Gå til hovedinnhold

Venninnekveld

En kveld før påske var det endelig tid til en venninnekveld.
Det er en kveld med god mat, masse prat og påfyll av energi.
Slike kvelder kan jeg leve lenge på.


Anne var i full sving med maten når jeg kom, og jeg skal jammen si at dette hadde hun gjort før.
Jeg har aldri laget sushi selv, så jeg følgte nøye med og fikk meg med noen ideer og triks.Da var det bare å sette seg til bords og nyte maten, kvelden og den fine samtalen.


Noe søtt til slutt, selvfølgelig.
En perfekt avslutning på kvelden.


Det gjør så godt med slike kvelder, hvor det ikke er noe mas, unger som roper, eller andre som skal stjele oppmerksomheten.

I dag er det første april, og jeg kommer tilbake med 1.april bilder fra hagen.
Så skal jeg sammenligne med bilder fra 1.mars, så får vi se om det er noen forandringer.

Se opp for aprilspøken, den lurer allerede rundt neste sving.


Kommentarer

Marit sa…
Så hyggelig da! Gode venner er gode å ha :)

God påske!

Klem, Marit

Populære innlegg fra denne bloggen

Helgegleder # 21

Jeg gleder meg allid til helgen. Tid for avslapping og kos sammen med familie og venner.   Tusen takk til dere alle sammen som bidrar med bilder til Helgegleder. Det er kjempe koselig å lese om andre gleder, om de er små eller store, så er det alltid stas å sette seg ned for å se.   Har du noen bilder som har skapt eller skaper en Helgeglede, så er du hjertelig velkommen til å delta.   I denne runden så er det på tide med litt matglede igjen. Jeg er utrolig glad i mat, og i å lage mat med spennende smaker.   Sist helg var det jo påskeaften. Her i huset har vi ikke noe fast matrett den kvelden, så i år ble det kalkun. Etter et innpuls kjøp på Kiwi.  Frøst så penslet jeg den med olje. Finhakket hvitløk, sitronpepper og raspa limeskall ble gnidd inn og slik lå den på benken en halv times tid (under folie) Jeg kuttet gulerøtter og purreløk i litt store biter og la sammen med kalkunen. Dette gir smak på kraften, som jeg senere skulle bruke til saus.

Macrobilder fra skogen

 

Helgegleder # 20

Det er lørdag igjen og i dag er det også påskeaften, det betyr masse kos og glede. Ta masse bilder, og så kan du også fortelle oss om din helgeglede. Dette er en fotoutfordring om helgegleder. Det kan være alt som skaper et lite smil, litt bobling i magen eller en stor fest. Valget er ditt!   I denne runden av helgegleder, så handler min glede om ro og kos her hjemme. Det er påskeaften i dag og tid for å lene seg litt tilbake. Kose seg med familien og nyte sola i solveggen. Vi starter dagen med en lang frokost. Nå har vi god tid til å kose oss. Dette danner grunnlaget for en ny og fin dag.  Tulipaner skaper alltid glede, og er et møst både til påske og helg. Koselig med avskårne blomster i stua.  Påskeegget med gotteri er alltid innen rekkevidde. Deilig med en appelsin og en kvikklunsj i sola.  Påskeliljer sprer en utrolig vårfølelse i stua. Og når kvelden kommer og kroppen er sliten etter en lang skitur, da er det herlig å kunn