fredag 27. november 2009

Lurer på om jeg får til....


I fjor ble jeg inspirert, tror det var av Lene, til å lage min egen adventstake. Jeg har alltid kjøpt 4 lilla lys og stappa dem ned i en lysestake, tent en etter en og ikke tenkt noe mere på det. Men som sagt i fjor så jeg da Lene sin, som var 4 hvite lys med små metalltall hengende på. I hobbykatalogen som kom i høst, solgte dem slike tall. Jeg kjøpte og nå skal jeg da lage meg en adventstake. Skulle vel ikke være så vanskelig å feste på 4 tall på lys, men det var å finne et egnet fat eller noe lignende som lysene kan stå på.
Dere skal få se resultatet.
Jeg har også liggende en pakke med papir og pynt, som jeg skal lage julekort av også. Virker som at jeg var i et kreativt hjørne da jeg bestilte både metalltall og julekort. I løpet av helga må jeg sette meg ned å prøve å få laget noen.
Får nesten prestasjonsangst av alt dette, jeg.
Dere skal også få se resultatet av dette.
Ønsk meg lykke til. Dette blir en produktiv helg - tror jeg - håper jeg.
Lørdag kveld.
Rettelese til meg selv. Det er jo ikke metalltall, men tall i sink. Selvfølgelig, men dere skjønte sikkert hva jeg mente, ikke sant ?

5 kommentarer:

Lene fra Lillehammer sa...

Helt greit det Vivi! Og der ga du meg et pekepinn på at det snart er jul, jeg trodde nemlig det var så myyyyye lenger til jul jeg og adventsstaken har jeg liksom ikke orndet enda, får vel få gjort det kanskje.
Uansett er jeg sikker på at din adventsstake blir like fin. Tips til bakke og ha lysene i, ihvertfall hvis du skal ha noe lignende min, mener jeg at jeg så noe på Kremmerhuset på Strandtorget i går, tror de var hvite, men mulig i andre farger også.
Lykke til med alle dine produktive aktiviteter i helgen, blir sikkert masse flott!
PS. Vi dropper Maihaugen i år, tror ikke Martinus får så mye ut av det enda.
Ha en strålende lørdag Vivi!

Mia sa...

Lykke til :) önsker dig også en fin advent, med ny lysestake og det hele!

Kathrine sa...

Åååå, gleder meg til denne adventstiden nå. I morgen tennes stjernene. Vi har hengt de opp, så nå kan vi bare sette i kontaktene i morgen tidlig. 4 stykker. Koselig:)

Fint med ny stake:)) En trenger å fornye seg litt også. Ha en flott 1.adventssøndag!

Klem:))

Litt lite hageblogging på meg nå utover. Endel andre ting å stå i med, og min mann reiser så mye. Men innlegg i ny og ne blir det nok.

Mariann S sa...

Adventsstaken din blir heilt sikkert fin :)
Det var so koselig å stå opp i dag, 'tenne' stjerna og 7-armastaken, og kikke ut på at snøen lava ned :). Egentlig litt for tidlig for meg (er ikkje vant til snø her oppe veit du), men det gav meg julestemning. Ønsker deg ein inspirerande og flott adventssøndag :)

Randines hageblogg sa...

"Klart jeg kan" håper jeg har vært ditt motto i dag. Kreativitet uansett om det er hage eller laging av julekort er en hyggelig syssel i disse førjulstider.
Adventstaker er hyggelige uansett hvordan de ser ut....