Gå til hovedinnhold

Ble smittet av Lene

Satt på jobben i dag og lurte meg til en liten pause med blogging. Lene hadde skrevet om spirer av stokkrosefrø. Og dermed var det gjort. Jeg skulle også ha noen slike frø liggende. Egentlig så hadde jeg bestemt meg for å ikke prøve å så stokkroser, for det gikk liksom ikke slik det skulle i fjor vår. Men smitten ble sittende fast, og i kveld under barne TV så fant jeg ut at jeg kunne jo ta en titt i førboksen. Joda, der lå dem og bare ventet på meg. Faktisk så var det 4 pakker der som var nye og dem måtte jeg jo bare prøve. Ingen ting skal være uprøvd, så nå står det altså 6 vannkopper med frø i. Sådden vil skje på onsdag og jeg krysser fingrene for at det i allefall vil komme opp igjen en eller to spirer.

Så til deg, Lene - takk for smitten, måtte jeg også være like heldig som deg.

Nå skal jeg først sende en bestilling til hjerterommet og bestille meg en vakker sommerveske, som jeg har lyst til å bruke som fruktfat. Må virkelig si at fiol er kjempe flink til å få ting til.

Etter på så lener jeg med godt tilbake og venter spent på fortsettelsen av Berlinerpoplene.

Kommentarer

Hehe, bare hyggelig Vivi og jeg vet av erfaring at smitten ikke er forbigående med det første, den sitter nok i til litt ut på senhøsten.
Men du, du har lagt frøene i bløt i dag...mandag i dag, ikke sant? Hmm, og du skal så de på onsdag?? Pass på så du ikke "drukner" de da, jeg lar de nemlig ligge maks et døgn i vann.
Nå har jeg vridd hodet mitt litt, skjønner ikke hvordan du kan gjøre en blomsterveske om til en blomstervase???? Eller leste jeg feil?
Sommerveske om til et fruktfat? Haha, snakk om å surre selv om jeg fortsatt ikke skjønner hvordan du får til å gjøre om en sommerveske om til et fruktfat?
Nå har jeg vært inne på hjerterommet og nå skjønte jeg alt.
Vivishagerom sa…
Det tar litt tid med deg også skjønner jeg, Lene. Godt at du skjønte hva jeg mente, slik at du ikke trodde jeg var blitt gal. Den kan brukes til blomstervase også, sett en glassbolle i.
Ellen Walnum sa…
Stokkroser. Hmmmmm......kanskje det ja:-))

Populære innlegg fra denne bloggen

Macrobilder fra skogen

 

Helgegleder # 21

Jeg gleder meg allid til helgen. Tid for avslapping og kos sammen med familie og venner.   Tusen takk til dere alle sammen som bidrar med bilder til Helgegleder. Det er kjempe koselig å lese om andre gleder, om de er små eller store, så er det alltid stas å sette seg ned for å se.   Har du noen bilder som har skapt eller skaper en Helgeglede, så er du hjertelig velkommen til å delta.   I denne runden så er det på tide med litt matglede igjen. Jeg er utrolig glad i mat, og i å lage mat med spennende smaker.   Sist helg var det jo påskeaften. Her i huset har vi ikke noe fast matrett den kvelden, så i år ble det kalkun. Etter et innpuls kjøp på Kiwi.  Frøst så penslet jeg den med olje. Finhakket hvitløk, sitronpepper og raspa limeskall ble gnidd inn og slik lå den på benken en halv times tid (under folie) Jeg kuttet gulerøtter og purreløk i litt store biter og la sammen med kalkunen. Dette gir smak på kraften, som jeg senere skulle bruke til saus.

Helgegleder #68

Helgegleden denne gang kommer en dag tidligere, slik at vi alle kan få tid til ALT vi skal gjøre i morgen tidlig. Her i huset skal sønnen gå i barnetog, og da hjelper det lite om det er lørdag morgen. Tidlig opp for å henge ut flagg, spise frokost, få på penklær og være klar på skolen når klokka slår. Denne runden av helgegleder blir en blanding av flere ting. Sist helg så lå jeg på sofa'n med feber, hoste og snørr. Ikke noe stas, men lykkelig for at det ikke var denne helga. På søndag pakket jeg meg godt inn og tok med kamera ut, det kunne jo være noe som hadde kommet frem siden sist. Denne Auriklen kjøpte jeg i fjor, og du verden så flott den er. Se på det hvite, det ser nesten ut som snø. Siden Auriklen er en lav plante, så kan dere vel tenke dere hvordan jeg lå for å ta disse bildene :) Bare det kan jo være en flott helgeglede, i alle fall for nabo'n. Den flotteste overraskelsen på søndagens runde, var allikevel julerosen. Denne