mandag 5. januar 2009

Ble smittet av Lene

Satt på jobben i dag og lurte meg til en liten pause med blogging. Lene hadde skrevet om spirer av stokkrosefrø. Og dermed var det gjort. Jeg skulle også ha noen slike frø liggende. Egentlig så hadde jeg bestemt meg for å ikke prøve å så stokkroser, for det gikk liksom ikke slik det skulle i fjor vår. Men smitten ble sittende fast, og i kveld under barne TV så fant jeg ut at jeg kunne jo ta en titt i førboksen. Joda, der lå dem og bare ventet på meg. Faktisk så var det 4 pakker der som var nye og dem måtte jeg jo bare prøve. Ingen ting skal være uprøvd, så nå står det altså 6 vannkopper med frø i. Sådden vil skje på onsdag og jeg krysser fingrene for at det i allefall vil komme opp igjen en eller to spirer.

Så til deg, Lene - takk for smitten, måtte jeg også være like heldig som deg.

Nå skal jeg først sende en bestilling til hjerterommet og bestille meg en vakker sommerveske, som jeg har lyst til å bruke som fruktfat. Må virkelig si at fiol er kjempe flink til å få ting til.

Etter på så lener jeg med godt tilbake og venter spent på fortsettelsen av Berlinerpoplene.

5 kommentarer:

Lene fra Lillehammer sa...

Hehe, bare hyggelig Vivi og jeg vet av erfaring at smitten ikke er forbigående med det første, den sitter nok i til litt ut på senhøsten.
Men du, du har lagt frøene i bløt i dag...mandag i dag, ikke sant? Hmm, og du skal så de på onsdag?? Pass på så du ikke "drukner" de da, jeg lar de nemlig ligge maks et døgn i vann.
Nå har jeg vridd hodet mitt litt, skjønner ikke hvordan du kan gjøre en blomsterveske om til en blomstervase???? Eller leste jeg feil?

Lene fra Lillehammer sa...

Sommerveske om til et fruktfat? Haha, snakk om å surre selv om jeg fortsatt ikke skjønner hvordan du får til å gjøre om en sommerveske om til et fruktfat?

Lene fra Lillehammer sa...

Nå har jeg vært inne på hjerterommet og nå skjønte jeg alt.

Vivi sa...

Det tar litt tid med deg også skjønner jeg, Lene. Godt at du skjønte hva jeg mente, slik at du ikke trodde jeg var blitt gal. Den kan brukes til blomstervase også, sett en glassbolle i.

Ellea sa...

Stokkroser. Hmmmmm......kanskje det ja:-))