Gå til hovedinnhold

Minner fra sommeren.

Nå har jeg våknet to dager på rad, men kaldt soverom og nesetippen er is.
Da er det en god trøst i bilder, og hva som her vært, og ikke minst hva som kommer til å komme.
Jeg må bare gjøre meg ferdig med jul, nytt år og litt vinter først.

Jeg varmer meg på minnene så lenge.







Solen har begynt å titte frem, og det ser ut til å bli en fin vinterdag.
Jeg har planer om å ta frostbilder, og ta meg en gåtur i Lillehammersgater.

Ha en super søndag.


Kommentarer

Tror du er som meg... når snøen laver ned så er det kjekt å kose seg med sommerbilder.
Så frodig og fint det er hos deg. Og riddersporene er jeg litt misunnelig på... her blir de spist av brunsneglene så fort de titter opp av bedet.
Marit sa…
Herlige bilder! Det er godt å ha et stor arkiv med sommerbilder å se tilbake på. Hva er den blomsten på bilde nr.2? Den var nydelig!

God søndag!
Det var noen vakre bilder fra sommerhagen din, godt å kunne varme seg på i november.

Ha en fin dag!
Så fantastiske bilder fra hagen din! Den er utrolig fin! Skikkelig cottage garden. Moro å se oversiktsbilder fra hagen din, med drivhus og grusganger! Nydelig!
Inger Marie sa…
Så herlig med sommerminner på en kald dag...minusgrader og snø over det hele:)
Fin uke til deg:)
Hajan sa…
Åh så roligt jag har varit på ett litet strövtåg och ramlade in här.
Väldigt mysigt och en liten hälsning trån Ösergötland
stallnilsen sa…
Ja når vinteren er kommet, da er det deilig og kan nyte bilder fra sol og sommer :)
Nydelige bilder, Vivi .

Ha ei fin uke videre.

Lisbeth ;O)
Jannibele sa…
Ååååh, de vakre bildene fra sommerhagen din varmet langt inn i sjelen på en mørk og regntung dag her øst. Tusen takk:)

God uke til deg Vivi!

Jannicke
Om ikke lenge er vi der igjen! Men først får vi kose oss med advent og julehygge! Ha en fin kveld :)
Irene sa…
Vakre bilder ... de varmer helt hit :) Gjor ofte det samme selv. Tar frem noen koselige minner fra sommeren det korter ned på ventetida.

Ha en fin adventsuke!

Irene
Alltså, den där nävan är så sagolikt vacker! Och ditt växthus har ju ett sagolikt vackert läge också!

Populære innlegg fra denne bloggen

Macrobilder fra skogen

 

Helgegleder # 21

Jeg gleder meg allid til helgen. Tid for avslapping og kos sammen med familie og venner.   Tusen takk til dere alle sammen som bidrar med bilder til Helgegleder. Det er kjempe koselig å lese om andre gleder, om de er små eller store, så er det alltid stas å sette seg ned for å se.   Har du noen bilder som har skapt eller skaper en Helgeglede, så er du hjertelig velkommen til å delta.   I denne runden så er det på tide med litt matglede igjen. Jeg er utrolig glad i mat, og i å lage mat med spennende smaker.   Sist helg var det jo påskeaften. Her i huset har vi ikke noe fast matrett den kvelden, så i år ble det kalkun. Etter et innpuls kjøp på Kiwi.  Frøst så penslet jeg den med olje. Finhakket hvitløk, sitronpepper og raspa limeskall ble gnidd inn og slik lå den på benken en halv times tid (under folie) Jeg kuttet gulerøtter og purreløk i litt store biter og la sammen med kalkunen. Dette gir smak på kraften, som jeg senere skulle bruke til saus.

Helgegleder #68

Helgegleden denne gang kommer en dag tidligere, slik at vi alle kan få tid til ALT vi skal gjøre i morgen tidlig. Her i huset skal sønnen gå i barnetog, og da hjelper det lite om det er lørdag morgen. Tidlig opp for å henge ut flagg, spise frokost, få på penklær og være klar på skolen når klokka slår. Denne runden av helgegleder blir en blanding av flere ting. Sist helg så lå jeg på sofa'n med feber, hoste og snørr. Ikke noe stas, men lykkelig for at det ikke var denne helga. På søndag pakket jeg meg godt inn og tok med kamera ut, det kunne jo være noe som hadde kommet frem siden sist. Denne Auriklen kjøpte jeg i fjor, og du verden så flott den er. Se på det hvite, det ser nesten ut som snø. Siden Auriklen er en lav plante, så kan dere vel tenke dere hvordan jeg lå for å ta disse bildene :) Bare det kan jo være en flott helgeglede, i alle fall for nabo'n. Den flotteste overraskelsen på søndagens runde, var allikevel julerosen. Denne