Gå til hovedinnhold

Det snør store kjærringer

Det snør og det har det gjort noen dager nå. Ser ikke ut til at det skal gi seg heller, og det er skikkelig ergelig.
Nå lengter jeg virkelig etter våren og en ide hadde vel kanskje vært å begynne å så. Da kommer hagefølelsen igjen og våren kommer fortere. Er jo lov å innbille seg ting, som en trøst.
Her er noen bilder jeg tok fra verandan i dag. Tror jammen hagen lengter etter varmere tider også.


Den hvite benken som jeg fikk i fjor som neste ikke ble brukt. Jeg kan nesten ikke vente med å kjøpe puter til den, og noen lykter ved siden av. ÅÅÅÅÅÅÅÅ....
Men noen gleder er det jo i disse vinterdagene. Jeg har fått meg en serviettbyttevenn til og hun heter Rigmor. Jeg satt og søkte på Google om å samle på servietter og plutselig så kom navnet til Rigmor opp. Jeg leste litt i bloggen hennes og fikk se bilde, og det hadde jeg jo sett før. Hun er jo Hagegal og samler på servietter - ja, vi hagedamer holder på med mye rart.
Er det flere der ute som samler så bytter jeg gjerne, eller om dere har noen servietter liggende så betaler jeg gjerne porto.
I helga skal jeg så riddersporer - tror jeg. Blir jo smittet da når jeg leser om spiring, jord og frø på bloggene til andre. Joda, hagefølelsen kommer sigende, men ikke så fort som før.
Ha en fin fredag alle sammen.


Kommentarer

Kathrine sa…
Syns hagen din så flott ut i snøkavet jeg. Snakket med mor i går, og hun sa det snødde mye ja. Men snøen var lett og kald, enda.
Flott med byttevenner! Og når jeg finner igjen de kassene med servietter i kjelleren(må en opprydning til)så skal du få:))
Ellers har dagene blitt lengre og lysere her til oss. Det er godt:) Sol i stua og møkkete vinduer. Akkurat slik det skal være i januar. Nå er snart februar rundt hjørnet, tiden flyr. Mars pleier å være en snørik mnd her, men etter Påske, da vil jeg ha vår! Da starer min hagesesong.
Flott benk, og det skal bli fint å se puter i den etter hvert.
Ha en fin fin helg, Vivi. Fredagsklem fra meg:))
Ellen Walnum sa…
Ja her har det også snødd jevnt og trutt de siste dagene, så nå er det myyyyyye snø her. Er skrekkelig lei snø og vinter. Jeg håper bare at siden vi har hatt så mye snø så tidlig på vinteren, noe vi ikke pleier, slipper vi kanskje de enorme snøfallene i februar/mars????
......og du, det hjelper å så og se spirene som dukker opp:))
krepsemor sa…
Hei Vivi! Du får trøste deg med at sneen ligger som en god dyne over plantene dine! Barfrost er mye verre! Her sner det ikke, men det er til gjengjeld ganske kaldt! I dag har sådden min blitt plassert ut i snøen, og det ble 19 sorter! Riddersporer er flotte planter! Jeg kjøpte en hvit på plantasjen for et par år siden, og den har vokst seg stor og fin! Jeg skal så flere inne når det lir litt lenger utpå våren, i mars en gang!
Men det beste av alt er at jeg ble tante igjen i dag ;o)
Kos deg i helgen, Vivi!
Mariann sa…
Ja, i år fikk vi virkelig vinter. Det er visst meldt litt snø her også i helgen. Kan nesten ikke huske sist vi hadde snø og kulde over så lang periode.
Vi får glede oss over at det lysner litt mer dag for dag.
God helg!
krepsemor sa…
Hei igjen :o)
Så stilig overskrift du har fått på headingen din! Hvordan får du til det? Jeg skulle gjerne fikset på min også, og tar gjerne imot tips!

e-post: ritrons@hotmail.com

Klem!
Det var alvorlige mengder med snø som har lavet ned på dine kanter.
Flotte snøbilder, de gir et godt inntrykk over mengdene.

Ønsker deg en fin helg, med eller uten såing!
Merethe sa…
Det har ikke snødd så mye her hos oss,bare lette fjon. Men når lengselen etter våren er så sterk som nå så vil jeg helst ikke ha mere. :) Lyst å begynne å så litt jeg også, men burde drøye litt til...

Populære innlegg fra denne bloggen

Macrobilder fra skogen

 

Helgegleder # 21

Jeg gleder meg allid til helgen. Tid for avslapping og kos sammen med familie og venner.   Tusen takk til dere alle sammen som bidrar med bilder til Helgegleder. Det er kjempe koselig å lese om andre gleder, om de er små eller store, så er det alltid stas å sette seg ned for å se.   Har du noen bilder som har skapt eller skaper en Helgeglede, så er du hjertelig velkommen til å delta.   I denne runden så er det på tide med litt matglede igjen. Jeg er utrolig glad i mat, og i å lage mat med spennende smaker.   Sist helg var det jo påskeaften. Her i huset har vi ikke noe fast matrett den kvelden, så i år ble det kalkun. Etter et innpuls kjøp på Kiwi.  Frøst så penslet jeg den med olje. Finhakket hvitløk, sitronpepper og raspa limeskall ble gnidd inn og slik lå den på benken en halv times tid (under folie) Jeg kuttet gulerøtter og purreløk i litt store biter og la sammen med kalkunen. Dette gir smak på kraften, som jeg senere skulle bruke til saus.

Helgegleder #68

Helgegleden denne gang kommer en dag tidligere, slik at vi alle kan få tid til ALT vi skal gjøre i morgen tidlig. Her i huset skal sønnen gå i barnetog, og da hjelper det lite om det er lørdag morgen. Tidlig opp for å henge ut flagg, spise frokost, få på penklær og være klar på skolen når klokka slår. Denne runden av helgegleder blir en blanding av flere ting. Sist helg så lå jeg på sofa'n med feber, hoste og snørr. Ikke noe stas, men lykkelig for at det ikke var denne helga. På søndag pakket jeg meg godt inn og tok med kamera ut, det kunne jo være noe som hadde kommet frem siden sist. Denne Auriklen kjøpte jeg i fjor, og du verden så flott den er. Se på det hvite, det ser nesten ut som snø. Siden Auriklen er en lav plante, så kan dere vel tenke dere hvordan jeg lå for å ta disse bildene :) Bare det kan jo være en flott helgeglede, i alle fall for nabo'n. Den flotteste overraskelsen på søndagens runde, var allikevel julerosen. Denne