Gå til hovedinnhold

Påsken 2023 - kort oppsummert!

 Påsken 2023 går mot slutten, og kort oppsummert har dette vært tidenes påske. Selv om det var godt å komme hjem, så kjenner jeg at jeg godt kunne hatt noen dager til, for vi har hatt det utrolig fint på hytta i år. 

Vi har hatt noen helt vanvittig flotte trugeturer, i et påskevær som jeg ikke har sett maken til.

Det har vært sol fra skyfri himmel fra morgen til kveld, og turene har blitt litt lengere for hver dag. I tillegg har kroppen blitt litt mindre slitne for hver tur. 



Det er viktig med noe godt i sekken, for da klarer vi en etappe til etter pausen. 


Langt der fremme er målet vårt for denne turen. 


Morgenstemning tidlig langfredagmorgen.


Soloppgang i påskefjellet, og harepus har hoppet videre gjennom natten. 


En dag med litt snøvær.
Det gjelder å se gleden i alt, for det finne jo ikke dårlig vær....



Harepusen har hoppet mye rundt oss i påsken. 
Lurer på hva den tenker, når den sitter og titter på oss?


På toppen av Prestkjærringa i Fåberg vestfjell. 


Takk for nok en flott trugeturdag.







Påsken 2023:
Sol
Appelsin
Skyfri himmel
Solkrem
Truger
Godt humør
Smil
Mye snø
Sjokolade
Vin
Hytteliv

Kan nesten ikke ha det bedre.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Macrobilder fra skogen

 

Helgegleder # 21

Jeg gleder meg allid til helgen. Tid for avslapping og kos sammen med familie og venner.   Tusen takk til dere alle sammen som bidrar med bilder til Helgegleder. Det er kjempe koselig å lese om andre gleder, om de er små eller store, så er det alltid stas å sette seg ned for å se.   Har du noen bilder som har skapt eller skaper en Helgeglede, så er du hjertelig velkommen til å delta.   I denne runden så er det på tide med litt matglede igjen. Jeg er utrolig glad i mat, og i å lage mat med spennende smaker.   Sist helg var det jo påskeaften. Her i huset har vi ikke noe fast matrett den kvelden, så i år ble det kalkun. Etter et innpuls kjøp på Kiwi.  Frøst så penslet jeg den med olje. Finhakket hvitløk, sitronpepper og raspa limeskall ble gnidd inn og slik lå den på benken en halv times tid (under folie) Jeg kuttet gulerøtter og purreløk i litt store biter og la sammen med kalkunen. Dette gir smak på kraften, som jeg senere skulle bruke til saus.

Helgegleder #68

Helgegleden denne gang kommer en dag tidligere, slik at vi alle kan få tid til ALT vi skal gjøre i morgen tidlig. Her i huset skal sønnen gå i barnetog, og da hjelper det lite om det er lørdag morgen. Tidlig opp for å henge ut flagg, spise frokost, få på penklær og være klar på skolen når klokka slår. Denne runden av helgegleder blir en blanding av flere ting. Sist helg så lå jeg på sofa'n med feber, hoste og snørr. Ikke noe stas, men lykkelig for at det ikke var denne helga. På søndag pakket jeg meg godt inn og tok med kamera ut, det kunne jo være noe som hadde kommet frem siden sist. Denne Auriklen kjøpte jeg i fjor, og du verden så flott den er. Se på det hvite, det ser nesten ut som snø. Siden Auriklen er en lav plante, så kan dere vel tenke dere hvordan jeg lå for å ta disse bildene :) Bare det kan jo være en flott helgeglede, i alle fall for nabo'n. Den flotteste overraskelsen på søndagens runde, var allikevel julerosen. Denne