Gå til hovedinnhold

Bilder fra påsken


Så har nok en gang påskeharen hoppet avsted, og vi er ferdig med vårens fridager.
Vaskemaskina får for andre gang, kjølebagene er på sin vante plass på boden og
skiene er stuet vekk, fortsatt med klister fra fjorårets påske, og planen er og ikke gå på ski før til neste påske. Og forhåpentligvis så fungerer klisteret enda et år.


Hyttepåske for første gang på mange år, og det er i grunnen koselig.
Jeg liker meg veldig godt på hytta, selv om det til tider kan være en utfordring, når det gjelder familiens yngre medlemmer.
Jeg har skjønt at det viktigste i livet er å holde kontakt med venner, selv om man er "låstfast" på ei hytte med påskeegg og kyllinger.



Men vi gjør det beste ut av det, selv om vi voksne må ofre litt tid fra påskekrim, til litt fotball på TV. Joda, det kan kalles kompromiss, men så lenge vi tilsynelatende kan være tilfreds så lenge baller kommer i riktig mål. Så tar vi en ekstra appelsin og litt sjokolade, og avtaler at i morgen blir det skitur.





Påskesola var med bak tynne skyer, men temperaturen var god, så vi var ute på tur hver dag.
Gøy med litt lek i snøen, for noe må vi jo finne på når skiene glir i helt annen retning enn det dem skal.



For min del skulle jeg ønske at påsken kunne ha vart litt lenger, men jeg skjønnet at hverdagen kaller og at Internett er en bedre venn enn kyllingene på hytta.

Dagene har vært fine, og vi ser frem til å ta fatt på hverdagen igjen.
Men det er fortsatt igjen en fridag, og det er jeg glad for.
De andre hjemkommende menneskene i dette huset, er nok glad for nok en fridag, mens jeg er mer bekymret for gulvet på vaskerommet, som enda ikke er kommet frem i dagslys.

Link:

Vivishageroms hage- og fotoblogg

Kommentarer

Ni verkar ha det mysigt i er stuga :) hoppas det blir en fin skidtur imorgon!
Mias Mix sa…
Fina påskbilder och oj så mycket snö!
Helen sa…
Det ser ut som ni haft en fin helg i stugan, mycket fina påskbilder har du tagit.
KOSELIGE PÅSKEGLIMT!

FORTSATT GOD PÅSKE :-)
Jättefina bilder! Ni verkar ha lika mycket snö som oss :)
KajsaLisa sa…
Det finns mycket snö kvar och fina dekorationer.
Vel overstått påskefeiring.
Eg må vedgå at det har vore godt å ha denne mandagen
å slappe av i.
Det blir hektisk med mange ilag så mange dagar.
betty-NZ sa…
That looks like a great time for everyone with the lovely Easter decorations. The snow is so pretty, but you might be tired of it :)
anemonen sa…
Åh så mysigt ni har det. Vackert pyntat i påsk och jag tycker du är superduktiga på att pynta. God smak

Populære innlegg fra denne bloggen

Macrobilder fra skogen

 

Helgegleder # 21

Jeg gleder meg allid til helgen. Tid for avslapping og kos sammen med familie og venner.   Tusen takk til dere alle sammen som bidrar med bilder til Helgegleder. Det er kjempe koselig å lese om andre gleder, om de er små eller store, så er det alltid stas å sette seg ned for å se.   Har du noen bilder som har skapt eller skaper en Helgeglede, så er du hjertelig velkommen til å delta.   I denne runden så er det på tide med litt matglede igjen. Jeg er utrolig glad i mat, og i å lage mat med spennende smaker.   Sist helg var det jo påskeaften. Her i huset har vi ikke noe fast matrett den kvelden, så i år ble det kalkun. Etter et innpuls kjøp på Kiwi.  Frøst så penslet jeg den med olje. Finhakket hvitløk, sitronpepper og raspa limeskall ble gnidd inn og slik lå den på benken en halv times tid (under folie) Jeg kuttet gulerøtter og purreløk i litt store biter og la sammen med kalkunen. Dette gir smak på kraften, som jeg senere skulle bruke til saus.

Helgegleder #68

Helgegleden denne gang kommer en dag tidligere, slik at vi alle kan få tid til ALT vi skal gjøre i morgen tidlig. Her i huset skal sønnen gå i barnetog, og da hjelper det lite om det er lørdag morgen. Tidlig opp for å henge ut flagg, spise frokost, få på penklær og være klar på skolen når klokka slår. Denne runden av helgegleder blir en blanding av flere ting. Sist helg så lå jeg på sofa'n med feber, hoste og snørr. Ikke noe stas, men lykkelig for at det ikke var denne helga. På søndag pakket jeg meg godt inn og tok med kamera ut, det kunne jo være noe som hadde kommet frem siden sist. Denne Auriklen kjøpte jeg i fjor, og du verden så flott den er. Se på det hvite, det ser nesten ut som snø. Siden Auriklen er en lav plante, så kan dere vel tenke dere hvordan jeg lå for å ta disse bildene :) Bare det kan jo være en flott helgeglede, i alle fall for nabo'n. Den flotteste overraskelsen på søndagens runde, var allikevel julerosen. Denne