fredag 22. januar 2010

Det snør store kjærringer

Det snør og det har det gjort noen dager nå. Ser ikke ut til at det skal gi seg heller, og det er skikkelig ergelig.
Nå lengter jeg virkelig etter våren og en ide hadde vel kanskje vært å begynne å så. Da kommer hagefølelsen igjen og våren kommer fortere. Er jo lov å innbille seg ting, som en trøst.
Her er noen bilder jeg tok fra verandan i dag. Tror jammen hagen lengter etter varmere tider også.


Den hvite benken som jeg fikk i fjor som neste ikke ble brukt. Jeg kan nesten ikke vente med å kjøpe puter til den, og noen lykter ved siden av. ÅÅÅÅÅÅÅÅ....
Men noen gleder er det jo i disse vinterdagene. Jeg har fått meg en serviettbyttevenn til og hun heter Rigmor. Jeg satt og søkte på Google om å samle på servietter og plutselig så kom navnet til Rigmor opp. Jeg leste litt i bloggen hennes og fikk se bilde, og det hadde jeg jo sett før. Hun er jo Hagegal og samler på servietter - ja, vi hagedamer holder på med mye rart.
Er det flere der ute som samler så bytter jeg gjerne, eller om dere har noen servietter liggende så betaler jeg gjerne porto.
I helga skal jeg så riddersporer - tror jeg. Blir jo smittet da når jeg leser om spiring, jord og frø på bloggene til andre. Joda, hagefølelsen kommer sigende, men ikke så fort som før.
Ha en fin fredag alle sammen.


7 kommentarer:

Kathrine sa...

Syns hagen din så flott ut i snøkavet jeg. Snakket med mor i går, og hun sa det snødde mye ja. Men snøen var lett og kald, enda.
Flott med byttevenner! Og når jeg finner igjen de kassene med servietter i kjelleren(må en opprydning til)så skal du få:))
Ellers har dagene blitt lengre og lysere her til oss. Det er godt:) Sol i stua og møkkete vinduer. Akkurat slik det skal være i januar. Nå er snart februar rundt hjørnet, tiden flyr. Mars pleier å være en snørik mnd her, men etter Påske, da vil jeg ha vår! Da starer min hagesesong.
Flott benk, og det skal bli fint å se puter i den etter hvert.
Ha en fin fin helg, Vivi. Fredagsklem fra meg:))

Ellea sa...

Ja her har det også snødd jevnt og trutt de siste dagene, så nå er det myyyyyye snø her. Er skrekkelig lei snø og vinter. Jeg håper bare at siden vi har hatt så mye snø så tidlig på vinteren, noe vi ikke pleier, slipper vi kanskje de enorme snøfallene i februar/mars????
......og du, det hjelper å så og se spirene som dukker opp:))

krepsemor sa...

Hei Vivi! Du får trøste deg med at sneen ligger som en god dyne over plantene dine! Barfrost er mye verre! Her sner det ikke, men det er til gjengjeld ganske kaldt! I dag har sådden min blitt plassert ut i snøen, og det ble 19 sorter! Riddersporer er flotte planter! Jeg kjøpte en hvit på plantasjen for et par år siden, og den har vokst seg stor og fin! Jeg skal så flere inne når det lir litt lenger utpå våren, i mars en gang!
Men det beste av alt er at jeg ble tante igjen i dag ;o)
Kos deg i helgen, Vivi!

Mariann sa...

Ja, i år fikk vi virkelig vinter. Det er visst meldt litt snø her også i helgen. Kan nesten ikke huske sist vi hadde snø og kulde over så lang periode.
Vi får glede oss over at det lysner litt mer dag for dag.
God helg!

krepsemor sa...

Hei igjen :o)
Så stilig overskrift du har fått på headingen din! Hvordan får du til det? Jeg skulle gjerne fikset på min også, og tar gjerne imot tips!

e-post: ritrons@hotmail.com

Klem!

Randines hageblogg sa...

Det var alvorlige mengder med snø som har lavet ned på dine kanter.
Flotte snøbilder, de gir et godt inntrykk over mengdene.

Ønsker deg en fin helg, med eller uten såing!

merethe sa...

Det har ikke snødd så mye her hos oss,bare lette fjon. Men når lengselen etter våren er så sterk som nå så vil jeg helst ikke ha mere. :) Lyst å begynne å så litt jeg også, men burde drøye litt til...