på kraften, som jeg senere skulle bruke til saus.

Helgegleder #68

Helgegleden denne gang kommer en dag tidligere, slik at vi alle kan få tid til ALT vi skal gjøre i morgen tidlig. Her i huset skal sønnen gå i barnetog, og da hjelper det lite om det er lørdag morgen. Tidlig opp for å henge ut flagg, spise frokost, få på penklær og være klar på skolen når klokka slår. Denne runden av helgegleder blir en blanding av flere ting. Sist helg så lå jeg på sofa'n med feber, hoste og snørr. Ikke noe stas, men lykkelig for at det ikke var denne helga. På søndag pakket jeg meg godt inn og tok med kamera ut, det kunne jo være noe som hadde kommet frem siden sist. Denne Auriklen kjøpte jeg i fjor, og du verden så flott den er. Se på det hvite, det ser nesten ut som snø. Siden Auriklen er en lav plante, så kan dere vel tenke dere hvordan jeg lå for å ta disse bildene :) Bare det kan jo være en flott helgeglede, i alle fall for nabo'n. Den flotteste overraskelsen på søndagens runde, var allikevel julerosen. Denne