Gå til hovedinnhold

En herlig efta i hagen!

I efta var det slik passe opphold, slik at jeg kunne vandre ut i hagen en tur.
Det kom noen regnskurer en gang i blant, men da søkte jeg ly i drivhuset. Når regnet ga seg, så fortet jeg meg ut igjen og fortsatte der jeg slapp.
 

Utsikten min fra trappa til veranda'n. Jammen har det blitt grønt og frodig i løpet av disse regnfulle dagene.
Og ugresset har kommet, og det for fult.
Tror ikke jeg har sett så mye løvetann i hagen før, men nå er den borte :)


Dagliljen vokser så det suser, og jeg gleder meg til blomstring.


Er ikke denne fin?


Rhododendron kommer snart i blomst


Jeg fikk plantet ut noen av plantene jeg kjøpte i vår.
Åh, hvor herlig det er å kunne grave i jorda igjen.


Disse plantene har stått ute til herding lenge, så det er på tide å få dem i jorda.
 
Det har vært en super efta i hagen. Dette er virkelig balsam for sjelen.
Det er nok noen planter som har tatt kvelden i løpet av vinteren, men lite jeg kan gjøre noe med.

Håper det blir en flott helg, med sol og varme.
Husk å ta bilder og bli med på Helgegleder.


Kommentarer

Superdeilig å komme seg ut i hagen og grave i jorda. Ønsker deg en fortsatt fin hagehelg!
Nora sa…
Ikke mye som slår gleden man kjenner når man graver! Jeg har også plantet litt idag, men det står fremdeles mange potter igjen med planter som må i jord.
Håper du får en fin helg med oppholdsvär!
Klem!
Turid sa…
Herlige tider for oss nå, Vivi :) Jeg jobber stort sett støtt, mye overtid, men på onsdag er det over og normale dager venter igjen. Det skal bli fint å ha litt tid til hagen annet enn å vanne i drivhuset.
Ha ei nydelig helg. Klem fra Turid
Så koselig at det blir frodig og grønt til deg=) Koselig å plante ut blomster. Gleder meg til å se mer=) God helg til dere=) Vibeke
Anne Kari sa…
Så frodig det er blitt hos deg! Riktig god hagehelg til deg også. :)
Anne sa…

Frodig og fint hos deg !
Ønsker deg en fin helg med mye hagekos og glede.
Klem Anne
stallnilsen sa…
Heia Vivi, masse fint i hagen din, regnet får virkelig fart på sakerne, nu har vi hatt noen deilige varme soldager her i nord, men nu ikveld kom etterlengta regn, for det var så tørt her i nord nu og stor brannfare i skog og mark, men imorra skulle sola komme tilbake, håper den skinner hos dæ og nu ;)
Ha ei fin helg.

Lisbeth :O)
Ranten sa…
Ja er det noe vi her i Bergen har lært oss så er det å smette ut mellom regnbygene : ) Vi får nytte tiden så godt som vi kan?! Ha en strålende helg!
Ingun sa…
Så flotte bilder av hagen. Nå gror det bra om dagen;-))
God helg!
Gårdsjenta sa…
Herlig med slik hagedag :) elsker å pusle i hagen :)
Gårdsjenta sa…
Herlig med slik hagedag :) elsker å pusle i hagen :)

Populære innlegg fra denne bloggen

Macrobilder fra skogen

 

Helgegleder # 21

Jeg gleder meg allid til helgen. Tid for avslapping og kos sammen med familie og venner.   Tusen takk til dere alle sammen som bidrar med bilder til Helgegleder. Det er kjempe koselig å lese om andre gleder, om de er små eller store, så er det alltid stas å sette seg ned for å se.   Har du noen bilder som har skapt eller skaper en Helgeglede, så er du hjertelig velkommen til å delta.   I denne runden så er det på tide med litt matglede igjen. Jeg er utrolig glad i mat, og i å lage mat med spennende smaker.   Sist helg var det jo påskeaften. Her i huset har vi ikke noe fast matrett den kvelden, så i år ble det kalkun. Etter et innpuls kjøp på Kiwi.  Frøst så penslet jeg den med olje. Finhakket hvitløk, sitronpepper og raspa limeskall ble gnidd inn og slik lå den på benken en halv times tid (under folie) Jeg kuttet gulerøtter og purreløk i litt store biter og la sammen med kalkunen. Dette gir smak på kraften, som jeg senere skulle bruke til saus.

Helgegleder #68

Helgegleden denne gang kommer en dag tidligere, slik at vi alle kan få tid til ALT vi skal gjøre i morgen tidlig. Her i huset skal sønnen gå i barnetog, og da hjelper det lite om det er lørdag morgen. Tidlig opp for å henge ut flagg, spise frokost, få på penklær og være klar på skolen når klokka slår. Denne runden av helgegleder blir en blanding av flere ting. Sist helg så lå jeg på sofa'n med feber, hoste og snørr. Ikke noe stas, men lykkelig for at det ikke var denne helga. På søndag pakket jeg meg godt inn og tok med kamera ut, det kunne jo være noe som hadde kommet frem siden sist. Denne Auriklen kjøpte jeg i fjor, og du verden så flott den er. Se på det hvite, det ser nesten ut som snø. Siden Auriklen er en lav plante, så kan dere vel tenke dere hvordan jeg lå for å ta disse bildene :) Bare det kan jo være en flott helgeglede, i alle fall for nabo'n. Den flotteste overraskelsen på søndagens runde, var allikevel julerosen. Denne