Gå til hovedinnhold

Det magiske vinterlyset i desember

Det er en trolsk stemning, når sola nesten slår igjennom og lyser opp snøtunge trær.
Vinterlyset i desember er bare helt fantastisk. 

Bildene er fra Pellestova - Øyerfjellet, søndag 4.desember 2022 

Kommentarer

Vivis sa…
Snow I wish me in our city;)
Kira Roza sa…
Let me share my experience with dove, Dove has been a part of my household for as long as I can remember and since I have very sensitive skin Dove soap as well as the rest of their line of products work well for me.Until I had a skin cancer were I was recommended to Dr Itua herbal center to undergo three weeks treatment which really cured my skin cancer and today I'm completely cured from skin cancer also I will recommend Dr Itua herbal center to anyone with any types of cancer or disease and infections to contact Dr Itua herbal center on his website https://drituaherbalcenter.com/shop/ or email him directly to his email address drituaherbalcenter@gmail.com to order your herbal medicine of any types to heal.

Populære innlegg fra denne bloggen

Macrobilder fra skogen

 

Helgegleder # 21

Jeg gleder meg allid til helgen. Tid for avslapping og kos sammen med familie og venner.   Tusen takk til dere alle sammen som bidrar med bilder til Helgegleder. Det er kjempe koselig å lese om andre gleder, om de er små eller store, så er det alltid stas å sette seg ned for å se.   Har du noen bilder som har skapt eller skaper en Helgeglede, så er du hjertelig velkommen til å delta.   I denne runden så er det på tide med litt matglede igjen. Jeg er utrolig glad i mat, og i å lage mat med spennende smaker.   Sist helg var det jo påskeaften. Her i huset har vi ikke noe fast matrett den kvelden, så i år ble det kalkun. Etter et innpuls kjøp på Kiwi.  Frøst så penslet jeg den med olje. Finhakket hvitløk, sitronpepper og raspa limeskall ble gnidd inn og slik lå den på benken en halv times tid (under folie) Jeg kuttet gulerøtter og purreløk i litt store biter og la sammen med kalkunen. Dette gir smak på kraften, som jeg senere skulle bruke til saus.

Helgegleder #68

Helgegleden denne gang kommer en dag tidligere, slik at vi alle kan få tid til ALT vi skal gjøre i morgen tidlig. Her i huset skal sønnen gå i barnetog, og da hjelper det lite om det er lørdag morgen. Tidlig opp for å henge ut flagg, spise frokost, få på penklær og være klar på skolen når klokka slår. Denne runden av helgegleder blir en blanding av flere ting. Sist helg så lå jeg på sofa'n med feber, hoste og snørr. Ikke noe stas, men lykkelig for at det ikke var denne helga. På søndag pakket jeg meg godt inn og tok med kamera ut, det kunne jo være noe som hadde kommet frem siden sist. Denne Auriklen kjøpte jeg i fjor, og du verden så flott den er. Se på det hvite, det ser nesten ut som snø. Siden Auriklen er en lav plante, så kan dere vel tenke dere hvordan jeg lå for å ta disse bildene :) Bare det kan jo være en flott helgeglede, i alle fall for nabo'n. Den flotteste overraskelsen på søndagens runde, var allikevel julerosen. Denne