Gå til hovedinnhold

Det er helg igjen...

.. og jeg har heller ikke nå tatt helgevask, men jeg har bakt 2 slag i dag. Jeg har matet småfuglene, for de spiser uannsett vær og vind. Jeg har vaske gangen for tina snø/søle og jeg har bakt brød.
Kontroll på jula, ja, den får jeg sikkert i løpet av neste uke.
Alle i huset er vaksinert for svin, og det er hjemme alene kveld for minsten og meg.

Det er helg og jeg ønsker alle min bloggvenner en riktig god helg - 2.søndag i advent.

Kommentarer

Kathrine sa…
Hei:) Helgevask? Hva er det? Vet du, det sluttet jeg med når ungene var 8 og 4 år. Da ble det bare "når det trengs" ja. Men fuglene glemmer en ikke.
Vi har barmark her, enda. Men det er snø på hytta heldigvis. Må belage oss med pulk eller sekker når vi skal dit på vinterstid. Veien stenges da. Greit nok, en kan alltids gå en mil eller to, enda,)

Lite blogging til meg disse dagene, eneste er fotobloggen som er mest aktiv. Minsten har ikke vært bra, litt reaksjon etter vaksinen(som vi valgte etter hjerteoperasjonen hans)og litt etter en overnattingstur på ei hytte som var ulidelig kald på gulvet. Men sånt må en tåle,)
Vi har hatt noen rolige dager innomhus:)

Kontroll på jula har jeg sikkert, ..litt ut på her. Vasker meg iallefall ikke ut av mitt gode skinn:=)

Ønsker deg en fin fin helg, Vivi:))) Alltid koselig å høre fra deg. Klem klem:)
Elsa sa…
Helgevask? Hva er det? Her blir det støvsugeren som får ta jobben. Selv går jeg rundt som et vrak etter at jeg ramla i kjellertrappa her om dagen.
Det er nå noen uker igjen til jul, så det blir vek jul her i huset i år også. Men med litt mindre baking og vasking. Jula kommer likevel.
Og om noen uker snur sola også:)

Ha en kjempekoselig adventshelg!
Merethe sa…
God helg kjære vivi. :)
Mariann S sa…
Helgevask hi hi - vaska i fjor til jul, so har eg vaska til jul no i år hi hi. Eg bakar og står i og høyrer julemusikk til gubben blir sprø ;)
No er alle møblane ferdig malte også, so no er det slutt på å gå i oljemalings'rus' ;)
Ønsker deg ei fin adventshelg VIvi :)

Populære innlegg fra denne bloggen

Macrobilder fra skogen

 

Helgegleder # 21

Jeg gleder meg allid til helgen. Tid for avslapping og kos sammen med familie og venner.   Tusen takk til dere alle sammen som bidrar med bilder til Helgegleder. Det er kjempe koselig å lese om andre gleder, om de er små eller store, så er det alltid stas å sette seg ned for å se.   Har du noen bilder som har skapt eller skaper en Helgeglede, så er du hjertelig velkommen til å delta.   I denne runden så er det på tide med litt matglede igjen. Jeg er utrolig glad i mat, og i å lage mat med spennende smaker.   Sist helg var det jo påskeaften. Her i huset har vi ikke noe fast matrett den kvelden, så i år ble det kalkun. Etter et innpuls kjøp på Kiwi.  Frøst så penslet jeg den med olje. Finhakket hvitløk, sitronpepper og raspa limeskall ble gnidd inn og slik lå den på benken en halv times tid (under folie) Jeg kuttet gulerøtter og purreløk i litt store biter og la sammen med kalkunen. Dette gir smak på kraften, som jeg senere skulle bruke til saus.

Helgegleder #68

Helgegleden denne gang kommer en dag tidligere, slik at vi alle kan få tid til ALT vi skal gjøre i morgen tidlig. Her i huset skal sønnen gå i barnetog, og da hjelper det lite om det er lørdag morgen. Tidlig opp for å henge ut flagg, spise frokost, få på penklær og være klar på skolen når klokka slår. Denne runden av helgegleder blir en blanding av flere ting. Sist helg så lå jeg på sofa'n med feber, hoste og snørr. Ikke noe stas, men lykkelig for at det ikke var denne helga. På søndag pakket jeg meg godt inn og tok med kamera ut, det kunne jo være noe som hadde kommet frem siden sist. Denne Auriklen kjøpte jeg i fjor, og du verden så flott den er. Se på det hvite, det ser nesten ut som snø. Siden Auriklen er en lav plante, så kan dere vel tenke dere hvordan jeg lå for å ta disse bildene :) Bare det kan jo være en flott helgeglede, i alle fall for nabo'n. Den flotteste overraskelsen på søndagens runde, var allikevel julerosen. Denne