Gå til hovedinnhold

Påsken 2023 - kort oppsummert!

 Påsken 2023 går mot slutten, og kort oppsummert har dette vært tidenes påske. Selv om det var godt å komme hjem, så kjenner jeg at jeg godt kunne hatt noen dager til, for vi har hatt det utrolig fint på hytta i år. 

Vi har hatt noen helt vanvittig flotte trugeturer, i et påskevær som jeg ikke har sett maken til.

Det har vært sol fra skyfri himmel fra morgen til kveld, og turene har blitt litt lengere for hver dag. I tillegg har kroppen blitt litt mindre slitne for hver tur. Det er viktig med noe godt i sekken, for da klarer vi en etappe til etter pausen. 


Langt der fremme er målet vårt for denne turen. 


Morgenstemning tidlig langfredagmorgen.


Soloppgang i påskefjellet, og harepus har hoppet videre gjennom natten. 


En dag med litt snøvær.
Det gjelder å se gleden i alt, for det finne jo ikke dårlig vær....Harepusen har hoppet mye rundt oss i påsken. 
Lurer på hva den tenker, når den sitter og titter på oss?


På toppen av Prestkjærringa i Fåberg vestfjell. 


Takk for nok en flott trugeturdag.Påsken 2023:
Sol
Appelsin
Skyfri himmel
Solkrem
Truger
Godt humør
Smil
Mye snø
Sjokolade
Vin
Hytteliv

Kan nesten ikke ha det bedre.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Helgegleder # 21

Jeg gleder meg allid til helgen. Tid for avslapping og kos sammen med familie og venner.   Tusen takk til dere alle sammen som bidrar med bilder til Helgegleder. Det er kjempe koselig å lese om andre gleder, om de er små eller store, så er det alltid stas å sette seg ned for å se.   Har du noen bilder som har skapt eller skaper en Helgeglede, så er du hjertelig velkommen til å delta.   I denne runden så er det på tide med litt matglede igjen. Jeg er utrolig glad i mat, og i å lage mat med spennende smaker.   Sist helg var det jo påskeaften. Her i huset har vi ikke noe fast matrett den kvelden, så i år ble det kalkun. Etter et innpuls kjøp på Kiwi.  Frøst så penslet jeg den med olje. Finhakket hvitløk, sitronpepper og raspa limeskall ble gnidd inn og slik lå den på benken en halv times tid (under folie) Jeg kuttet gulerøtter og purreløk i litt store biter og la sammen med kalkunen. Dette gir smak på kraften, som jeg senere skulle bruke til saus.

Macrobilder fra skogen

 

Helgegleder #56

Helgegleder er en flott måte og starte vinterferien på. Været skal ikke bli på våres side, men jeg er sikker på at jeg kommer til å kose meg likevel. De siste helgene har vi feiret bursdag på bursdag, men denne helga skal vi ikke gjøre noe annet enn å kose oss. Det siste bursdagsbordet ble pyntet med vårfarger. Det var så herlig å kjøpe primula igjen, og se de flotte sterke fargene. Det har ikke begynt å klø i hagefingrene enda, men jeg kjenner at disse blomstrene gjør noe med meg. Mye av den bordpynten jeg bruker, den bruker jeg gjerne opp igjen flere ganger. Kongler og trollkvist passer til det meste. Kunstige blomster (Nille) og støpe hjerter har jeg også brukt flere ganger. Nytt denne gangen var Primula i te-kopper. Jeg syntes det ble super fint, og var strålende fornøyd med resultatet. De holdt ikke lenge, så allerede neste dag måtte dem få komme tilbake til pottene sine. Lite luft og jord kanskje? Det ble en koselig k