Gå til hovedinnhold

Lurer på om jeg får til....


I fjor ble jeg inspirert, tror det var av Lene, til å lage min egen adventstake. Jeg har alltid kjøpt 4 lilla lys og stappa dem ned i en lysestake, tent en etter en og ikke tenkt noe mere på det. Men som sagt i fjor så jeg da Lene sin, som var 4 hvite lys med små metalltall hengende på. I hobbykatalogen som kom i høst, solgte dem slike tall. Jeg kjøpte og nå skal jeg da lage meg en adventstake. Skulle vel ikke være så vanskelig å feste på 4 tall på lys, men det var å finne et egnet fat eller noe lignende som lysene kan stå på.
Dere skal få se resultatet.
Jeg har også liggende en pakke med papir og pynt, som jeg skal lage julekort av også. Virker som at jeg var i et kreativt hjørne da jeg bestilte både metalltall og julekort. I løpet av helga må jeg sette meg ned å prøve å få laget noen.
Får nesten prestasjonsangst av alt dette, jeg.
Dere skal også få se resultatet av dette.
Ønsk meg lykke til. Dette blir en produktiv helg - tror jeg - håper jeg.
Lørdag kveld.
Rettelese til meg selv. Det er jo ikke metalltall, men tall i sink. Selvfølgelig, men dere skjønte sikkert hva jeg mente, ikke sant ?

Kommentarer

Helt greit det Vivi! Og der ga du meg et pekepinn på at det snart er jul, jeg trodde nemlig det var så myyyyye lenger til jul jeg og adventsstaken har jeg liksom ikke orndet enda, får vel få gjort det kanskje.
Uansett er jeg sikker på at din adventsstake blir like fin. Tips til bakke og ha lysene i, ihvertfall hvis du skal ha noe lignende min, mener jeg at jeg så noe på Kremmerhuset på Strandtorget i går, tror de var hvite, men mulig i andre farger også.
Lykke til med alle dine produktive aktiviteter i helgen, blir sikkert masse flott!
PS. Vi dropper Maihaugen i år, tror ikke Martinus får så mye ut av det enda.
Ha en strålende lørdag Vivi!
Mia sa…
Lykke til :) önsker dig også en fin advent, med ny lysestake og det hele!
Kathrine sa…
Åååå, gleder meg til denne adventstiden nå. I morgen tennes stjernene. Vi har hengt de opp, så nå kan vi bare sette i kontaktene i morgen tidlig. 4 stykker. Koselig:)

Fint med ny stake:)) En trenger å fornye seg litt også. Ha en flott 1.adventssøndag!

Klem:))

Litt lite hageblogging på meg nå utover. Endel andre ting å stå i med, og min mann reiser så mye. Men innlegg i ny og ne blir det nok.
Mariann S sa…
Adventsstaken din blir heilt sikkert fin :)
Det var so koselig å stå opp i dag, 'tenne' stjerna og 7-armastaken, og kikke ut på at snøen lava ned :). Egentlig litt for tidlig for meg (er ikkje vant til snø her oppe veit du), men det gav meg julestemning. Ønsker deg ein inspirerande og flott adventssøndag :)
"Klart jeg kan" håper jeg har vært ditt motto i dag. Kreativitet uansett om det er hage eller laging av julekort er en hyggelig syssel i disse førjulstider.
Adventstaker er hyggelige uansett hvordan de ser ut....

Populære innlegg fra denne bloggen

Macrobilder fra skogen

 

Helgegleder # 21

Jeg gleder meg allid til helgen. Tid for avslapping og kos sammen med familie og venner.   Tusen takk til dere alle sammen som bidrar med bilder til Helgegleder. Det er kjempe koselig å lese om andre gleder, om de er små eller store, så er det alltid stas å sette seg ned for å se.   Har du noen bilder som har skapt eller skaper en Helgeglede, så er du hjertelig velkommen til å delta.   I denne runden så er det på tide med litt matglede igjen. Jeg er utrolig glad i mat, og i å lage mat med spennende smaker.   Sist helg var det jo påskeaften. Her i huset har vi ikke noe fast matrett den kvelden, så i år ble det kalkun. Etter et innpuls kjøp på Kiwi.  Frøst så penslet jeg den med olje. Finhakket hvitløk, sitronpepper og raspa limeskall ble gnidd inn og slik lå den på benken en halv times tid (under folie) Jeg kuttet gulerøtter og purreløk i litt store biter og la sammen med kalkunen. Dette gir smak på kraften, som jeg senere skulle bruke til saus.

Helgegleder #68

Helgegleden denne gang kommer en dag tidligere, slik at vi alle kan få tid til ALT vi skal gjøre i morgen tidlig. Her i huset skal sønnen gå i barnetog, og da hjelper det lite om det er lørdag morgen. Tidlig opp for å henge ut flagg, spise frokost, få på penklær og være klar på skolen når klokka slår. Denne runden av helgegleder blir en blanding av flere ting. Sist helg så lå jeg på sofa'n med feber, hoste og snørr. Ikke noe stas, men lykkelig for at det ikke var denne helga. På søndag pakket jeg meg godt inn og tok med kamera ut, det kunne jo være noe som hadde kommet frem siden sist. Denne Auriklen kjøpte jeg i fjor, og du verden så flott den er. Se på det hvite, det ser nesten ut som snø. Siden Auriklen er en lav plante, så kan dere vel tenke dere hvordan jeg lå for å ta disse bildene :) Bare det kan jo være en flott helgeglede, i alle fall for nabo'n. Den flotteste overraskelsen på søndagens runde, var allikevel julerosen. Denne