Gå til hovedinnhold

Litt vårfølelse - og flere bilder -oppdatering



Fikk en vårfølelse i dag og måtte bare ta turen på Plantasjen. Ikke så veldig mye som skal til, så vips - vår inne og sol ute.

Ha en super dag alle sammen - sola skinner og alt er i grunnen helt greit.

Nå er klokka 19.00 og jeg har vært en tur til på Plantasjen. Når man ser noe fint, så skal man kjøpe med en gang, for da sliper man å kjøre to ganger. Men i allefall, gubben betalte og jeg var ikke sen til å kaste meg i bilen.

Primula


Ikke rart at jeg måtta bare. Nå skal dem få stå inne, spent på hvordan det vil gå, men når snøen er borte så skal dem ut i hagen.

Det var kveldens oppdatering.

Kommentarer

Kathrine sa…
Så enkelt og flott! Jeg tok inn tre tulipanløker som lå nesten opp på jorden og plantet i potte. De har blitt så fine nå, men ingen knupp å se enda da..
Ha en god vårdag:)
Når det ikke er vår ute tar en våren inn. Nydelige tulipaner og løker!
Ha en fin vårdag inne...
Ellen Walnum sa…
Nød lærer naken kvinne å spinne:-) Er det ikke vår lager vi vår!
Jøsses som du er på Plantasjenbesøk i dag da. Men det er koselig å få litt vår inni stua da.
Ha en fortreffelig kveld!
Seascape sa…
Herlig å se at du har hentet våren inn i stuen.
Snart er vel våren kommet i hagen din også.
Anonym sa…
Primula er en nydelig vårlig budbringer! Synd de ikke overlever hos meg. God Vår til deg!
Merethe sa…
SÅ fine blomster. Ha en fin dag. :)
Elisabeth sa…
Herlig bilder, det er ingen tvil om at våren staraks er i anmarsj
Rekkehuset sa…
Kjempefine blomster! Klart vi må ta våren inn, vi som ikke har den ute...her snør det som pokker i dag, det kunne vi godt klart oss uten. Men inne hos meg står det også vårblomster og venter på meg:-) Ha en fin helg Vivi, klem fra Hanne.
heidi sa…
Så nydelige vårbilder! Skal en tur til byen etterpå jeg, kanskje jeg stikker innom plantasjen....

Ha ei fin helg!

Populære innlegg fra denne bloggen

Macrobilder fra skogen

 

Helgegleder # 21

Jeg gleder meg allid til helgen. Tid for avslapping og kos sammen med familie og venner.   Tusen takk til dere alle sammen som bidrar med bilder til Helgegleder. Det er kjempe koselig å lese om andre gleder, om de er små eller store, så er det alltid stas å sette seg ned for å se.   Har du noen bilder som har skapt eller skaper en Helgeglede, så er du hjertelig velkommen til å delta.   I denne runden så er det på tide med litt matglede igjen. Jeg er utrolig glad i mat, og i å lage mat med spennende smaker.   Sist helg var det jo påskeaften. Her i huset har vi ikke noe fast matrett den kvelden, så i år ble det kalkun. Etter et innpuls kjøp på Kiwi.  Frøst så penslet jeg den med olje. Finhakket hvitløk, sitronpepper og raspa limeskall ble gnidd inn og slik lå den på benken en halv times tid (under folie) Jeg kuttet gulerøtter og purreløk i litt store biter og la sammen med kalkunen. Dette gir smak på kraften, som jeg senere skulle bruke til saus.

Helgegleder #68

Helgegleden denne gang kommer en dag tidligere, slik at vi alle kan få tid til ALT vi skal gjøre i morgen tidlig. Her i huset skal sønnen gå i barnetog, og da hjelper det lite om det er lørdag morgen. Tidlig opp for å henge ut flagg, spise frokost, få på penklær og være klar på skolen når klokka slår. Denne runden av helgegleder blir en blanding av flere ting. Sist helg så lå jeg på sofa'n med feber, hoste og snørr. Ikke noe stas, men lykkelig for at det ikke var denne helga. På søndag pakket jeg meg godt inn og tok med kamera ut, det kunne jo være noe som hadde kommet frem siden sist. Denne Auriklen kjøpte jeg i fjor, og du verden så flott den er. Se på det hvite, det ser nesten ut som snø. Siden Auriklen er en lav plante, så kan dere vel tenke dere hvordan jeg lå for å ta disse bildene :) Bare det kan jo være en flott helgeglede, i alle fall for nabo'n. Den flotteste overraskelsen på søndagens runde, var allikevel julerosen. Denne